Şimdi Ara

Vizesiz Asya Ülkeleri Seyahat

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
188
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar merhabalar, forumun en eski üyelerinden biriyim aslında ama baya zamandır aktif olmuyordum. Bu değerli sitede çok fazla arkadaş edindim bugüne kadar. Maalesef aksiliklerden planları hep askıya aldık. İleriye dönük uzun soluklu, kalıcı seyahat arkadaşları arıyorum. Öncelikle bazı konulara açıklık getireyim; 37 yaşındayım İzmirliyim doğma büyüme. Yüksek Lisans mezunu eğitimli biriyim. Daha önce hem Doğu Avrupa-Balkanlar hemde Asyada Tayland, Phuket, Singapur, Sentosa- Endonezya sınırı taraflarında gezilerim oldu ama hep turla yaptım bunları. İyi derecede İngilizceye sahibim birde çat pat İspanyolcam var yani iletişim konusunda asla sıkıntı çekmeyiz. Amacım Turistik kısa süreli geziler değil. Artık erkek olmama rağmen Türkiye'nin yoruculuğunu kaldıramıyorum ve ilerisi için uzun soluklu seyahatler yapmak istiyorum. Son derece anlayışlı, Merhametli ve sevecen biriyimdir. Benim için Kadın yada erkek fark etmez , aklı başında ,vicdan sahibi , disiplinli olması yeterlidir. Aslında en çok Tayland istiyorum, ama onunla beraber ek olarak, kamboçya, vietnam, Filipinler ve diğer benzerlerini de konuşabiliriz. Çıkmışken en az 1 ay ve mümkünse bir kaç ay, 2-4 ay gibi istiyorum aslında. İleride yep yeni planlarla bu süreleri geliştirip dünyayı beraber keşfedebiliriz, Siz değerli arkadaşlar mesaj yazabileceğiniz gibi, 1985.imir.dogu@gmail.com adresine mail de atabilirsiniz. Sevgiyle Kalın








  • En yakın arkadaşlar bile seyahate çıktıklarında aralarında ciddi problemler çıkabiliyorken tanımadığınız biriyle birkaç ay boyunca gezmek pek mantıklı gelmiyor. Simdiye kadar ki gezilerimin çoğunu tek başıma yaptım. Başkalarıyla gittiklerimde çok uyumlu biri olmama rağmen problemler çıktı.


    Yakında 15 günlük yaklaşık 6000 km'lik Güney Afrika gezisine çıkmayı planlıyorum. Güney Afrika'nın malum güvenlik sorunları nedeniyle ülkeyi bilenler tek başıma böyle bir yolculuğa çıkmamı kesinlikle tavsiye etmiyor. Yanıma birini almaktansa şu an geziyi iptal etmeye daha yakınım. Ki benim kriterlerim sizinkine göre daha basitti. Araç kirası, benzin masrafı gibi ortak harcamalar için de para almayacaktım.


    Kafa dengi, problem yaşamayacağınız, uyum sağlayacak insan bulmak imkansız değil ama özellikle tanımadığınız böyle birini bulmak çok çok zor. Umarım bulursunuz.

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.