Merhabalar arkadaşlar, İşletim sistemi olarak, Xp üzerine vista business upgrade kullandım. Upgrade iyi bir seçenek olmasada lisanslı olduğu için başka çarem yoktu.
Xp deyken dvd sürücüm gayet güzel çalışıyordu, xp format yapıp yuklemede sorun olmadı, ama xpden vistayı upgrade ederken den başlayan sıkıntılar oldu, ve vistayı hardiskten kopyaladığm setupla sorunsuz kurdum. Fakat şimdi sistem içinde de dvd sürücümü kullanamıyorum.Tüm anakart driverlarını yukledim bi sorun yok gibi gözüküyor
Dvd ye güç geliyor hatta okuyo gibi gözüküyor, Fakat bilgisayar kitleniyor, işlem yapamıyor ve restart atmak zorunda kalıyorum. Ne yapmam gerek
Anakart: Msi K9n neo v3 işlemci AMD 2 64 6000 3,0GHZ 2GB RAM LG DVD NVIDIA 8600GTS EKRAN KARTI VAR
Öncelikle Dvd sürücünüzün şu anda çalışıp çalışmadığınızı anlamanız gerekiyor.Bunun için Xp kurmaktansa Dvd sürücüsünü başka bir bilgisayara takıp denemek daha zahmetsiz olacaktır..
onun yerine bilgisayara başka bi dvd taktım gene çalışmadı, sorun bilgisayrda ama, anakart yazılımındanmı yoksa işletim sistemindenmi bilmiyorum.