Şimdi Ara

Visual Studio da C# İle Sınıf Gecti kaldıyı hesaplayacak program yapmam lazım YARDIM!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
15
Cevap
0
Favori
3.775
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaslar Sımdı Sınıf gecme yonetmeligine göre bi program yapmam lazım ASP.NET de Fakat Yapamıorm.Yapıcak bi adam lazım bana lınkını kodunu herseyını gondermesıde gerekıor.

Yapılacak olan şartlar.
    Not ortalaması 70 ise Teşekur Alıcak Dusuk ise Düz gecicek
    Not ortalaması 80 ve üstü ise Taktir Alıcak
    Not ortalaması 85 ve ustu ıse Hem taktır Hem onur belgesi alıcak.
    Not ortalaması ne Olursa Olsun ornegın 70 Olsun 1 tane zayıfı olsun Sorumlu geçti yazıcak.
    Not ortalaması 85 olsa 2 zayıfı olsa sorumlu gecti yazıcak
    Not ortalaması 45den dusuk ise direk kaldı yazıcak
    Not ortalaması 55 olsa 3 zayıfı olsa Kaldı yazıcak.
    Not ortalaması 55 ve 60 arasında ıse duz gectı yazıcak.

Bunu bana yapıcak abıme sımdıden tesekur edıyorum en gec Bu aksama lazım odev teslım tarihi o saatte.
    Kodları yazıp bırakmassa yapıcak kısı ıyı olur.Messagebox olarak deil label e baglanmıs olarak programıda atarsa ıyı olur sımdıden tesekurler.

Yapıcak olan abım bırde anlatımını yaparsa Kendısıne Minnettar kalırım saygılarla...

• Allah Allah bak sen. Sen ne yapacaksın ayıptır sorması??? Bir de bu akşam. Nerdeydin diye sorarlar adama. Dalga mı geçiyorsunuz adam mı seçiyorsunuz. Başkası yapacak sen sınıf geçeceksin, sonra programcıyım diye ortalarda dolaşacaksın. Yazık ya.
  • yok be abım ya ben Visual studyo ogrenmedım pascal delphi felan ogrendım.baska tıcaret lısesınden geldıgım ıcın ordakı kodları anlayamıorm yoksa pascal felan olsa her turlu yapardık allahın ıznıyle.:S
  • yardım edersen sevınırım abım gercekten cok lazım.
  • BASKA OKULDAN NAKLIMIN SONUCU HOCALAR PAZARTESIYE KADAR UZATTTI ODEVIMI YARDIM LUTFENNNN
  • Kardeşim sen eğer programlama mantığını çok az dahi biliyorsan bunu çok rahat yapman gerekir... Sadece IF döngüsü kullanarak bile çok rahat bir şekilde bu ödevini yaparsın ve aldığın notu hakedersin... Ancak sen daha bir de kodu yazmak değil sunumunun da sana hazırlanmasını istiyorsun. Sen bütün işi yapacak adamı arıyorsun ve bunu arıyorsan parana kıyacaksın bu projeyi yaptıracaksın...

Yani ya emek verecek hakedeceksin ki kesinlikle doğru olan budur bunda yapamayacağın hiç bir şey yok.. Yada paraya kıyacaksın ve projeni birisine açıklamalarıyla birlikte yaptıracaksın...

Saygılarımla...
  • yazalım biraz daha detay ver
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    C# ve Php aynı anda gider mi ?
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Saten yapıcak bır ADAM yazdım orda Dıkkatını cekerım.Benım bu projeyı yapacak bılgım yok dogru ıf dongusu ıle yapılması lazım saten fakat yapamıorm cok ugrastım olmadı.Hersey para demek de deıldır ayrıca bu buıyuk bır sırket projesı deıl bunada para verıcek adamın aklıne bısı demıorm artık.Yapıcak abm warsa sımdıden tesekur edıorm kendısıne
  • Öncelikle saygısız konusarak biraz zor olur işin tabiki üslubun senin sorunundur...

Ben sana bir ABİN olarak tavsiye verdim... Alırsın ya da atarsın bu da senin sorunundur...

Mesele büyük bir şirket olması yada öğrencilerin bitirme projesi olması değildir... Mesele senin bilmediğin bir konuda bilgi sahibi kişiden emeğini istemendir... Birde bu emeği istemekle kalmayıp herşeyin hazırlanmasını ve sana sunulmasını istiyorsun... Ama sen kesinlikle emek harcamak yada olayı anlamak istemiyorsun... Sana birşey öğretmeyecek, sana birşey katmayacak, bana birşey öğretmeyecek, bana birşey katmayacak niye yapayım böyle bir projeyi...

Sen desen ki yapamıyorum ama yapmaya çalışıyorum işte buraya kadar geldim, bunları araştırdım, bunları yaptım ama çalışmadı veya buraya kadarı çalıştı desen ben sana bu projeyi hazırlar bi de üstüne ne olduğunu üşenmem tek tek anlatırım sırf sana birşeyler öğretmek adına bundan kaçmam ama senin umrunda değil ki sen sallamamışsın son gün nette bulurum ben bu projeyi demişsin bulamayınca burdan birilerine yazdırmak adına buraya üye olmuşsun ki tahminime göre de bir daha buraya bakmayacaksın( projen yapılsın veya yapılmasın...) Niye güzel kardeşim Niye...

Hocalarına söyle o zaman hocam ben pascal veya delphi de bunu yaparım ama VS bilmiyorum C# bilmiyorum de... Sana öğretilmeden senden araştırarak bulamayacağın birşey isteniyorsa git sor hocalarına hocam ben bunları bilmiyorum ki... Eski okulundaki hocaların sana öğretmediyse müfredatta mevcut değilse söyle yeni hocalarına biz bunları görmedik ben bunu bilmiyorum ama bize şunu öğrettiler diye...

Bunların hepsi bir yana sen bu projeyi yapmak istesen 3 gün içinde hiç birşey bilmeden dahi çok çok çok rahat yapardın...

1. Adım: Visual Studio edinmek..
    2. Adım: C# ile ASP.net projesi oluşturmak.
    3. Adım: Çok basit bir Visual Studio İntrosu(Tanıtımı ne nerdedir...) izlemek...
    4. Adım: Textbox nasıl eklenir araştırmak.(İlk sayfada en az 10 tane işe yarar bilgiler var...)
    5. Adım: Label nasıl eklenir araştırmak.(İlk sayfada en az 10 tane işe yarar bilgiler var...)
    6. Adım:C# ve else if döngülerini araştırmak.(İlk sayfada en az 10 tane işe yarar bilgiler var...)
    7. Adım: Projeyi derlemek...

Sen bunları yaparak çok rahat halledeceğin bir problemdi bu... Sen bunları yap demiyorum en azından bir kere denemiş olsanda anlamadığın noktayı (ki bu VS textbox nasıl eklenir? olsa bile) sorsan burda sana herkes seve seve yardım ederdi... Adım adım yardım istesen araştırsan projeni burda çok rahat 3 günde derlerdik yetişmezse hazırlar sana verirdik ve daha öncede başkalarına verdim yardımımla hızlanamayınca... Ama sen armut piş ağzıma düş istiyorsun daha bir de yetmezmiş gibi buna para verenin aklına bişey demiyorum diyorsun...

Bu alemin akıllısı sen misin kardeşim?
    Ben niye emek verdim öğrenmek için o zaman... Sen benim bilgimi aşağılıyorsun, emeğimi aşağılıyorsun sonrada birde teşekkür ediyorsun...

Önemli olan projenin büyüklüğü değildir kardeşim.. Bilgisayarını tamire götürürsün adam format atar 50 kağıt ister senden naptı büyük şirket
    projesi mi yaptı hayır benim 10 yaşındaki kardeşim yaptığı işi yaptı ama nedir format atmayı bilmeyenin işini gördü ve emeğinin karşılığı olarak 50 lira istedi sende verirsin saygı duyarsın herşeyde aynıdır bu...

Senin işini görüyorsa karşılığını verirsin bu karşılıkta kişi ile senin arandadır...

Evet herşey para demek değildir kardeşim ancak senin istediğinde yardım değildir... Yardım istemek demek birşeyleri yapmaya çalışmak demektir. Çok uğraştım yapamadım diyorsun ama uğraştığına dair en ufak bir belirti yok daha birde textbox değil label yapsın diyorsun yani sen şekillendirmek için bile uğraşmak istemiyorsun... Anlatsın istiyorsun kod yazıp bırakmasın istiyorsun... Sen bu projenin sen yatarken, gezerken yapılmasını istiyorsun ve karşılığında teşekkür edip konunun kapanmasını istiyorsun...

Bana göre sen çok şey istiyorsun kardeşim...
    Kusura bakma ama benim anlayışıma ters bir yaklaşımın var...
    Hayatında başarılar ne diyim sana...

• ben yapmştım kardeş ama okuldaki pcde kaldı ordan alırsam yazarım sana .)
  • Senın bu yazından sonra sırf ınat olsun dıe 1 gun boyunca sadece w.studio wideoları ızledım Ve allahıma sukurler olsun ogrenıdm.Allah senden razı olsun.
  • Ağlayacam şimdi kriz geldi bana.

Vuraldesign
    +1
    Böyle etkileyici yazma ve konuşma yeteneğim olsa başka bişey istemem.
  • quote:

Orijinalden alıntı: coskun516

Senın bu yazından sonra sırf ınat olsun dıe 1 gun boyunca sadece w.studio wideoları ızledım Ve allahıma sukurler olsun ogrenıdm.Allah senden razı olsun.

inat iyi birşey değildir. zararı yine sana olur. inatla değil, nasihatle ders al güzel kardeşim. sonuç olarak eninde sonunda öğrenmen gereken birşey için başkasına inat yaptım öğrendim demek biraz tajikomik bir durum. sorumlulukların ve zorunlulukların için kimse sana kıstas olmaz, olamaz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: coskun516

Senın bu yazından sonra sırf ınat olsun dıe 1 gun boyunca sadece w.studio wideoları ızledım Ve allahıma sukurler olsun ogrenıdm.Allah senden razı olsun.

Ne mutlu bana ki Allah rızası alabildiysem...
    Keşke öğrenirken yardım isteseydin o zaman sana seve seve yardımcı olurduk...
    Projen tamamlandıysa geçmiş olsun umarım daha iyi projeler yaparak devam edersin programcılık hayatına...

quote:

Orijinalden alıntı: elektro_gadget
    Ağlayacam şimdi kriz geldi bana.

Vuraldesign
    +1
    Böyle etkileyici yazma ve konuşma yeteneğim olsa başka bişey istemem.

Çok teşekkür ederim bu güzel düşüncelerin için. Umarım çok daha başarılı bir hitabet yeteneğiniz olur

• Bu konu başlığından da duygu seli çıktı ya
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.