Şimdi Ara

Vita PS Store kredi karti bilgileri

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
941
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaslar psn plus üyelik aldım ancak daha sonra makinayı sattım PS plus U vita üzerinden almıştım ve sonra tekrar baktığımda kredi karti bilgilerimin boş olduğunu gördüm yani her alis verise tekrar soruyor gibiydi. Ama emin olamadım sattığım insan benim kart bilgilerime ulaşabilir mı ? Satarken benim psn hesabımı silmeden icinde verdim 3 aylık almıştım sizde kontrol edermisiniz kart bilgileri çıkıyor mü diye?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: boatswain

Arkadaslar psn plus üyelik aldım ancak daha sonra makinayı sattım PS plus U vita üzerinden almıştım ve sonra tekrar baktığımda kredi karti bilgilerimin boş olduğunu gördüm yani her alis verise tekrar soruyor gibiydi. Ama emin olamadım sattığım insan benim kart bilgilerime ulaşabilir mı ? Satarken benim psn hesabımı silmeden icinde verdim 3 aylık almıştım sizde kontrol edermisiniz kart bilgileri çıkıyor mü diye?

kart bilgilerine ulaşması için şifreyi bilmesi lazım şifreyi bilse bile göreceği şey 0000xxxxx0000 gibi bir numara olacak ama kk'nın son kullanma tarihi ve arkasındaki 3 haneli sayıyı görebilir
    ama alışveriş yapabilir eğer kredi kartı kayıtlıysa ve sen checkoutta şifre sor dememişsen ps3 varsa hesaba bağlan(pc den sen e bağlan) billing information u sil o zaman bir şey olmaz

• quote:

Orijinalden alıntı: seaflames

quote:

Orijinalden alıntı: boatswain

Arkadaslar psn plus üyelik aldım ancak daha sonra makinayı sattım PS plus U vita üzerinden almıştım ve sonra tekrar baktığımda kredi karti bilgilerimin boş olduğunu gördüm yani her alis verise tekrar soruyor gibiydi. Ama emin olamadım sattığım insan benim kart bilgilerime ulaşabilir mı ? Satarken benim psn hesabımı silmeden icinde verdim 3 aylık almıştım sizde kontrol edermisiniz kart bilgileri çıkıyor mü diye?

kart bilgilerine ulaşması için şifreyi bilmesi lazım şifreyi bilse bile göreceği şey 0000xxxxx0000 gibi bir numara olacak ama kk'nın son kullanma tarihi ve arkasındaki 3 haneli sayıyı görebilir
    ama alışveriş yapabilir eğer kredi kartı kayıtlıysa ve sen checkoutta şifre sor dememişsen ps3 varsa hesaba bağlan(pc den sen e bağlan) billing information u sil o zaman bir şey olmaz

Sağolasin hocam is icabı şimdi evde değilim iPhone da sen e giris yapamıyorum the family of Sony Entertainment Network services is not available in your country/region.hatası veriyor ps3 tan yarın Bakicam oradan silersem Vitadan da silinecek yani öylemi?Misal ps3 ten automatic renewal iptal edilebilir mi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi boatswain -- 10 Aralık 2012; 23:44:52 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.