Şimdi Ara

Vladimir

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
313
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar ben 1 hafta önce. Vlad aldım sizin yorumlarinizi almak istiyorum main herom olsun mu? Yada vlad sadece eğlence icin ve iyi yerlere gelemeyecek bir karakter mi? Görüşlerinizi almak istiyorum.

Yorumlariniz icin teşekkürler...

• Eğlence için, yani bir çok ap birisini tek yakalarsa öldürmeden bırakmaz fakat Vladimir ile bunu başarman zor iyi bir AP olması lazım karşıdakinin heal ve magic resist itemi olmaması lazım. Kovalarken, kaçarken, hero çalarken, canı %60 dan azları alırken ve team fightlerde başarılıdır kendisi.

Orijinalden alıntı: Demacia

Eğlence için, yani bir çok ap birisini tek yakalarsa öldürmeden bırakmaz fakat Vladimir ile bunu başarman zor iyi bir AP olması lazım karşıdakinin heal ve magic resist itemi olmaması lazım. Kovalarken, kaçarken, hero çalarken, canı %60 dan azları alırken ve team fightlerde başarılıdır kendisi.

+1
    karşıda silence ı stun ı veya heal ı olan birilerine karşı vladın işi zor. Önceleri sevmediğim şimdi yavaş yavaş sevmeye başladığım bi hero. Vlad zevklidir fakat biraz oyun ister

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    Fuck your Spice Girls and your fucking Pearl Jam. Its all a bunch a shit, I say, fuck it!
    Fuck your Dave Matthews and your fucking R.E.M. You god damned bitch, fucking clueless.
  • quote:

Eğlence için, yani bir çok ap birisini tek yakalarsa öldürmeden bırakmaz fakat Vladimir ile bunu başarman zor iyi bir AP olması lazım karşıdakinin heal ve magic resist itemi olmaması lazım. Kovalarken, kaçarken, hero çalarken, canı %60 dan azları alırken ve team fightlerde başarılıdır kendisi.

Çok fazla dmg vuramiyor. Bence sorunu bu dmg yetersiz mesela ben teketee asla olmem q, w falan ama sadece 3 te 2 sini almisimdir yani %33alamıyorum kacmiyorsa kaçması da cabası ama dier karakterlerle 1 v 1 lerde hep alırım...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: mjoku45

quote:

+1
    karşıda silence ı stun ı veya heal ı olan birilerine karşı vladın işi zor. Önceleri sevmediğim şimdi yavaş yavaş sevmeye başladığım bi hero. Vlad zevklidir fakat biraz oyun ister

Ben vlad i çok seviyorum ama bi brand ya da wukong kadar iyi olmuo bilemiyorum build den.mi yoksa kendisi mi dmg az

• Konuda mesajım bulunsun akşam eve gidince bir resim atayım,Oyunu tasıdım demek istemiyorum ama taşıdım :)
    Vlad candır alıstıktan sonra cok iyi rahatsızlık verebiliyorsun direk focuslanıyorsun vs.cdr kasarak 2,4sn q cektiniz zaman ortalama 8sn pooling iniyor ve cok eglenceli bir hal alıyor :) yada e katlandıgı zaman aoe olarak 600 vurması cok dusuk kullanım suresi neyse..
    Alistar ve vlad beni en cok eglendiren ve bir okadar zevk veren champlardan.
    Son olarak blood lord skin ftw :)
    Asus x570-E strix || Ryzen 5950x curve optimize || Corsair H115i Rgb Plat || 4x8gb G.SKILL Trident Z Neo Rgb DDR4 3800MHz C14 || Msi SuprimX 3080 ti || Samsung Pm981A 2tb || 3xWD BULE 8TB || 3X SEAGATE 4 TB || CORSAIR 680X RGB || Corsair RM850i 850w (80 Gold)
  • Spirit visage ve cd ayakkabisi aldıktan sonra q ve e 2 saniyeye düşüyo ve durmadan spamlıyosun team fighttada ulti + qeqeqeqeqeqe ata ata baya güçlü oluyosun carrye yüklerirsen gayette iyi oluyo

HTC One (M8)

HTC UltraPixel™ // HTC Duo Camera // HTC Motion Launch™ // Zoe™ // HTC BoomSound™

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Lee Sin Skin
    14 yıl önce açıldı
    LeBlanc sorunsalı
    11 yıl önce açıldı
    Kha'yı midde kim counterleyebilr?
    13 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: muro12345muro

quote:

Çok fazla dmg vuramiyor. Bence sorunu bu dmg yetersiz mesela ben teketee asla olmem q, w falan ama sadece 3 te 2 sini almisimdir yani %33alamıyorum kacmiyorsa kaçması da cabası ama dier karakterlerle 1 v 1 lerde hep alırım...

HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAAAAAAAAAAAAAA DAMAGE VURAMIYOR AHAHAHASHASAS Perma ban yiyo diye damage vurmak nasip olmuyordur :D

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.