Şimdi Ara

visual studio 2005 express

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
42
Cevap
0
Favori
625
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşlar ben visual studio 2005 express edition arıyorum ama bulamıyorum internette hep 2008 var..ayrıca visual studio ücretsizmi? eğer lisanslı ise bilgisayarıma kırılmış versiyonu yüklemeyecegim

tşk

• Bazı sınırlamaları var fakat amatör olarak uğraşıyorsanız fazlasıyla yeter özellikler sunuyor.
    2008 in 2005 den ciddi farkları yok.
    2005 i indirdikten sonra güncellemelerini indirmeyi unutmayın.
  • peki arkadaşlar aql server 2005 ve visual basic 2005 ile ilgili öğretici dökümanları nerden bulabilirim çünkü internette yaptıgım arastırmada hep kısa kısa bilgiler var örnek kodlar yardımcı bilgiler yok ? yardımcı olabilirmisiniz ?
    tşk
  • quote:

Orjinalden alıntı: dogus_83

peki arkadaşlar aql server 2005 ve visual basic 2005 ile ilgili öğretici dökümanları nerden bulabilirim çünkü internette yaptıgım arastırmada hep kısa kısa bilgiler var örnek kodlar yardımcı bilgiler yok ? yardımcı olabilirmisiniz ?
    tşk

sanırım bu işi öğrenmede heveslisin www.kariyervideo.com a üye olursan yardımcı olacaktır her türlü soruna da cevap veeririm. ne güzel biri bişeyler öğrenmek isitiyor. biz öüğrenirken soracak kimsede yoktu.

• quote:

Orjinalden alıntı: télveß

quote:

peki arkadaşlar aql server 2005 ve visual basic 2005 ile ilgili öğretici dökümanları nerden bulabilirim çünkü internette yaptıgım arastırmada hep kısa kısa bilgiler var örnek kodlar yardımcı bilgiler yok ? yardımcı olabilirmisiniz ?
    tşk

sanırım bu işi öğrenmede heveslisin www.kariyervideo.com a üye olursan yardımcı olacaktır her türlü soruna da cevap veeririm. ne güzel biri bişeyler öğrenmek isitiyor. biz öüğrenirken soracak kimsede yoktu.

evet hemde cok istiyorum şuan bir fabrikada bilgi işlemde calışıyorum ama bu konular hakkında hiç bilgim yok ve 2-3 haftaya kdar belki bir yazılım sirketinde işe başlama ihtimalim var onlarla konustugumdada bilmediğimi söyledim problem değil ögretiriz dediler ama ben o işe girsemde girmesemde bu yolda kendimi geliştirmek ve öğrenmek istiyorum o iş olmasa bile kesinlikle bir yazılım sirketine girip programlama konusunda kariyer yapmak tek hedefim.Siteye hemen üye oluyorum cok tesekkür ederim inşallah başını ağrıtmam sorularımla

• quote:

quote:

quote:

tşk

evet hemde cok istiyorum şuan bir fabrikada bilgi işlemde calışıyorum ama bu konular hakkında hiç bilgim yok ve 2-3 haftaya kdar belki bir yazılım sirketinde işe başlama ihtimalim var onlarla konustugumdada bilmediğimi söyledim problem değil ögretiriz dediler ama ben o işe girsemde girmesemde bu yolda kendimi geliştirmek ve öğrenmek istiyorum o iş olmasa bile kesinlikle bir yazılım sirketine girip programlama konusunda kariyer yapmak tek hedefim.Siteye hemen üye oluyorum cok tesekkür ederim inşallah başını ağrıtmam sorularımla

hiç önemli deeğil. bu arada aramızda fazla yaş farkı yok galiba kaç yaşındasın sen?

• 25 yaşındayım,öğrenmek için gec kalmamışımdır inşallah çünkü hiç bilmedigim için bütün bu komutları,derlemeleri veritabanlarını nasıl kavrayacagım nasıl hakim olacagım tam olarak bilmiyorum ama hakikaten kafaya koydum öğrenecegim bir şekilde er yada geç
  • quote:

25 yaşındayım,öğrenmek için gec kalmamışımdır inşallah çünkü hiç bilmedigim için bütün bu komutları,derlemeleri veritabanlarını nasıl kavrayacagım nasıl hakim olacagım tam olarak bilmiyorum ama hakikaten kafaya koydum öğrenecegim bir şekilde er yada geç

hiç merak etme. azim olduktan sonra hiç ama hiç önemli değil. buarada az myaş farkı yokmuş bnende 35 yaşımdayım 10 yaş fark varmış.
  • quote:

quote:

25 yaşındayım,öğrenmek için gec kalmamışımdır inşallah çünkü hiç bilmedigim için bütün bu komutları,derlemeleri veritabanlarını nasıl kavrayacagım nasıl hakim olacagım tam olarak bilmiyorum ama hakikaten kafaya koydum öğrenecegim bir şekilde er yada geç

hiç merak etme. azim olduktan sonra hiç ama hiç önemli değil. buarada az myaş farkı yokmuş bnende 35 yaşımdayım 10 yaş fark varmış.

evet baya fark varmış abi demem lazım sana ben bu arada visual basic videolarını izlemeye başladım ama bendeki visual basıc 2005 bir kaybım olurmu yoksa visual basic videolarını izleyerekte visual basic 2005 hakkında birşeyler ögrenebilirmiyim?

• quote:

quote:

quote:

evet baya fark varmış abi demem lazım sana ben bu arada visual basic videolarını izlemeye başladım ama bendeki visual basıc 2005 bir kaybım olurmu yoksa visual basic videolarını izleyerekte visual basic 2005 hakkında birşeyler ögrenebilirmiyim?

visual basic videolarini zaten onerecektim. oncelikli olarak visual basic 6.0 dan basla sonra .net teknolojisne gec boylece hem zorluk yasamazsin ve ayrica dier .net ile entagrasyon yapabilirisn 6.0 ise sadece ogrenmek amacli diyorum proje gelistirmen icin degil.

• evet izliyorum bende cok acıklayıcı videolar o zaman visual basıc i sadece temel yapıyı,işleyişi ve mantığını anlamak için öğrenip bu öğrendiklerimi visual basic 2005 üzerindemş uygulayayım?
  • quote:

evet izliyorum bende cok acıklayıcı videolar o zaman visual basıc i sadece temel yapıyı,işleyişi ve mantığını anlamak için öğrenip bu öğrendiklerimi visual basic 2005 üzerindemş uygulayayım?

hayri visual basic 6.0 programini indir orada uygula ortalama 6 ay filan visual basic 6.0 ile basit muhasebe fatura kesim programlari stok programlari filan yapmaya baslayinca ve yavas yavas veritabanininda destek almaya basladiin anda visual studio a gec.
  • ok onuda internetten indireyim o zaman hemen.birde merak ettigim birsey var oda visual studionun cok fazla alt başlıgı olması sanıyorum bir cok dili var ama ben o dediğim iş yeri ile görüşmemde bana visual studio kullanıyoruz dedi benimde bilgim olmadıgı için tek bir program sandım aslında bu kadar basit bir durum değil sanıyorum visual basic bunlardan sadece biri
  • quote:

ok onuda internetten indireyim o zaman hemen.birde merak ettigim birsey var oda visual studionun cok fazla alt başlıgı olması sanıyorum bir cok dili var ama ben o dediğim iş yeri ile görüşmemde bana visual studio kullanıyoruz dedi benimde bilgim olmadıgı için tek bir program sandım aslında bu kadar basit bir durum değil sanıyorum visual basic bunlardan sadece biri

evet

c

c++

j++

c#

visual basic dahada var ama buyuk ihtimalle visual basic yada c# olanini kullaniyorlardir ama c# a snra gecmeni tavsiye ederm soyle 2010 yilinin baslarinda filan 1.5 yilda filan hep visual basic ve devamini ogrenmeni ve kendini bunlarda gelistirmeni tavsiye ederim.
  • evet zaten c# da kullanıyorlar onuda ögrenmem lazım o zaman ben visualdan olaya giriyorum kendimi geliştiriyorum ve dediğin süre zarfından sonra tabi öğrendikten sonra diğer dallarada yöneliyorum
  • quote:

evet zaten c# da kullanıyorlar onuda ögrenmem lazım o zaman ben visualdan olaya giriyorum kendimi geliştiriyorum ve dediğin süre zarfından sonra tabi öğrendikten sonra diğer dallarada yöneliyorum

aynen oyle arkasim.
  • ok çok saol yardımların içi ilerde takıldığım yerlerde seni rahatsız ederim
  • quote:

ok çok saol yardımların içi ilerde takıldığım yerlerde seni rahatsız ederim

hic cekinmeden istedigini sorabilirsin. Belki ileride yanima girersin he ne dersin?
  • olur tabi neden olmasın? nerede calısıyorsun bu arada?
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.