Şimdi Ara

Vista için far manager var mı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
346
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Şu anda mevcut XP de kullandığım far managerim yeni aldığım laptopda vista var ve çalışmıyor program sonlandırma hatası veriyor. Yönetici olarak çalıştırmakta işe yaramıyor. Vista için far manager var mı acaba.

Telefonum Cid53

teşekkürler

• ...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MSTurk -- 19 Aralık 2020; 16:53:2 >
  • bende de vista home premium yuklu
    VMware programi ile sanal xp kurabilirsin
    ben telefona acustik atmak icin kurdum ve cok saglikli bir sekilde kullaniyorum

isletim sistemleri arasinda dosya transferi bile yapilabiliyor surukle birak seklinde
  • cevaplar için teşekkür ederim. Evimde net olmadığı için bir wifi cafeden girmek zorunda kalıyorum sürekli giremiyorum bu yüzden birz geç cevap verdim. Şimdi farmanagerın son sürümünü deniyecem. Olmadı vmware kuracam artık
  • quote:

Orjinalden alıntı: Yazılımcı Online

Şu anda mevcut XP de kullandığım far managerim yeni aldığım laptopda vista var ve çalışmıyor program sonlandırma hatası veriyor. Yönetici olarak çalıştırmakta işe yaramıyor. Vista için far manager var mı acaba.

Telefonum Cid53

teşekkürler

cid53 olması bişeyi değiştirmez dostum ben sana link vereyim onunla bağlanabilirsin telefona.

http://r apidshare.com/files/253759667/Jd_Far_Manager.rar_download

r ile a nın arasındaki boşluğu kapatırsın. linkin hepsini kopyala download yazan yerde dahil

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SxXXxN -- 9 Temmuz 2009; 14:37:52 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.