Şimdi Ara

Visual Basic 2010 C# Form Ekrana Boş Geliyor!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
10
Cevap
0
Favori
1.580
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar. Ben C#'de kod yazıyordum. Bir kodu yazdıktan sonra form ekranı boş gelmeye başladı. Kodu siliyorum ama sorun devam ediyor. Anlam veremedim aşağıda ekran alıntıları var.

- Son yazdığım kodun resmi.
    - Form'un çalışması gereken şekli.
    - Ekrana verilen formun resmi.

• Form ismini taşıyan kurucu metodun içerisindeki InitializeComponent(); kısmını silmişsiniz. Şu şekilde olmalı;

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ephésus -- 23 Ekim 2016; 3:11:33 >
  • Cok tesekkurler hemen deniyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ephésus

Form ismini taşıyan kurucu metodun içerisindeki InitializeComponent(); kısmını silmişsiniz. Şu şekilde olmalı;

Yok hocam yine olmadı yav. her private void komutundan öncesine verdiğin kodu girdim ama sorun devam ediyor. Zaten en başta verdiğin komut varmış. Ama ne olur ne olmaz diğer başlıklarada koydum herhangi bir değişme olmadı.

• HainKostok157 kullanıcısına yanıt
    Formun adini degistirdiysen kurucu metodla ismi farklı olmus olabilir. Icerisinde o kod olan metodun ismi ile fonksiyonun ismi ayni olmali.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ephésus

Formun adini degistirdiysen kurucu metodla ismi farklı olmus olabilir. Icerisinde o kod olan metodun ismi ile fonksiyonun ismi ayni olmali.

C#'ye çok hakim değilim maalesef. Kurcalamak hoşuma gidiyor ama profesyonel değilim. O dediğin ayarı nasıl kontrol edebilirim ?

1 numaralı yerde Formu seçiyoruz. Seçtiğimizde işaretli yerlerin aynı mı değil mi ona bakın. Eğer aynı ise başka bir problem vardır, proje dosyasını yollarsan daha detaylı bakabilirim o zaman.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ephésus -- 23 Ekim 2016; 16:21:38 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Ephésus kullanıcısına yanıt
    Evet ismi aynı. Ben en iyisi projeyi yollayayım.

s4.dosya.tc
    WindowsFormsApplication2.rar dosyas�n� indir - download
    http://s4.dosya.tc/server3/imb7ij/WindowsFormsApplication2.rar.html

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HainKostok157 -- 23 Ekim 2016; 16:27:01 >
    Bütün tahminlerim tutmadı

Formu çevreleyen groupBox1 isimli groupbox u görünmez yapmandan dolayı olmuş. Programın sağındaki boşlukta bir yere tıklayıp groupBox1'i seçtikten sonra Properties penceresinden visible değerini true yapınca düzelecektir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ephésus -- 23 Ekim 2016; 16:36:36 >
  • Ephésus kullanıcısına yanıt
    Hay yaşa Ben Visible değerini false yaptığımı hatırlıyorum ancak label'i false yaptım sanıyorum. Gerçekten çok çok teşekkür ederim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HainKostok157 -- 23 Ekim 2016; 16:48:31 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.