Şimdi Ara

Vitamin hapları hakkında ne düşünüyorsunuz?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
199
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Günümüzde sağlıklı beslenmek neredeyse imkansız , vitamin hapları şart.

Zaten gerekli vitaminleri ve mineralleri yiyeceklerden alıyoruz, vitaminler para tuzağı

Hangisini savunuyorsunuz?

• Tüm gerekli vitaminleri ve mineralleri sadece besinlerden almak zor, özellikle dünya genelinde Cobalamin/ B12 ve Vitamin D2/D3 eksikliği görülüyor, multivitaminlere de genellikle RDA/Günlük ihtiyacın bir miktar üzerinde içerik koyulduğu için eksiklik yaşamıyorsunuz.

Ben şahsen Rossman'ın Altapharma A-Z depot multivitaminini kullanıyorum, kan testimde hiç eksik çıkmadı.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • evlerine ateşler bassın
  • Alamıyorsun gıda enflasyonundan dolayı tabii zengin değilsen.

Alman gereken omega 3 miktarını büyük balıklardan alabilirsin anca bir Norveç somonuna bak bakalım kilosu 90 TL bir öğünde yiyeceksin zaten onun yerine balık yağı hapı alıyorsun daha karlı.

D vitamini eksikliği çekiyorsan et pahalı geliyorsa hap alıcaksın günlük 2000-3000 IU alman lazım.

C vitamini de en az günlük 200 mg

Sigara içiyorsan A ve E vitamini destek olarak almayacaksın multivitamin alma akciğer kanserini hızlandırıyor zaten multivitamin değerleri devede kulak vaktin yoksa sabah çok yemeye destk olarak al eğer güzel yemek yiyebiliyorsan

Tüm bunları ara vererek ve bol suyla tüketmek önemli tabii böbrekleri yormamak için yaşlandığımızda çok fena iş açabilir başımıza

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-A98986428 -- 27 Şubat 2019; 17:17:45 >
  • Bugün vitamin değerlerimi ölçürtdüm hepsi yeterli. Hiç vitamin hapı kullanmadım.
  • BÖBREK KİLLER
  • Yogun çalışan çalıştıgı ortamda iyi beslenme imkanı olmayan ve bekar kişiler genelde eksik besleniyor güzel kahvaltı yapar çıkarım evden ama öğle yemeğinde çok büyük oranda fast food a maruz kalıyor insan ben şahsen pharmaton kullanıyorum 2 ay kadardır takviye olarak uyku kalitesi-saç dökülmesi kronik baş agrısı vb durumlarım için iyi geldiğini düşünüyorum plasebo etkiside olabilir ama ayda 40-50 lira bir şişesi çok para değil

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • ZMA (çinko+magnezyum) kullanıyorum ben ara sıra temiz uyku çektirtiyor.

• Her gün yatmadan önce Solgar’ın Kalsiyum+magnezyum+çinko hapını alırım.
    Her öglen yemekten sonra Omega 3 alırım vitamin E ile. Haftada bir 50.000ıu vitamin d3 alırım.
    Mide ve sindirim icin Solgar probiyotik hapını hic aksatmadan alırım. Günlük ortalama 300-400 gram et, tavuk yada ciğer yerim. Kan değerlerimde vitamin b12 3 katı fazla cıktı 😂 doktorum hayvansal gıdaları biraz azalt dedi. Ama onun haricinde herşeyim düzgün maşallah. Yaş 33. Kilo 96. Boy 185cm. Özellikle çinko,omega 3 ve vitamin d3 alınmalı diyorum.

• multivitaminler çöp, d-vit ampul ayda bir çakarsın 2-3 lira zaten, zma iyidir, b12 de genelde eksiktir, onlarıda hap alırsın. bide ekstra balık yağı omega3 de aldınmı yeter.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.