Şimdi Ara

Vista kapanmıyor? Yardım...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
1.536
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • vista 64bit ultimate kuruyorum. herşeyi kendimce özelleştirdikten ve driverler le sp1 i kurduktan sonra vista kapanmıyor.!
    kafayı yiycem. Benim sorunum uyku modu değil. Kapat dediğimde veya kasadan power düğmesine bastığımda kapanış ekranı geliyor. Sonra HDD'nin gücünü kesip durdurup çalıştırıyo bozacak harddiski! Bunu nasıl çözebilirim üstelik önceki format atışlarımda hiç bişey kurmadan da kapanmadığı oluyordu.

    Güç seçenekleriyle alakalı bir durum değil bu, harddiski kapatıp açıp duruyor. Lütfen bilen arkadaşlardan yardım istiyorum



  • aynı sorun bende de var enterprise 32bit sp1 yükledikten sonra olmaya başladı kapatılıyor da kalıyor
  • Evet aynı problemi bende yaşıyorum . Windows Vista Ultimate 64 Bit kullanıyorum . "Bilgisayarı Kapat" diyorum "Kapanıyor" yazısı geliyor öylece kalıyor. Nadiren kapanıyor ama genelde kapanmıyor . Güç seçeneklerine baktım herhangi bir ters durum söz konusu değil . Acaba bu problemi nasıl çözebiliriz? Yardım edecek arkadaşlara şimdiden teşekkür ederim .
  • Madem bu sorun var SP2 RC'yi yükleyip deneyin. İçinde bir çok düzeltme içerdiği için sorun ortadan kalkabilir. Ben yükledim kapanış süresi çok kısaldı. Final değil RC sürümü fakat bir sorun yaratacağını zannetmiyorum. Sonuçta RC nin anlamı final adayı.
  • Service Pack 2 RC yi de yükleyip denedim. Bu sefer bilgisayarım hiç açılmadı. Format attım her donanımı yüklerken reset atıp denedim. Kameramdan şüpheleniyorum aslında.. Donanımla alakalı bi problem olabilirmi acaba? Her zamanda yapmıyor bunu yani sorunu tam bulamıyorum..



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MetaLdetH -- 25 Mart 2009; 13:31:16 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.