Şimdi Ara

Vista Format Cdsi ile Onarma İşlemi Nasıl Yapılır ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
1
Favori
1.408
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bilgisayar açılınca winload.exe hatası alıyorum windows açılmıyor windows cdsi takın ve bilgisayarınızı onarın yazıyor bende format cdsi var onarma işlemini nasıl yapabilirim ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: begtay

Bilgisayar açılınca winload.exe hatası alıyorum windows açılmıyor windows cdsi takın ve bilgisayarınızı onarın yazıyor bende format cdsi var onarma işlemini nasıl yapabilirim ?

BIOS'tan DVD-RW yi ilk sıraya alın. Bu arada format cdnizi takın. Yeniden başlatın. CD'den ön yükleme yaparak onarma kısmına gelin. ORadan bulursunuz onarma kısmını.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Stainless..

quote:

Bilgisayar açılınca winload.exe hatası alıyorum windows açılmıyor windows cdsi takın ve bilgisayarınızı onarın yazıyor bende format cdsi var onarma işlemini nasıl yapabilirim ?

BIOS'tan DVD-RW yi ilk sıraya alın. Bu arada format cdnizi takın. Yeniden başlatın. CD'den ön yükleme yaparak onarma kısmına gelin. ORadan bulursunuz onarma kısmını.

dostum bilgisayardan çok anladığımı söyleyemem sana zahmet olmazsa biraz daha açıklayıcı anlatabilir misin ? Şimdi bios a girdim daha sonra nereyi seçeceğim ?

• quote:

quote:

quote:

dostum bilgisayardan çok anladığımı söyleyemem sana zahmet olmazsa biraz daha açıklayıcı anlatabilir misin ? Şimdi bios a girdim daha sonra nereyi seçeceğim ?

Hocam sizin BIOS'unuzu bilemem. Boot sekmesi olması lazım. Yoksa da boot le alakalı yerlere bakın. DVD-ROM, HDD gibi seçeneklerin sıralandığını görürsünüz. Bunlardan DVD-ROMve ya CD-ROM'u ilk sıraya alın. sonra CD'nizi bilgisayara takın. F10 a basıp kaydedin. yeniden başlar bilgisayar bunu yapınca. Biraz bekledikten sonra CD'den önyükleme apmak için herhangibir tuşabasın yazısı çıkacak. herhangibir tuşa basın. Daha sonrası size kalmış, orada seçenekler vardır. Onarma vs. diye. Repair diye de geçebilir.

• quote:

quote:

quote:

quote:

Hocam sizin BIOS'unuzu bilemem. Boot sekmesi olması lazım. Yoksa da boot le alakalı yerlere bakın. DVD-ROM, HDD gibi seçeneklerin sıralandığını görürsünüz. Bunlardan DVD-ROMve ya CD-ROM'u ilk sıraya alın. sonra CD'nizi bilgisayara takın. F10 a basıp kaydedin. yeniden başlar bilgisayar bunu yapınca. Biraz bekledikten sonra CD'den önyükleme apmak için herhangibir tuşabasın yazısı çıkacak. herhangibir tuşa basın. Daha sonrası size kalmış, orada seçenekler vardır. Onarma vs. diye. Repair diye de geçebilir.

dostum sen beni yanlış anlamışsın ben zaten cdyi takıca bir tuşa basın yazısı geliyor ve format kısmına giriyor ben bilgisayarı onar kısmını bulamadım

• Orijinalden alıntı: begtay
    a sonrası size kalmış, orada seçenekler vardır. Onarma vs. diye. Repair diye de geçebilir.

dostum sen beni yanlış anlamışsın ben zaten cdyi takıca bir tuşa basın yazısı geliyor ve format kısmına giriyor ben bilgisayarı onar kısmını bulamadım

Orada olması lazım. Karıştırın. Bilmiyorum nasıl olduğunu.
  • Beyler format cdsini taktım f8 e bastım sürekli karşıma böyle bi ekran geldi hangisini seçeceğim ?
    Safe Mode
    Safe Mode with Networking
    Safe Mode with Command Prompt

Enable Boot Logging
    Enable low-resolution video 640x480
    Last Know Good Configuration (advanced)
    Directory Services Restore Mode
    Debugging Mode
    Disable automatic restart on system failure
    Disable driver signature enforcement

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • yardım beyler

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.