Şimdi Ara

Viticolor Jel ile Vitiligo Kamuflajı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
1
Cevap
0
Favori
6.666
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Viticolor Jel, vitiligo kapatıcıları arasında popüler bir yere sahip ve hakkındaki tecrübelerimi nihayet sizlerle paylaşıcak fırsatı bulabildiğim için mutluyum. Bu yaz hemen hemen tüm deniz seferlerimde kullandığım Viticolor Jel'le ilgili ilk izlenimimi sizlere aktaracak olsaydım eğer, ''kapatıcılığı kötü, hissettirdiği tam bir fiyasko'' der geçerdim.

Kullanım talimatlarındaki yazılı metin doğrultusunda hareket edildiği takdirde kullandıkça uzmanlaşıyor insan, her kullanımda daha iyi netice alınıyor.

Bel kemiğimim her iki yanında nokta nokta olan beyazlıklarımı kapatmak itiraf etmeliyim ki çok kolay olmadı. İyi bir el yeteneği gerektiriyor daha doğrusu iyi bir çizim yeteneği gerekti benim için. Dikkatli bir şekilde minik minik olan beyazlıklarıma jeli sürdükten sonra keskin bir ayrım olmaması için o bölgenin geneline ince bir katman sürerek(ben cila atmak diye niteliyorum) işlemi bitiriyorum. Esmer tenli olduğum için bir uygulamada tamamını kapanmıyor, oyüzden aynı işlemi kuruyunca tekrar uyguluyorum.
    Viticolor Jel'i ilk kullandığım zamanlarda etkisinden çok hoşnut değildim, hatta sürmemiş olmayı dilediğim oldu. Tenime çok belirgin turumcumsu bir renk vermişti ve daha çok dikkat çekmişti. Tecrübe burada da devreye giriyor işte.
     Viticolor Jel ile Vitiligo Kamuflajı

Viticolor Jel'i sürdükten sonra denildiği gibi 5-6 gün dayanıklılığı koruyacağını düşünmemiştim. Kullanıma bağlı olarak renk, 4-5 günde yavaş yavaş açılmaya başlıyor. Denize gittiğimde iki günde bir, normal günlerde ise 4-5 gün arayla açılan yerlere tekrar uyguluyorum.
    Viticolor Jel'i eczanelerde bulmak kolay değil ama 1-2 saat içinde ecza depolarından getirtebiliyorlar.

Önceki yazılarımda ceviz kabuğu ile vitiligo kamuflajından bahsetmiştim. Uygulama zaman alıcı olmasına rağmen hiç bir yan etkisi bulunmadığını da eklemiştim. Özellikle acil bir işiniz çıktığında zaman alıcı olması can sıkabiliyor. Hem zaman alıcılığından hem de ceviz kabuğu lekesinden bıkmış biri olarak Viticolor Jel'den memnun kaldığımı itiraf etmeliyim. İçinden çıkan küçük paletiyle az alanlarda vitiligosu kalmış kişiler için ideal kapatıcılık sağlıyor ve fazla uğraşmadan vitiligodan bozulan moraller normale dönebiliyor.

Kaynak:
    vitiligosuz.blogspot.com
    Vitiligo Hastalığı Ve Tedavi Deneyimleri: Viticolor Jel İle Vitiligo Kamuflajı
    http://vitiligosuz.blogspot.com/2011/09/kapatclar-arasnda-populerligini-koruyan.html

• Yapay Zekanın Yanıtı

Vitiligo Kamuflajı için Viticolor Jel: Kapsamlı Bir Kılavuz

Giriş

Vitiligo, cildin bazı bölgelerindeki melanin üretiminin kaybolmasıyla sonuçlanan bir cilt durumudur. Viticolor Jel, vitiligo nedeniyle oluşan beyaz lekeleri kamufle etmek için kullanılan bir kapatıcıdır.

Viticolor Jel Nasıl Kullanılır?

Viticolor Jel, temiz ve kuru cilde uygulanır. Jel, beyaz lekeleri kapatmak için eşit şekilde yayılır. Suya dayanıklıdır ve uzun süre kalıcıdır.

Viticolor Jel Kullanıcılarının Yorumları

Viticolor Jel kullananlar, beyaz lekelerin görünümünü önemli ölçüde azalttığını bildirmiştir. Ayrıca, su geçirmezliği ve uzun süre kalıcılığı nedeniyle memnun kalmışlardır.

Viticolor Gel Neden Yok?

Viticolor Gel artık üretilmemektedir. Bunun nedeni, ürünün bazı kullanıcılarda alerjik reaksiyonlara yol açmasıdır.

Viticolor Kapatıcı

Viticolor Jel, vitiligo için özel olarak tasarlanmış bir kapatıcıdır. Cildin doğal tonuyla uyum sağlayan çeşitli renklerde mevcuttur.

Vitiligo Ceviz Kabuğu

Ceviz kabuğu, vitiligo için geleneksel bir tedavi yöntemi olarak kullanılmıştır. Bununla birlikte, ceviz kabuğunun vitiligoyu tedavi ettiği veya kamufle ettiği bilimsel olarak kanıtlanmamıştır.

Viticolor Jel Nerede Satılır?

Viticolor Jel artık mağazalarda bulunmamaktadır. Ancak, bazı çevrimiçi perakendecilerde stokta bulunabilir.

Cevizle Vitiligo Kamuflajı

Cevizle vitiligo kamuflajı, güvenilir bir yöntem olarak kabul edilmez. Ceviz kabuğu lekeleri geçici olarak koyulaştırabilir, ancak tedavi edici bir etkisi yoktur.

Sonuç

Viticolor Jel, vitiligoyu kamufle etmek için etkili bir yöntemdi. Ancak, artık üretilmemektedir. Vitiligo kamuflajı için diğer seçenekler arasında kapatıcılar ve kendiliğinden bronzlaşma ürünleri yer alır.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
    Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.