Bildirim
Vk.Com Film Hatası

Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
görüntü kalitesi neyse onu izlersin yani benim bir 720 p bir filmim var bunu yüklüyorum ve player destekliyorsa sende yükselte bilirsin ama kalkıp 360 p yüklersem doğal olarak sende filmi veya video'yu bu kalitede izleyecen ve yükseltemiyecen vk olayına gelince izlemek istediğin film silinmiş başka bir siteden dene yada indir izle -
Video silinmemiştir, her videoda oluyor dediğine göre. Bende de olmuştu bir süre, herkes izlerken bende o hatayı veriyordu. Dnsden olabilir sanırım -
İdm'yi kullan açmasa bile indirme linki gelir indirip izlersin.
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > -
Zaten idm kullanıyorum fakat hata şu : '' this video has been removed from public access '' ne yapabilirim? -
Evet eminim harry potter 7 , pers prensi ve daha birçok film vk.com da bu hatayı veriyor -
vkdan ben baska türlü filmler izliyorum :D
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X