Şimdi Ara

visual studio 2012 yeni bir windows sürümü hatası

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
4.759
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar bu sene bilgisayar mühendisliğini yeni kazanmış bulunmaktayım ve yazılım konusunda pek bir bilgim olduğu söylenmez. Hocamın da derse işleyeceği program olan Visual Studio 2012 Professional'ı okulun kendi sitesinden indirmiş bulunmaktayım ve işletim sistemim windows vista.Ancak kurulum exe sini açtığım zaman karşıma "Belirtilen program daha yeni bir Windows sürümü gerektiriyor." diye bir hata alıyorum.Yardımcı olucaklara şimdiden teşekkürler iyi forumlar.

Orijinalden alıntı: LoL'zz..

Merhaba arkadaşlar bu sene bilgisayar mühendisliğini yeni kazanmış bulunmaktayım ve yazılım konusunda pek bir bilgim olduğu söylenmez. Hocamın da derse işleyeceği program olan Visual Studio 2012 Professional'ı okulun kendi sitesinden indirmiş bulunmaktayım ve işletim sistemim windows vista.Ancak kurulum exe sini açtığım zaman karşıma "Belirtilen program daha yeni bir Windows sürümü gerektiriyor." diye bir hata alıyorum.Yardımcı olucaklara şimdiden teşekkürler iyi forumlar.

Kurduğunuz programın kısa yolunda sağ tıklayın
    özellikler de, ve uyumluluk sekmesini seç
    Bu programı uyumluluk modunda çalıştırı işaretle
    Bu durumda halen çalışmazsa daha düşük sürümleri kurmanız gerekebilir bu sürümlerin 90 gün trialleri mevcut

• VS 2012 malesef vista da çalışmaz. En az Windows 7'li bir bilgisayarın olması gerekmektedir.
  • benimde windows 7 64 bit işletim sistemim var dün akşam indirdim okadar kurmasını yaptım ve updatelerini de yaptım ama programı her açtığımda uyumluluk sorunu hatası veriyor ne yapmam gerkli tekrar kurmak ızdırap veriyor :) başka çaresi yoksa mecburi tekrar kuracam..
    War, war never changes...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.