Şimdi Ara

vista ultimate ilginc bir hata..!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
1.046
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Resetting the Boot Drive...Failure
    Turing on GATE A20 .... Success
    Hard drives:2, int13:F000BB80
    int15:F000F859
    get_diskinfo (80)

int13/41(80),version=AA300005
    int13/41(80) ERR

bazen yukaridaki hatayi veriyor ve windows aciliyor gibi yaparken siyah ekran cikiyor ve monitör sinyal gelmedigi icin siyah oluyor ve standby moduna gecip öylece bekliyor restart yapiyorum windows normal start seciyorum yine devam ediyor baze bazen ise direk aciliyor yani kararli bir hata degil bazen oluyor bazen olmuyor, fikri olan var mi arkadaslar ??? tesekkürler (**** yerde daha yazilar var ama okuyamadim)

• gözden mi kaciyor yada ben mi yanlis bir sey yapiyorum bu forumda neden cevap bulamiyorum sorularima acaba arkadaslar, lütfen bilgilendirir misiniz ?? sadece bu konu degil diger konular da da ayni durumla karsi karsiyayim, acaba bu sorunu sadece ben mi yasiyorum yoksa genel bir durum mu?? Allah askina simdi biri cikip kimse kimseye cevap vermek zorunda degil yazmasin, bunu en az benim kadar hepimiz biliyoruz.. selamlar
  • Diskin sata ise ki sanırım öyle yerini degistir biostan atama degil de işletim sisteminden IRQ ları yaptır aklıma gelen bunlar bir dene.Değişik soruların varsa yada uygun kişiler yoksa o an kimse yazmaz ,silah zoru yok zira :)
  • SP1 ile kullanıyorsanız , aktivasyon c*rack i ile ilgili bir hata oldugunu dusunuyorum.
    baska bir cra*ck deneyin
  • quote:

Orjinalden alıntı: fsh77

biostan atama degil de işletim sisteminden IRQ ları yaptır

bu dedigin nasil yapilir ve ne avantaj saglar arkadasim??
  • quote:

Orjinalden alıntı: surfer

SP1 ile kullanıyorsanız , aktivasyon c*rack i ile ilgili bir hata oldugunu dusunuyorum.
    baska bir cra*ck deneyin

SP1 yüklenmeden önce de ayni hata ile karsilasiyordum-
    aslinda cr*ck degil kendi vista dvd imden yüklüyorum.. ama söyle diyim bu laptopumun dvd si idi ben desktop pc me yükledim yani bana ait olan bir vista hakkimi sattigim laptoptan desttopa aktarmisti bir arkadasim.. onunla boot edip yüklüyorum sorun cikmiyor ama sadece bu acilista ama her acilista

Booting GRLDR
    Resetting the Boot Driver seklinde hizli bir yazi geciyor sonra viosta normal aciliyor ama bazen özellikle de extern hdd takili iken actgimda siyah ekrana düsüyor acilmiyr öylece kaliyor pc nin önündeki hdd ledi de kirmizio yaniyor ve monitor standby moduna geciyor önce sinyal yok yaziyor tabii..

cevaplar icin de cok tesekkür ederim

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.