Şimdi Ara

Vladimir Rehberi (Hem Ap Hem Ad Hem Tank) (Mübarek Üçlü) (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
136
Cevap
4
Favori
37.393
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Riot'a yazıyorum cevap gelene kadar bekleyelim. Kan olsada duman efekti çıkıyormu, çıkmıyormu diye. Tüm detaylarda denesinler (Tabi yaparlarsa böyle bir şeyi) Ayrıca çok alıntı yapmayın forumun içini s*ktiniz.
    Türkiye'nin en iyi 6. baltasının sapı.
    League Of Legends EU - WeST
    Live Streamım.http://forum.donanimhaber.com/m_51954215/tm.htm
  • Ya arkadaş efektten bana ne. Adam duman gibi gözüküyo ama kan dese tamam. ama adam duman diyo . Neyse kardeş sen riota yaz. Bide şeyi sor hazır yazmışken:
    1)annienin ayısı kurabiyeden mi?
    2)gragasın içtiğinin markası ney? (baltanın sapı yemek yiyo gragas diyebilirsin sıkıntı yok anlarım seni)
    biz mühendis adamız. Öyle ne oldğnu bilmeden görüp konuşmayız. Araştırırz bakarız kesin kanıtlarla geliriz. Yok bilmemkaç pixel de mukavva oluyo. sony full hd tvde bide 3 boyutluysa falan gaza dönüşüyo. Olmaz böyle şeyler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi obivanhelsing -- 11 Ağustos 2011; 19:29:44 >

Orijinalden alıntı: baltaninsapi

quote:

Orijinalden alıntı: obivanhelsing

quote:

quote:

Bak canım kardeşim. Skillin açıklamasını okuu!: vladimir sinks into a pool of blood for 2 secs. Ne dedi bu? googla translate yazayım mı? vladimir 2 saniye boyunca kan havuza lavabolar! (sinks i lavabolar diye çevirmiş ama o suya batmak fiilinin çekilmiş halidir. Yani vladimir 2 saniye boyunca kan havuzuna dönüşür diye çevirmek en mantıklısı.!) Hala inanmıyosan önce LOLlauncherı aç. Sonra kul. adını şifreni yaz. Sonra vladimiri al gir oyuna ve W skilini oku bi.

Skill açıklamasına ne bakıyorsun orada grafikte resmen duman oluyor siz niye bu kadar kıtsınız ben anlayamadım hâlâ devam ettiriyorsun orada resmen duman oluyor sen gelmiş skill açıklaması diyorsun yok canım yapma ya.

Senin dediğin şuna benziyor, adamın biri yazıyor dünya düz diye ama bakarsan dünyanın yuvarlak olduğunu görürsün sen hâlâ o yazıya bakıp dünya düz diyorsun.

Dostum sıkıntı büyük galiba... Şimdi senin Q skili de el bombası atıyodur? Ultin napıyo senin? Orda yazan skillin açıklamasıdır. Görsellik kişiden kişiye bilg.den bilge değişim gösterebilir. ALgıda sorunlar olabilir bunlar doğal şeyler(ki bunu dalga amaçlı yazmadım) Ama bu görsellikteki sorunu AÇIKLAMA ile ortadan kaldırabiliriz ki açıklamada da gayet açık ve net kan olduğu. Hala niye anlamıyosun? Sana gaz olsun o aga. Hatta tüpünü doldur pikniğe git. Çay falan içersin. Annienin ayısı da kurabiye. Bandır bandır ye

Göz doktoruna git.

Dünya yuvarlak kardeş.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ExeLium22 -- 11 Ağustos 2011; 19:30:33 >

Dog Face (no space)

• quote:

Ya arkadaş efektten bana ne. Adam duman gibi gözüküyo ama kan dese tamam. ama adam duman diyo . Neyse kardeş sen riota yaz. Bide şeyi sor hazır yazmışken:
    1)annienin ayısı kurabiyeden mi?
    2)gragasın içtiğinin markası ney? (baltanın sapı yemek yiyo gragas diyebilirsin sıkıntı yok anlarım seni)
    biz mühendis adamız. Öyle ne oldğnu bilmeden görüp konuşmayız. Araştırırz bakarız kesin kanıtlarla geliriz. Yok bilmemkaç pixel de mukavva oluyo. sony full hd tvde bide 3 boyutluysa falan gaza dönüşüyo. Olmaz böyle şeyler

Adam ağır mühendis.
  • @obivanhelsing

Nick, Mesaj ve İmzana bakıldığında nasıl bir mühendis olduğun anlaşılıyor. TAbi hiç sorgulama Gragas oyun boyunca içiyo bi şarhoş olmadı keltoş. Sen git sonra "Annie'nin ayısı kurabiyedenmi ?" diye sor. Adam gibi cevap bekliyosan, adam gibi yazıcan.

haha mühendis olunca insan eğlenemez mi? saçmalayamaz mı? NE olsun nickim? engineer mı? imzam? söyle değiştireyim kardeşim ya

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi obivanhelsing -- 11 Ağustos 2011; 19:35:39 >

eyvallah kardeşim sende bi baltaya sap olduğunda aramızda görmek isteriz ;)

Kaldırım mühendisi olacak kadar düşmedim daha.
  • Kanka diplomam gazdı uçtu gitti. kaldırımlara mahkum kaldık.

Orijinalden alıntı: healheal

quote:

http://www.youtube.com/watch?v=M4VjXNFidnE izleyin bi şunu. Hiç araştırmadım sadece vlad pool yazınca çıkan video. Vlad a build yazcak kadar oynayıpta hala gaz oluyo havada gidiyo diyosan 5 kere falan izle derim. Ha normalde 1 kerede derler ki lan bu önce tereyağ gibi eriyo yerde kayıyo sonra tekrar katılaşıyo. Pool havuz demek. Havuzda ne vardır sıvı.(gaz havuzu olmaz ona tank-tanker deniyo ing.de) artık herkes devam etsin normal hayatına

işte bu süper acıkladın kardeşim adamda ne ingilizce nede göz var cok sevdim seni

konu dışı ama katarinaya orda hayran kaldım mükemmel

• Orijinalden alıntı: xXxNocturnexXx

Orijinalden alıntı: healheal

http://www.youtube.com/watch?v=M4VjXNFidnE izleyin bi şunu. Hiç araştırmadım sadece vlad pool yazınca çıkan video. Vlad a build yazcak kadar oynayıpta hala gaz oluyo havada gidiyo diyosan 5 kere falan izle derim. Ha normalde 1 kerede derler ki lan bu önce tereyağ gibi eriyo yerde kayıyo sonra tekrar katılaşıyo. Pool havuz demek. Havuzda ne vardır sıvı.(gaz havuzu olmaz ona tank-tanker deniyo ing.de) artık herkes devam etsin normal hayatına

işte bu süper acıkladın kardeşim adamda ne ingilizce nede göz var cok sevdim seni

Aklıma geldide Gragas oyun boyu ölene kadar içiyo. Olsa ona bi şey olurdu. Oyun fail biraz. Fizik kanunları falan filan yazma şimdi

• vladimir yarasalarını fırlatır evet.
    stacklendiği sürece kullandığı can azalır evet.
    ayrıca vladın op olduğuna sürekli değinmişşin sevmedim rehberi kusura bakma (kendim yazardım ama üşeniyorum ne yazık ki )

Orijinalden alıntı: blackkdog5

O değilde E yarasamı atar ? OHA ! Sertleşmiş kan atmıyormuydu E ya.

Vladimir Rehberi (Hem Ap Hem Ad Hem Tank) (Mübarek Üçlü)

quote:

Orijinalden alıntı: Psychomain

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Psychomain

Vladimir'e her şeyi kasabilirsin.. Yinede Ability Power kasılması daha doğru bence. Ayrıca Vlad, Kan havuzunun içine giriyor. Duman falan olduğu yok hocam yanlış bi anlaşılma var orda.
    Mübarek havuzun içinde bütün baş belası ultilerden kurtulabilmesi çok iyi (Karthus ultisi hariç sanırım).
    ,
    Doran's Ring güzel bir başlangıç fakat değişik bir şeyler yapmak isteyenlere tavsiyem Health Regen ile başlamalarıdır.. Potion almanıza gerek yok. Başlangıçta Lane'de bu şekilde çok rahat kasabilirsiniz. Daha sonra Ability'e geçiş yaparsınız.

Yada 12 Level'a kadar 2 adet Doran's Ring yapın. Yanına bir de kitap yapılırsa fena olmaz diye düşünüyorum falan filan işte. Değişik buildler denemek lazım

Hybrid fena olmaz ha çok pis gang atarsın

Kartusun ultisinden de kurtuluyor zamanlamayı ayarlarsan ayrıca o duman grafiğe bak.

2. Dorans ring'e gerek yok başlangıçta 1 doran's ring yeter.

Hybird dediğim de ap ağırlıklı hybird çünkü vladın pasifinden dolayı öküz gibi health geliyo buna ap kasarız ve hybird istediğimize göre gunblade kasarız bir de üstüne atma alırız tamam ama işte biraz pahalıya patlıyor gibi geldi bana iyi farm yapmak gerek.

Bakarsın oyun uzayacak bir kaç itemi Hybrid yaparsın zaten Hextech Gunblade falan filan. Ayrıca o Vlad ulti olayını öğrendiğimde iyi oldu Karthustan kaçması. Shaco'da da var aynı olay.

http://www.youtube.com/watch?v=eiUgrEWRx6M 0:42'de duman oluyor gibi geldi ama bunu kan havuzuna dönüşüyo olarakta yorumlayabiliriz. Riot'a sormak lazım

Vlad ultisiyle Karthus'un ultisinden kurtulmuyor. W skilliyle kurtuluyor.

Ayrıca SS koydum daha neyini sorguluyorsunuz o youtube'daki adamların grafiklerine baksanıza çok kötü.

dostum benim attım ss de grafikler cok iyi ve hayla duman diyosan lütfen git ya iftar actım geldim yine duman mevzusu :D

Best player TR, Korea,Ocean,West,East,BR,RS,TD,GP,Evren,Samanyolu,Void,Dünya,Ay

Bu üye 2006 dan beri dota oynamaktadır.
    Zed is hard to play

• SS'ye bir bak.Duman oluyorsa neden lizardların üstünden değilde taaaaaaaaaaa altından geçiyor?Ayrıca sağ alttaki lizardın yanına bakınca belli oluyor havuz(deniz gibi) olduğu.

Vladimir Rehberi (Hem Ap Hem Ad Hem Tank) (Mübarek Üçlü)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi amyfm -- 11 Ağustos 2011; 21:39:40 >

Orijinalden alıntı: PhTx3

noobs.

Bu post her şeyi açıklıyor

Edit:

Şu duman ayağına skill leri okuyayım dedimde Yarasada hoşmuş E skilli hakkında kullandıkca can azaltır demişsin ama her stack başına %50 daha fazla can götürüyor E skilli

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gsliyim -- 11 Ağustos 2011; 22:23:43 >

Orijinalden alıntı: gsliyim

biride çıksa bu kan değil vişne reçeli dese ordanda bi 20 mesajlık cevap yazarsınız sanırım

Edit:

Şu duman ayağına skill leri okuyayım dedimde Yarasada hoşmuş E skilli hakkında kullandıkca can azaltır demişsin ama her stack başına %50 daha fazla can götürüyor E skilli

Kardeşim ben de onu diyorum işte kullandıkça canın azalıyor. Allah Allah yav, her şeye bir şey buluyorsunuz. Yok kan gölüymüş de yok vişne reçeliymiş de.

Resmen duman o ekledim ssleri aksini idda eden kördür.

Ve o E skilli ise yarasa fırlatıyor.

Ultiye yanlış yazmışım kan atıyor yazmışım. Emdiği kanları atmıyor, emdiği kanları kusuyor. Bu yüzden %15 canımız gidiyor. Kusmasa gitmez.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi baltaninsapi -- 11 Ağustos 2011; 22:32:24 >

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.