Şimdi Ara

Visual Studio Proje Hatası

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
518
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Visual Studio Proje Hatası

Arkadaşlar yeni bir proje oluşturacağım zaman böyle hata veriyor. Zaten kurulum sonunda iki tane uyarı vermişti ben şimdi napıcam ? İlk baş microsoft sitesinden direk kurulumu indirdim. Onunla kurarken "a setup package is either missing or damaged visual studio" hatası verdi. Sonra ortalama 4 gblık iso dosyasını indirip kurdum ama buda böyle yapıyor. Ne yapıcam

• C:\Users\<your users name>\AppData\Local\Microsoft\VisualStudio\12.0\ComponentModelCache

cashe dosyasını silince düzelmesi lazım
  • senatorts kullanıcısına yanıt
    Maalesef hocam yine aynı :(
  • cominity sürümünü denedın mi ms kendi sitesinden ?

kurulmada hata yaşıyorsun gibi.
    Hocam community zaten bu. Dediğim gibi ilk baş sitesinden indirdim fakat öyle yükleyince daha kurulumda hata veriyor. Diğer türlü iso olarak indirince kurulum bitiyor. İki tane uyarı veriyor. Sonuç bu oluyor
  • aslında kurulumda aldıgın hatayı araştırsan çözüm çıkardı belki .
    Ben şimdi denetim masasından visual studio ve ilgili olan herşeyi kaldırdım. Ccleaner ile kayıt defteri temizliğide yaptım. Appdata'da görebildiğim bütün kalıntıları sildim. Fakat emino olmak istiyorum. Visual studio ile ilgili kalan birşey varsa tümden nasıl temizleyebilirim ?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • ben kaldırma işlemini unistall toll ile yapıyorumda .. sen kaldırmıssın bir kere .

merak ettim . pc deki kullanıcı adında türkçe karakter var mı ? Bir ara bu ide olmasada farklı bir ide de hata verdirmişti bana kurulumda

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi senatorts -- 9 Eylül 2016; 4:54:45 >
    Hocam yok sorun yine devam ediyor. Türkçe karakter yok. Baştan yükledim yine aynı.  Visual Studio Proje Hatası
  • nette şöyle bir durum söylüyorlar

i'll do all that steps.

But for my solution I'll do the next:

1- All updates in Windows update.

2- Delete all %temp% files (Restart).
    3- Install Visual Studio 2015 From Iso (Uncheck Update 3).

3.5- Delete all %temp% files (Restart).

ustte dedigi gibi update 3 checkbox varsa tıkleme
    Hocam sağolun ama yine olmadı. Acaba orjinal windows kullanmadığım için mi ? Şimdi visual studio 2013 kurdum onda sorunsuz kurdu ama ? Çok ilginç gerçekten. Bu microsoftun sağı solu belli olmuyor. Birden hata çıkarıveriyor
  • Bilemedim ki
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.