Şimdi Ara

Visual Basic'te Sarı Şerit Problemi!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
1.341
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Ya Visual Basic bir uygulama yaptığım zaman, ( örneğin hesap makinası kodluyorum. Toplama kısmını bitirdim test ediyorum işte sayıları yazdım filan sonra toplama işaretine bastım) hata veriyor ve sarı şeritle ilk satırı gösteriyor. Fakat sadece yazı gösterdiğim zaman yada sırf msgbox yaptığım zaman böyle bir hata ile karşılaşmıyorum. Yardımcı olabilir misiniz?



  • sarı şerit olabilecek her türlü hatada karşına gelir. yani hata kodu filan çıkması laızm onu buraya ayzarsan daha kolay yardımcı olabiliriz.

    hata tahminim şu: textbox filan varsa bunları işlem yaptırırken. textbox1.text değilde val(textbox1.text) olarak yaptır.

    en iyisi sen hatayı buraya yaz cevap verelim.
  • Baslangic duzeyde bir hesap makinesi ise ki oyledir, kod satiri azdir. Kod bolumundeyken ekran goruntusunu al ve buraya koy. O zaman daha cabuk yardimci olabiliriz.
  • Özür dilerim ama gerek kalmadı. Textbox'lara değer girmediğin zaman program hata veriyordu,bunu engellemek ve textbozlara değer vermeyip işlem yaparken msgbox çıkması için kod yazmıştım. Kodlar problemliymiş muhtemelen çünkü onları çıkarınca gayet iyi bir şekilde çalışmaya başladı. Ama çok teşekkür ederim
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.