Şimdi Ara

Vites in ortaya gelmesini saglayan nedir?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
588
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaslar gecen hafta fiat siena mı sattım kayınbiraderin focusu aldım. Sienadan sevdigim vitesi bosa aldıgımda vites tam ortaya geliyordu. Focus ta gelmiyor sanki icindeki yay mekanizması cıkmıs gibi. Daha dogrusu kayınco boyle kullanıyormus ben alısıgım vites degistirirken bosa atarım hemn sonra vitese atarım.

    Bilen varsa pazartesi kırsehir sanayide yaptıracagım. fazla tutmaması lazım 20 tl falan anca tutar herhalde diye dusunuyorum. Birde bu nun icin arabayı kaldırıroyrlarmı yoksa vites topuzunun altını sokul yapılırmı?

    Tesekkurler.


    focus 1 2000 model ghia yesil.



  • vites halatını tutan parçalar vardı yaylar vs. onlar kırılmış yada çıkmış olabilir yerinden.
  • sagolasınız yaptırdım vites kolunun altındaki parcanın yayı tutan kısmı kırılmıs onu degistirttim. Cronikmis galiba. 30 tl parca 10 tl de sok tak 40 tl ye mal oldu. simdi vites aramıyorum kolayca geciriyorum.

    sokmesi kolay aslında ama ugrasmayım diyorsa herkes takabilir.
  • bir yay için 40 tl mi?
  • yay degil yayı tutan el kadar plastik parca. 30 parca 10 tl iscilik verdim.

    yayı tutan o parcada bir cıkıntı var o kırılıyor. yapıstırsan tutmaz ama ona benzer parca belki delinip vidalanırsa omurluk olur. Onlada kim ugrasacak.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
    
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.