Şimdi Ara

Vladimir build?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
9
Cevap
0
Favori
180
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhabalar herkese ben vladimir ve gangplank gibi cdr itemleri alınan şampiyonlar için 410 iplik 18 levelde 1.64 cdr veren rün set yapmayı düşünüyorum.kabiliyetten gelen 5 cdr ile hemen hemen 20 cdr falan olacak ionia ayakkabıları ilede 35 cdr falan olacak artık bundan sonra 40a tamamlamam gerekmiyecek sanırım.Ben vladimir build istemek için bu konuyu açtım ve benim vladimir için buildim bu oluyor 18 levelde 1.64 cdr veren rünleri çıkmadan buildim şu oluyor:
    İonia botu
    Ataların buyrugu
    zhonya
    rabadon
    rylai
    koruyucu melek.
    Bu söylediğim rünü set haline getirdiğim zaman buildimi değiştirmelimiyim?Ataların buyruğunu değiştirmelimiyim yani?
    Cevaplarınız için teşekkürler şimdiden

• koruyucu melek alma. full ap kas hp kasan vladlar çöp
  • cdr işini karışmıyorum ama rylai veya koruyucu yerine ruh gömleği iyi olabilir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Heyamigochesabata -- 19 Ağustos 2015; 15:50:00 >
  • Tostum tost olsunmu

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ataların buyruğu x13821381238 core item neyini değiştiriyorsun? o olmadan çöp vlad.
  • Ruh gömleğine nerf gelmedi mi?Kendine yapılan iyileştirmeleri artık etkilemiyor diye biliyorum sadece başkaları tarafından yapılan iyileştirmeleri arttırıyor diye biliyorum mesela sorakanın healı
  • Vladimir için ataların buyruğu ionia bot ve rylai core itemlerdir. Kalanını karşıya göre belirlersin. Ap ağırlıklı rakip varsa banshee tercih edebilirsin. Ruh gömleğine gelen değişiklikten sonra vlada gitmez. Rün olarak mavilere cdr almanı önermem oyun başı pek etki etmiyor. Onun yerine karşıya göre ap veya seviye başına büyü direnci çıkman daha iyidir.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    AD Darius
    13 yıl önce açıldı
    Ap Shaco Rehberi
    13 yıl önce açıldı
    Varus - sivir bug
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Eskiden ruh gömleği alınıyordu şimdi banshee alınıyor bide koruyucu alma kardeşim.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 1 statik 5 ie kas kardeşim

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.