Arkadaşlar benim toshiba a200 1ah laptop var ancak ses ggelmiyor buna rağmen ses var olarak gözüküyor daha öncede uğraşmıştım bu sorunla win7 de indirmediğim driver kalmamıştı bende vistaya çevirdim geri önce ses çıkıyordu ancak sonraadan ses gelmemeye başladı, ses ayarlarında mikrofon gözükmüyor bu arada, LÜTFEN yardım edin...
Merhaba,
Öncelikle, sorunun nereden kaynaklandığını bilelim. Laptop'un kendi hoparlöründen mi ? Yoksa ses kartından mı ? diyerekten deneme yapman lazım.. Bir yerden emaneten hoparlör yada kulaklık bularak, laptop'a bağla ve sesi kontrol et. Ses gelirse, laptop'un hoparlöründe sıkıntı vardır. Ses yoksa ses kartında sorun vardır.
Driver kaldır, şunu kur yada bunu yap diye yazmıyorum bile. Sen bunları denemiş ama sonuç alamamışsın. Garantisi varsa, servisine gönder test etsinler. Garantisi yoksa, bu işi yapan teknik servislere götürüp test ettirebilirsin.
Cevap için teşekkürler
Rica ederim. Sonuç nedir, denediniz mi ?
Sorun ses kartında, ses kartının bulunduğu yerde temazsızlık yapıyor bilgisayar, kapağı da kırıldı kırılacak zaten 4 yıl sonunda iyice hurdaya döndü
quote:
Orijinalden alıntı: nick_name98
Sorun ses kartında, ses kartının bulunduğu yerde temazsızlık yapıyor bilgisayar, kapağı da kırıldı kırılacak zaten 4 yıl sonunda iyice hurdaya döndü