Şimdi Ara

Vista ve creative ses kartı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
162
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • merhaba arkadaşlar.. dün laptopa creative audigy 2 ZS Notebook kartını aldım. ama bildiğiniz gibi creative ve vista birbirine küs. ses kartını tanıttım ancak 5.1 desteğini sağlatamadım. bu konuda tecrübesi olan varmı?

saatin yanındaki hoparlör simgesine sağ tıklayıp, "kayıttan yürütme aygıtları"-"hoparlör"-"yapılandır"'e tıkladığımda açılan pencerede 5.1 i seçiyorum. ancak "sına" dediğimde sadece ön sağ ve sol hoparlörlerden ses geliyo. diğer hoparlörleri çalıyo gösteriyo ancak ses çıkmıyor.bunu düzeltme imkanımız varmı?

ayrıca creative'in cd'sinde bulunan speaker settings programını çalıştırdığımda arka hoparlörler hariç, tüm kolonlardan ses geliyor. arka hoparlörden ses çıkması gereken anda merkezden çıkıyor.

şimdiden teşekkürler...

• pci' dan farkı yok desene biraz ayarlar ve player ile oyna. muhtemelen sen de ani bir restart yersin. ilk açılışta da sesin kaybolduğunu görürsün. endişe etme driver' i yeniden yükle, hooraaayyyy 5.1
  • hangi ayarlar hangi player???? restart falan olmadı. sadece yukarda yazdığım sorunlar devam ediyor... başka tavsiyesi olan??
  • Aynı durum benim onboard SoundMAX ses kartımda vardı. Bilgisayarımda vista ultimate yüklüydü. Gittim 5+1 ses sistemi aldım. Tüm testleri yaptığımda senin yaşadığın sorunları yaşadım. 4.1 i seçtiğimde center ve sub dışında tüm uydulardan ses geldi ama 5+1 bu ne diye bu şekilde kullanıcam diyerekten pılıı pırtımı toplayıp bastım formatı ve XP'ye döndüm. Şimdi hiçbir sorunum yok çok memnunum. Kısacası senin ses kartına yeni bir driver çıkana kadar beklemen lazım. Ben de bekliyorum ama maaşallah asustan tık yok driver konusunda.
  • yapma yaa???
  • Gel sende XP kur. Performansı vistadan çok daha iyi. Tamam vistanın çok güzel özellikleri var ama yine de uzun bir süre vistaya dönmeyi düşünmüyorum. Boşver vistayı.
  • yok vistadan memnunum... bitek şu ses olayı sinirimi bozdu..
    dur bakalım vista+xp kurmayı bi deniyim...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    logitech z5500 için ses kartı
    4 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.