Şimdi Ara

VK facebooktan çok daha iyi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
490
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Kesinlikle vk daha iyi facebook popüler diye kullanılıyo ki gençlerin çoğu kullanmıyor +50 yaş sarmış hep

Neymiş efendim 240mb facebook yüklediğim yetmezmiş gibi sohbet edebilmek için messenger yüklemek zorundaymışım o da 140mb

Vk öyle mi 28mb yer kaplıyo babalar gibi hem mesajlaş hem gez hem müzik dinle film izle vs. mü kem mel

Not: vk ortağı değilim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• vk ne?
  • Facebook Türkiyedeki popülerliğini çoktan kaybetti.Şuan mezat yapan kesim var birçoğu market kurmuş fb üzerinden.Türkiyede instagram twitter varken fb vk falan kimse suratına bakmaz

• Facebook gerçekten bir çöplük ve artık bende kullanmıyorum.. VK'ya gelince eğer o bahsettiğin VK ise orada +18 videolarda var ara sıra tercihen ziyaret ederim..
  • quote:

Orijinalden alıntı: Morte34

Facebook Türkiyedeki popülerliğini çoktan kaybetti.Şuan mezat yapan kesim var birçoğu market kurmuş fb üzerinden.Türkiyede instagram twitter varken fb vk falan kimse suratına bakmaz

aynen öyle. Sırf 2. el eşya ve araç alım satımı ve karikatür okumak için face kullanıyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: unforgiven1127

vk ne?

Vkontakte rusyanın facebooku gibi ama içinde her şeyi bulabilirsin baya serbest bi platform

• vk kullanmayan türk erkeği var mı lan ?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.