Şimdi Ara

Vistada video, resim ve müzik arama

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
1.874
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

XP ve 98 de bilgisayarın hardiskinden sadece video veya sadece resimarayabiliyorduk.Vistada gelişmiş aramalarda böyle bişeyyok.Tarihe ve boyuta göre arama yapabiliyoruz ama dosya türü seçemiyoruz. şimdi .wmf veya işte başkauzantı yazın diyeceksiniz ama çok çeşitler var. Daha kolay yolu olmalı bunun. Yoksa vistadagelişmiş aramaları geliştirememişler mı? :)

Aslında buna nerden ihtiyacım olduğuna bakarsak eski işletim sistemli eski bilgisayarlarımda internete baktığım video, baktığım sitedeki müzik ve resimlere Document/Local Setting altından bulupbakabiliyordum. Vistada buişi yapamıyorum. Dosyayı arayacamonuda yapamıyorum.
    Bu konudabilgisi olanvarmı?

• yokmu çaresini bilen....
  • Bu vista da bende hala bir aradığımı bulamadım. Arama motoru çok dandik yada biz sistemi çözemedik.
  • *.avi veya başka uzantı kullanarak arama yapmak istemiyorsun ama eğer ki video files şeklinde sade bir tanımlama yer almış olsaydı mevcut bütün video dosya uzantılarını aramak için bütün video uzantılarını bilip arama yapması gerekecekti.. ama bu video dosyaları binbir çeşit artık.. XP zamanında ki gibi değil ki... yeni bir video dosyası kaydettiğin zaman sistemine vista bunu tanımayacaksa video files şeklinde bir ön tanımlamada işe yaramaz olacaktı ve bu işe yaramaz olmanın ötesinde eksik ve sorunlu bir arama motoru olurdu... bende microsoftun yerinde olsaydım aynısnı yapardım.. daha sonra kimse bu arama motoru bütün videoları bulamıyor demesindese öyle birşey yapmam daha iyi... neyse konu aslında daha da açılırdı ama bu kadar anlatabildim...
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.