Bildirim
Visual Basic 2010 C# Form Ekrana Boş Geliyor!
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü,
1 Mobil

Giriş
-
-
Cok tesekkurler hemen deniyorum.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
-
Formun adini degistirdiysen kurucu metodla ismi farklı olmus olabilir. Icerisinde o kod olan metodun ismi ile fonksiyonun ismi ayni olmali.
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: Ephésus
Formun adini degistirdiysen kurucu metodla ismi farklı olmus olabilir. Icerisinde o kod olan metodun ismi ile fonksiyonun ismi ayni olmali.
C#'ye çok hakim değilim maalesef. Kurcalamak hoşuma gidiyor ama profesyonel değilim. O dediğin ayarı nasıl kontrol edebilirim ? -
-
Evet ismi aynı. Ben en iyisi projeyi yollayayım.
s4.dosya.tc
WindowsFormsApplication2.rar dosyas�n� indir - downloadhttp://s4.dosya.tc/server3/imb7ij/WindowsFormsApplication2.rar.html
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HainKostok157 -- 23 Ekim 2016; 16:27:01 > -
Bütün tahminlerim tutmadı
Formu çevreleyen groupBox1 isimli groupbox u görünmez yapmandan dolayı olmuş. Programın sağındaki boşlukta bir yere tıklayıp groupBox1'i seçtikten sonra Properties penceresinden visible değerini true yapınca düzelecektir.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ephésus -- 23 Ekim 2016; 16:36:36 > -
Hay yaşa Ben Visible değerini false yaptığımı hatırlıyorum ancak label'i false yaptım sanıyorum. Gerçekten çok çok teşekkür ederim.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HainKostok157 -- 23 Ekim 2016; 16:48:31 >
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X