Şimdi Ara

[Visual Novel][MinatoSoft]Majikoi & Majikoi S

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
1
Favori
1.009
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >
  • hocam eğer bu yazıların hepsini aynı gün yazdıysan helal olsun diyorum öncelikle fakat burda umduğunu bulamıyacağınıda düşünmeni istedim zira forumda o kadar vn ile ilgilenen kişi yok ( az kişiyle böyle güzel bi ortam olunca böyle oluyo) yani burda demek istediğim yaptığınızın emeğinin tam karşılığını alabilmek için başka bir foruma veyahut yabancı foruma da beraber yazmanız sizin bu vn ler hakkında birileriyle tartışıp yorum alabilmenizi sağlıycaktır
  • quote:

Orijinalden alıntı: dasdacik

hocam eğer bu yazıların hepsini aynı gün yazdıysan helal olsun diyorum öncelikle fakat burda umduğunu bulamıyacağınıda düşünmeni istedim zira forumda o kadar vn ile ilgilenen kişi yok ( az kişiyle böyle güzel bi ortam olunca böyle oluyo) yani burda demek istediğim yaptığınızın emeğinin tam karşılığını alabilmek için başka bir foruma veyahut yabancı foruma da beraber yazmanız sizin bu vn ler hakkında birileriyle tartışıp yorum alabilmenizi sağlıycaktır

Aslında konusu değil ancak yinede Teşekkür ederim düşündüğünüz için.Başka bir forumda daha paylaşıyorum tanıtımları,Fakat amacım çok kişi okusun veya geniş tartışmalar olsun değil o zaman anime tanıtırdım zaten,pek umursayanın olmayacağı bilincinde yapıyorum ,azda olsa çokta olsa birilerinin işine yararsa ne mutlu, yaramazsada sağlık olsun.
  • Animesinden ne kadar farklı? Çünkü anime epeyce kötü bir şekilde hafızamda yer edinmişti. Fazlasıyla, ecchi'den çıkıp ensest ilişki tabanlı hentai havasında geçen; konu olarakta bir şeyler sunmayan bir yapımdı. Tek iyi yanı Momoyo idi sanırım, hasta olmamak elde değil.
  • quote:

Orijinalden alıntı: melkor23

Animesinden ne kadar farklı? Çünkü anime epeyce kötü bir şekilde hafızamda yer edinmişti. Fazlasıyla, ecchi'den çıkıp ensest ilişki tabanlı hentai havasında geçen; konu olarakta bir şeyler sunmayan bir yapımdı. Tek iyi yanı Momoyo idi sanırım, hasta olmamak elde değil.

Bir kere ensest olmaması lazım hikayede zira nee-san diye bizim ana karakterin seslendiği momoyo aslında gerçekten ablası değil bizimkinin sadece yaş farkından ve yakınlıktan dolayı öyle deniliyor.Animesini tam bilemiyeceğim ama bütün visual novel "over the top" denilen abartınında abartısı (okulun müdür olan yaşlı amcadan dolayı japonya'ya saldırmaktan korkuyor diğer ülkeler,insanları dövüp katlayıp lego oynamalar vs.) şekilde yapılmış o yüzden eğer gerçekçi birşey bekliyorsan aradığın ürün bu değil.

Benim seri ile ilgili tek bir sıkıntım var bazı yerde hikaye çok uzuyor,normalde bu kötü birşey olmamasına rağmen hikayenin 2/3 ile 3/3 üncü parçaları arası genelde bir yarım saat/bir saatliğine benim sırf bir dahaki aşamaya geçmek için okuduğum bölümler vardı.Tabi bir de Miyako patch'inin aylardır çıkmaması ayrı bir dert kaynağı benim için hala bekliyorum her gün.

Majikoi S için de kötü bir haber verip kaçayım afterstory'lerin çoğu bol echi içerdiği için çevirilmiyecek idi en son ayrı bir çevirmen bulduk yapmaya çok hevesli ama hadi bakalım gibisinden birşeyler diyordu Wairu Translations.Benim de en çok istediğim bölüm afterstoryler di zira normal oyunda da tamamıyla echi olarak kaynıyordu hepsi ne bileyim momoyo'nunkinde bizim elemanın başbakan olduğunu filan bir göreydik fena mı olurdu.

Bu dediklerim haricinde gerçekten çok güzel eğlenmek için yer arıyanlara hitab eden fazla ciddi olmayan ama can sıkmayan çok tatlı bir seri.Yazıyı yazan arkadaşında eline sağlık çok güzel olmuş
  • Majikoi A-1'in dün çıkmasıyla birlikte route sayısı baya arttığından küçük bir chart hazırladım, gerçi pek kimsenin işine yarayacak birşey gibi görünmüyor ama yinede koymaktan bi zarar gelmez;

[Visual Novel][MinatoSoft]Majikoi & Majikoi S

*Edit; Resim nedense ne tıklanılabilir oluyor nede tam boyut görünüyor,sağ tıklayıp Resmi göster veya Görüntüyü aç diyerek orjinal boyutu görebilirsiniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi burnaldinho -- 20 Ocak 2013; 2:38:36 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.