Şimdi Ara

Viyana`da Üniversite [Bilgilendirme] (16. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
404
Cevap
14
Favori
74.109
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • her bölüm icin dönemlik harc 360 euro dur...hatta siz iki farkli üni de iki farkli bölümü ayni anda okusaniz bile tek harc ödersiniz ..yani yillik 750 falan
  • Ben viyana üniversitesi iletişim bilimlerinde okumak istiyorum ama sanırım bir sınava girmek gerekiyormuş.Almancam 0 ama lise 4 öğrencisiyim önümde 1 sene var.Bu sınavın detayları nelerdir viyanada reklamcılık vs. okumam benim önümü açarmı çünkü iletişim bilimlerini önemsiz olarak gördükleri hakkında detaylara ulaştım bilgilendirirseniz çok sevinirim
  • Şimdi anlamadığım olay ösymden yerleştiğimizin belgesimi gerekiyor, yoksa yerleştiğin üni ye kayıt yaptırıp mı başvurmak gerekiyor(önümüzde ki sene için), birde anadolu lisesinde aşağı yukarı 2yıldır Almanca görüyorum bu sene ile birlikte 3yıl görmüş olacağım, yani gelmek istediğim nokta vakit kaybetmeden sınavdan sonra basvuru yapıp gidip orada hazırlık okumak mı? yoksa Türkiyede okuyup 1-2 sene ertelemek mi? Teşekkürler.
  • Eğer gitmekte kararlıysanız bence şimdiden türkiyede bir almanca kursu alın orda bu işi 0 dan yapmak çok zor olabilir
  • up

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi QPR -- 12 Eylül 2011; 15:19:32 >
  • Moral bozmak gibi olmasın ama Avusturya özellikle Türkiye'den gelecek öğrenci sayısını düşürmek için baya bir uüğraşıyor desem yalan olmaz. Okuduğum TU Wien'de 4 hakkı maalesef 2'ye indirmişler başka bölüm açıp da dersleri saydıramıyorsun artık. Anlayacağınız çok zorlaştı ayrıca amacınız direk üniye başlamak olmasın sağlam almanca lazım gerekirse 1 sene yaşayın burda dili ve bence en önemlisi aksanları öğrenin. Çok farklı aksanı olan profesörlerle karşılaşacaksınız bu da anlamayı çok aza indirecek
  • Şubat'ta geliyorum.Yurt öneriniz var mı?Fazla Türk olmassa iyi olur (:

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi VickVickyVale -- 4 Ekim 2011; 21:59:04 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: 2shae

Moral bozmak gibi olmasın ama Avusturya özellikle Türkiye'den gelecek öğrenci sayısını düşürmek için baya bir uüğraşıyor desem yalan olmaz. Okuduğum TU Wien'de 4 hakkı maalesef 2'ye indirmişler başka bölüm açıp da dersleri saydıramıyorsun artık. Anlayacağınız çok zorlaştı ayrıca amacınız direk üniye başlamak olmasın sağlam almanca lazım gerekirse 1 sene yaşayın burda dili ve bence en önemlisi aksanları öğrenin. Çok farklı aksanı olan profesörlerle karşılaşacaksınız bu da anlamayı çok aza indirecek

Hocam ne 4 hakkını 2 ye indirdi onu anlayamadım.

2 kişi oraya gitmeyi planlıyoruz amacımız bilgisayar mühendisliği.

İkimizde çalışıp okumayı planlıyoruz ailemizin durumu iyi değil çalışarak okuma olurmu. aylık 367 euro izin varmış ama kaçak çalışma tarzı olabilir mi?

• Merhaba arkadaşlar ben ben viyanada müzik eğitimi almak istiyorum ancak Almancam suanda yok.(Universität für Musik und darstellende Kunst Wien) in yetenek sınavlarına almanca bilmeden girebilir miyim?Bazı forumlarda almanca bilgin olmadan ön sınava dahi giremiyorsun dediler bende biraz endişelendim açıkcası...
  • Mesajim bulunsun telefon cokuyordu yazılardan
  • arkadaşlar merhaba aranıza yeni katılmış bulunmaktayım. bi iki sorum olacak yardımcı olursanız çok sevinirim. viyanada master için baçvuru yapmak üzereyim anccak danışman şirketten baçvuru için 1750 euro danışmanlık ücretini duyunca kendim başvurmaya karar verdim. tüm belgelerimi hazırladım yarın postaya vermeyi düşünüyorum. sorum şu diploma transkript ales belgesi fln apostil yaptırdım. noter onaylı fotokopi ve çevirileridemi apostil yaptırmam gerek:? lütfen yardım edin arkadaşlar.
  • arkadaşlar merhaba aranıza yeni katılmış bulunmaktayım. bi iki sorum olacak yardımcı olursanız çok sevinirim. viyanada master için baçvuru yapmak üzereyim anccak danışman şirketten baçvuru için 1750 euro danışmanlık ücretini duyunca kendim başvurmaya karar verdim
  • quote:

Orijinalden alıntı: s.melek

arkadaşlar merhaba aranıza yeni katılmış bulunmaktayım. bi iki sorum olacak yardımcı olursanız çok sevinirim. viyanada master için baçvuru yapmak üzereyim anccak danışman şirketten baçvuru için 1750 euro danışmanlık ücretini duyunca kendim başvurmaya karar verdim. tüm belgelerimi hazırladım yarın postaya vermeyi düşünüyorum. sorum şu diploma transkript ales belgesi fln apostil yaptırdım. noter onaylı fotokopi ve çevirileridemi apostil yaptırmam gerek:? lütfen yardım edin arkadaşlar.

apostil yapılması gereken evraklar diploma, transkript ve sınav sonuç belgeniz. hazırladığınız evrakları bana özel mesajla gönderebilir misiniz, kontrol etmek istiyorum.
  • size özelden msj yazdım..msn adresimi gönderdim. lütfen çok acil yardımlarınızı bekliorumm..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi s.melek -- 24 Aralık 2011; 15:06:00 >
  • msn adresimi yazdım size .pc başında yardımlarınızı bekliyorum.
  • Kasım'ın ortasında Avusturya için vizeye başvurdum, ne zaman kabul edilir acaba? (üniversite için)
  • aylık 600 € çalışma izni var diye duymuştum. emin misiniz hocam ?
  • Yurt dışında ki üniversitelere kayıt esnasında transkript istiyolar mış(not dökümü) benim lisede ki derslerim kötü denebilir acaba lisede ki not ortalamasının bi önemi var mı bilgilendirirseniz çok makbule geçer
  • Başvurular nereye ve nasıl yapılıyor?
  • Merhaba Hocam ben mezun oluyorum bu dönem ve Viyana üniversitesine master için başvurmak istiyorum ve Türkiye'de tarih okuyorum.
    belgeleri özelden mesaj atsak kontrol eder misiniz ? bir de niyet mektubu yazmak gerekli mi başvuru için
    çok teşekkürler şimdiden
  • 
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.