Şimdi Ara

Vista kurdum Xp ye Dönemiyorum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
0
Favori
748
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar Hp NX 7400 model laptopum var merak sebebiyle Vista kurmuştum.. Daha sonra xp ye dönmek istedim ama ne yaptiysam kuramadım format attım fdsk attım hdd yi ram i deiştirdim sorun gene aynı .. kur dosyalarını yüklerken takılıp kalıyor en az 20 tane xp cd si denedim pc nin kurtarma dvd si bile geri yükleme yaparken takılıyor. ama vista sorunsuz kuruluyor.. bilmediğim bişey var ama çözemedim.. Konu hakkında Teknik bilgisi olan arkadaşların yardımlarına ihtiyacım var.. şimdiden ilginiz için teşekkürler..

• Vista'yı tamamen kaldırdığından emin ol.
  • ben tamamen kaldırdığımı düşünüyorum acaba farklı bi şekildemi kalkıyor var bi problemmmmm
  • Sanırsam ramin vista voltajında görüyo onun için xp yüklemiyo sürekli xp yüklemeyi zorla olucak aynı hata bende oldu ve sürekli zorladım sonunda oldu...
  • yok arkadaşım çok denedim hep farklı yerlerde takılıyor
  • Konuyu İlgili Bölüme Taşınmıştır.
    Lütfen Birdahakine Konunuzu İlgili Başlık Altına Açarsanız Yardımıda Ona göre Çabuk alır, Daha Çabuk sonuca Ulaşırsınız.
  • ayni sorun babamin pc de de war oda meraktan gitti vista aldi kurdu bazi programlari calistrmiyo.tekrar xp kurmayı denedi ama yapamadi ...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Nedemişler. İnsanın başına birşey gelirse ya meraktan yada....

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bykanca -- 30 Eylül 2007; 21:31:12 >
  • çözemedim delüreceüümmmm
  • bende sorun olmuyor, hatta yaklasik 5 kere vista yukledim hepsinde geri xp dondum simdi yine vistadayim

xp donecegimde normal tkaiyorum reset atiyorum makinaya sonra bir tusa basip bois dan normal xp yuklemesi aciliyor..

basiyorum C:\ e formati oraya atiyorum xp i normal yeni bir windows geliyor :)
  • aytacfx kardesim iyi hos yapiyorsunda bana yardımcı olabilecek tek bi kelimeni okuyamadım bana çözüm lazım
  • Bu adreste yazdıklarımı bir denermisin? Sonucu paylaşırsan sevinirim.
  • SATA hd lerde xp kurulumu sorunu olanlar bölümü icinmi bu soylediklerin?
  • niye donuosun kardesim vistadan sora xp goz bouo:) hem neresinden dönersen dön dönek derler
  • şikayet var da laptopta vista yüklü ise sonradan xp kurulamadığı yazıyordu. bence ubuntu yada pardus kur. harddisk tamamen linux olsun. sonra xp dene
  • Hayır sana verdiğim link direk bir çözüme gidiyor. vistayı kladırsan bile geride bir parçası kalıyormuş. Bu sebeple bir programla bunu silmek gerekebiliyor. Sata ikinci adım :)
    quote:

Orjinalden alıntı: kanyakes

SATA hd lerde xp kurulumu sorunu olanlar bölümü icinmi bu soylediklerin?
  • Benim de benzer bir sorunum var.Vista ultimate kurmuştum şimdi de XP'yw dönmek istiyorum.Ancak kurulum cdsinden açılış yaptıktan sonra dosyaları yükleyip windows başlıyor mesajı gelince(xp kurulum ekranında) mavi ekran çıkıyor.Xp yi yükleyemeye hiç yaklaşamıyorum yani.Format atıp kurmayı denesem olur mu, yoksa kurulum cdsinde sorun olabilir mi?
  • notebookgentr verdigin linki gorebilsem :D sitede aradım ama bulamadım
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.