Bildirim
Vistayı kaldırıp xp kurmak istiyorum
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

1 Misafir - 1 Masaüstü

Giriş
-
Normalde temiz bir formatla Vistayi kaldırabilmen lazım. Çünkü ben defalarca Vista silip XP yükledim, XP silip Vista yükledim, her formattan sonra önceki işletim sistemi tamamıyla siliniyor. peki format atarken tüm sabit diski silip tekrar bölümlere ayırdıktan sonra kurmayı denedinmi? -
quote:
Orjinalden alıntı: rebel-gd
dell inspiron 1520 laptopumda vista yüklü ve sürekli takılıyor donuyor format attığım halde düzelmiyor. Vistayı ve harddiskteki her şeyi silip xp ye geçmek istiyorum nasıl yapabilirim ?
Daha önce Xp kurulumu yaptı isen, ondan farklı bir durum yok. Aynı şekil boot edip, aynı şekil diski biçimlendiriyorsun. Ve aynı şekil Xp kuruyorsun.
Anlatımı forumda da mevcut.. -
daha önce xp kullandım ancak vista formatı çok acayip geliyor. yani hdd yi tamemen silmiyor windows old diye klasor falan yapıyor sonra onu silmeye çalışıyosun bazı şeyler silinmiyor. ben tamemen diskimi silmek istiyorum aslında vista ile de devam edebilirim .
Ha bir de hddyi nasıl bölebiliriz ? Bilgisayara sağ tıklıyp yönet diyip bölme olayını yaptım ama 43 mb böldü sadece daha fazlasına izin vermiyor.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rebel-gd -- 27 Şubat 2009; 15:38:29 > -
Biraz acil işim cevap vercek var mı
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X