Şimdi Ara

VLC Media Player 0.8.6h (Güncellendi) (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
64
Cevap
0
Favori
9.646
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bu programı bende kullanıyorum nerdeyse her formatı destekliyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Manero -- 19 Şubat 2007; 5:43:40 >
  • Saolasın Kardeş
  • Bayağıdır vlc kullanıyorum. En iyisi en temizi :)
    Ama son zamanlarda netten divx indirdim. Altyazı olayı biraz uğraştırıyor. Özelliklere girip netten indirdiğim altyazıyı manuel olarak göstermek zorunda kalıyorum. film ile altyazı aynı klasörde aynı adda bile olsa her seferinde tek tek ayarlamam gerekti. Bi türlü otomatik tanıtmasını yapamadım. Var mı bunu halleden?
  • emeğine sağlık

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mekteryas -- 25 Temmuz 2007; 19:25:48 >
  • Teşekkürler, bu program sayesinde bozuk video dosyalarımı tekrar izleyebildim...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 241 -- 20 Haziran 2007; 16:57:44 >
  • Teşekkürler.
  • vlc player alayını açar :)
  • gom player daha iyi bence..
  • Arayüzü olarak çokta kullanışlı olmayan bir program ama codecleri çok sağlam ve açamadığı dosya olmaması bakımından çok iyi,,yeni sürüm için

teşekkürler
  • quote:

Orjinalden alıntı: Christoph

gom player daha iyi bence..

al benden de o kadar. gom, vlc ile bs playerin bileşkesi gibi maşallah...
  • quote:

Orjinalden alıntı: maxiyavuz

gom, vlc ile bs playerin bileşkesi gibi maşallah...

aynen öyle
  • ben de vlc kullaniyorum..benim sorum film bittiginde bilgisayari kapat seklinde bir secenegi var mi vlc'nin yoksa var da ben mi bulamiyorum?
  • Selamlar ;

Bende uzun zamandır kullanıyorum.Vista'da bazen sorun oluyor ama çok kullanışlı diyebilirim.Benim en çok hoşuma giden ( belki ayarını yapamıyorum ama ) Power DVD programından çok ama çok daha net ve güzel görüntü sunması.Power DVD resmen sisli gösteriyor.Herkese VLC tavsiye ederim.

Saygılarımla.
  • mükemmel bir oynatıcı....daha alfa sürümlerde bu özellikler varsa ilerisini düşünemiyorum...

gelecek vaadeden bir yazılım...
  • quote:

Orjinalden alıntı: Timu®

quote:

Orjinalden alıntı: Christoph

quote:

Orjinalden alıntı: maxiyavuz

gom, vlc ile bs playerin bileşkesi gibi maşallah...

aynen öyle

Gom biraz ağır gibi geldi bana. Güzel bir player ama düşük sistemlerde biraz kasıyor.

İlk başta yani programı ilk çalıştırdığında gelen ayarlarda bununla ilgili çözüm var.
    Şuanda kullanmıyorum ama gayet başarılıdır gom player.

• Bu arada bu vlc playerda bi encoder gibi bişey var. kullanıyo musunuz? ben bir kaç tane denedim vasatın üstünde. ve baya hızlı.
  • Bu programla ilgili kısa yol tuşlarına nereden ulaşabiliriz?

Örneğin altyazıyı aşağı kaydırma gibi?
  • sütüne üstlük çoğu kullanıcısının kullanmadığı bir özelliği var..

webcam record.. msnde ip no'sunu ve port numarasını öğrendiğiniz kişinin ;

Vlc player'da dosya>Ağ çıkışı aç kısmına girerek ;

costumize kısmınahttp://ip:port yazarak okeylediğimizde karşı tarafın webcamini izinsiz açıldığı rivayetleri var.. bu nedenle ben webcamimi duvara çevrik tutuyorum kullanmadığım vakitler..

aman dikkat
  • eski versiyonu vardı.birde bunu indirelim bakalım.
  • Yeni tanıtımı buradan okuyabilirsiniz:http://www.inndir.com/program.php?id=24510
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.