Şimdi Ara

vistamı xpmi şu anda arkadaşlar ne yapım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
132
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Yenı Laptop Aldım 2 gb rm var core 2 duo 2.2 işlemci fılan var asus sızce devammı edıyım yoksa xp mıyukluyum yardımcı olursanız sevınırım

• Karar senin.

ama bana sorarsan şuandada kullandığım gibi vista derim ama sürücü problemi çekersin şimdiden diyim.
  • XP kesinlikle bekleme derim. Ama baştan şunu söyliim XP driverlerini bulmak için kasman gerekecek. İstersen önce bul Dye yükle sora format ve XP
  • vista için sp1 çıktı sanırım. onu kurup kullanabilirsin.

ama tabi son karar senin. mesela xp de çalıştırdığın ve senin için vazgeçilmez olan oyun veya programlar varsa ve bunlar vistada uyumsuzluk sorunu nedeniyle çalışmıyorsa mecburen xp ye dönüş yapman gerekebilir.

arkadaşın da dediği gibi önce driver lar mevcut mu ona bak ondan sonra format çek...
  • vistayı neden bu kadar kötülediğinizi anlamış değilim vistada çalışmayan kaç oyun var ? peki yeni bir laptop ın vista sürücüsünün bulunamama ihtimali nedir? sistem eski değilse vista gayet güzel çalışıyor
  • vista business diğer vistalara göre daha iyi eğer o yukluyse kalsın ama yoksa xp tabiki bana göre
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.