Şimdi Ara

vista kullanırken xp destekli programları çalıştıramıyorum.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
232
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • uzun süredir vista kullanıyorum. herşeyimi düzenlemiş vaziyetteyim. birkaç eğitim programım var. xp destekli eski cd ler oldukları için vista da çalışmıyorlar. sağ tıkla vs xp uyumlulukta çalıştır seçeneğini işaretlemeyi de denedim. yine de bir sonuç elde edemedim. bu programları kullanmak için format atıp xp kurmayı istemiyorum. xp ile vista beraber kullanılabilir ama xp nin üzerine vista yüklenirse mümkün olabilir diye biliyorum. aksi taktirde format atıp xp kurup tekrar vista yüklemem gerekiyor ki, şuan format atmak zorunda kalmayı gerçekten istemiyorum. eğer deneyebilceğim başka bir çözüm bilenler varsa şimdiden paylaştığınız için teşekkür ederim.

• Tavsiyem şu:

Partition magic programı ile hdd yi 3 e böl.İlk bölümde vista, 2. bölümde xp, 3. bölümde de vista kurulu olsun.

Sonra pc yi başlatırken vista-xp mi diye soracak programla işin olduğu zaman xp yi kullan.Diğer zamanlarda vista kullanırsın.

Ama bunu yapman için en azından orta seviye bir pc sistemi olması lazım.Ama vista yı kaldırırsa bunu da kaldırır diye düşünüyorum
  • Sisteminiz kaldırır mı bilmiyorum ama,ayrıca eğitim cd leri nasıl yani çok kasıyor mu sistemi v.s
    VMware ile sanal bir makine oluşturup oradan xp kurabilirsiniz.

http://resim.donanimhaber.com/m_13773339/mpage_1/key_/tm.htm bu adreste gerekli bilgiler var.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tabip -- 23 Ağustos 2008; 18:19:41 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.