Şimdi Ara

VLC Player Sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
5.731
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • ARkadaşlar mpeg-2 ts dosyalarını oynatmak istediğimde hareketli sahnelerde aşağıdaki gibi çizgi çizgi oluyor görüntü. Durgun sahnelerde göze çarpmıyor. Normalde flu bi görüntü olması gerekirken böyle çizgi çizgi..

windows media player ile aynı dosyayı açınca sorun yok. normal gözüküyor.

http://img850.imageshack.us/img850/3303/vlcsnap2011082323h18m13.jpg

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pplhntr -- 23 Ağustos 2011; 23:30:35 >

• vlc yi perfect uninstaller veya your uninstaller ile pcden tamamen kaldırıp (kayıt defteri de dahil) farklı bir sürücüye yükler misin? muhtemelen sorun düzelecektir
  • perfect uninstaller ile tamemen pc den kaldırdım. farklı olarak D:\ ye yükledim. fakat aynı görüntü..

bu çözümü önermenizin sebebini öğrenebilir miyim?
  • yardım...
  • Kayıt defterinden de kaldırdın mı :S
  • quote:

Orijinalden alıntı: MultiHunter

Kayıt defterinden de kaldırdın mı :S

perfect uninstaller ile kaldırınca kayıt defterinden de silmiyor mu? arama filan yaptı. heralde kayıt defterindeki girdileri aradı diye düşündüm ben
  • quote:

Orijinalden alıntı: pplhntr

quote:

Orijinalden alıntı: MultiHunter

Kayıt defterinden de kaldırdın mı :S

perfect uninstaller ile kaldırınca kayıt defterinden de silmiyor mu? arama filan yaptı. heralde kayıt defterindeki girdileri aradı diye düşündüm ben

Kayıt defterine gir ara işte vlc diye
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Bs player sorun
    19 yıl önce açıldı
    Stremio Media Player sorunu
    geçen yıl açıldı
    Daha Fazla Göster
  • onuda yaptım. bi kaç kayıt çıktı. onlarıda sildim. neyse ya. format attığım zaman düzelir heralde
  • vlc player o kadar iyi değil. bence işi idare ediyor. daha başka programlara yönel. mesela adobe media player download edilemiyor ama flv dosyaları için bence tercih edilebilir. yani vlc den çok daha iyi bir program

not: tabi ki yeni gördüm mpeg-2 dosyasını oynatır mı dersen, kodek desteğine bağlı derim. denemek lazım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi speakerphone2010 -- 25 Ağustos 2011; 15:24:36 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: speakerphone2010

vlc player o kadar iyi değil. bence işi idare ediyor. daha başka programlara yönel. mesela adobe media player download edilemiyor ama flv dosyaları için bence tercih edilebilir. yani vlc den çok daha iyi bir program

not: tabi ki yeni gördüm mpeg-2 dosyasını oynatır mı dersen, kodek desteğine bağlı derim. denemek lazım.

ya ben vlc yi bi kaç sebebten kullanıyorum. benim için en önemlisi 5.1 desteği var. ses ayarlarından 5.1 i seçiyorum video destekliyorsa direk surround olarak çalıyor. ikinciside altyazı olarak filmleri izlediğim için bazen altyazı ve görüntü arasında senkron sorunu oluyor. alt yazıyı ileri geri alarak senkronize ediyorum. bu ikisini çok kolay bi şekilde yapabildiğimden ötürü vlc kullanıyorum. eğer bu ikisini yapabildiğim başka bir oynatıcı varsa. önerin lütfen.. denemek isterim

• ücetsiz bilmiyorum. ücretli ne olabilir bsplayer var mesela. ses kartın nedir
  • quote:

ücetsiz bilmiyorum. ücretli ne olabilir bsplayer var mesela. ses kartın nedir

ses kartım yok. onboard kullanıyorum. öyle pro bir sistemim yok ama filmleri 5.1 siz izlemeyi pek sevmem :)
  • quote:

quote:

ses kartım yok. onboard kullanıyorum. öyle pro bir sistemim yok ama filmleri 5.1 siz izlemeyi pek sevmem :)

numara yapma şimdi bize, ses nereden çıkıyor peki..
  • quote:

quote:

quote:

onboard işte :) anakartta 6 tane giriş/çıkış var. biri ön sağ/sol, biri arka sağ/sol, sonuncusuda center ve sub a bağlı.

• quote:

quote:

quote:

quote:

onboard işte :) anakartta 6 tane giriş/çıkış var. biri ön sağ/sol, biri arka sağ/sol, sonuncusuda center ve sub a bağlı.

işletme mezunu musun?

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

işletme mezunu musun?

:D iyide saçma olan ne ki inanmıyorsun?

• Merhabalar. Kmplayer da bir videoyu tekrar açtığımda kaldığı yerden devam ediyordu vlc player da bu özellik var mı?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.