Şimdi Ara

Vizelere/Finallere Hazırlık Günlüğü (Hacettepe CS) (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir (1 Mobil) - 4 Masaüstü1 Mobil
5 sn
146
Cevap
1
Favori
5.929
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

bizde en düşük gelen ders. benim de en düşük dersim :( biz 2. sınıf öğrencilerle alıyoruz bu dersi onun da etkisi olabilir. hoca sınav sonunda "these are a little bit tricky questions" diyerek az çok belli etmişti zaten sonucu. şu 2. midtermler bitince python basıcaz.

• Vizelere/Finallere Hazırlık Günlüğü (Hacettepe CS)

görevimizin başındayız basmaya devam

• Yarın sınav var bakalım recursionlardan çekiniyorum biraz

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Yine çok iyi gelmedi :(

Hedefi çok çok yüksek koyunca azıcık bir sarsıntı bile kötü etkiliyor Vizelere/Finallere Hazırlık Günlüğü (Hacettepe CS) 

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Cs ceng demek degil aw şunu ne zaman anlicaniz

• CH3COOH C kullanıcısına yanıt
    Bizim okulun müfredatı bilgisayar bilimlerine daha yakın olduğu için önceden gelen bir kullanım bizde, zaten bölümün kendi sitesi vs hep cs şeklinde

• Mental olarak en yorucu günlere girdik assignment baya zorladı bu perşembe fizik 2. Vize var ve 1 2 haftaya finaller başlıyor Allah yardımcımız olsun.

26 Aralık: Bugün ve yarın tamamen fizik, açısal momentum ve kütle merkezi zorlayacak sorular gelirse sıkıntı

Ama şunu anladım cidden 1. vize sonrası bile salmamak lazım matematik işliyorsun hoca 2 günde tonla konu işliyor böyle bir durumda son haftaya bırakmak kadar riskli bir şey çok az var.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Leopard76 -- 26 Aralık 2023; 19:22:36 >
  • Fizik iyi geçti bugün off day

• Buraya yazmayınca motive olmuyorum o yüzden finallerle devam 🇹🇷🇹🇷🇹🇷

30-31 Aralık: İntegrali temizleyeceğiz, belki dizilere başlarım. Onun dışında pandas-numpy-matplotlib göz atmam lazım. Zaten bununla ilgili son assignment verecekler geçen sene galiba yapay zeka modeli ile ilgili bir şeymiş bu sene bakalım ne kadar zorlayacak.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Leopard76 -- 30 Aralık 2023; 21:27:17 >
  • Bizim de 8'inde fizik ve biyoloji finali var da hiç çalışasım yok bakalım yine yumurta kapıya dayanınca mı başlayacağım

• Bugün de biraz yarım yamalak oldu da yarın toparlamaya çalışalım

• Bugün de yarım yamalak oldu yav, ya da bana öyle geliyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Leopard76 -- 31 Aralık 2023; 20:39:42 >
  • Fizikte tek bir ünite kaldı o da kolay zaten, matematikte konu kısmı bitti ODTÜ Bilkent çıkmışlarına döndüm tekrardan. Programlamaya girişte çok konu geldi bir anda ama assignment da bununla ilgili o yüzden hallolur diye düşünüyorum.

Yarın bütün günümü ayırmayı düşünüyorum zaten son quiz verilecek umarım kolay olur tek günlük olmasına rağmen öncekileri baya zorluyorlardı, şu 1 hafta da bir geçsin inşallah bitiyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Leopard76 -- 4 Ocak 2024; 19:45:47 >
  • Ben daha bizim sınavlara başlamadım hocam? Fişek gibisiniz

• Finaller geliyor aloooo bütün konular kafamdan gitmiş gibi hissediyorum

Yarın fizik var oscillations bitti bitecek

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Leopard76 -- 7 Ocak 2024; 15:26:45 >
  • Fizik saçma dikkatsizliklere gitti şimdi Türkçeden çıktım iş sağlığı ve güvenliği bekliyorum

• Bitti gibi çok şükür 2 haftaya bakalım ne yapmışız

• Hemen tatil moduna girdim son vizeye bakasım yok hiç, sırf 3 4 slayt okusak yeter herhalde

• Leopard76 kullanıcısına yanıt

ortalama kaç gelecek

• Fazla puan kırılamzsa 3.5

• 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.