Şimdi Ara

vista deepfreeze versiyonu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
348
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar vista için deepfreeze arıyorum bilen yada kullanan varmı

• tıkla burdan indirebilirsin Depp freeze'nin altındaki +'a tıkla ordan vista için olanını indir
  • quote:

Orjinalden alıntı: bandits18

tıkla burdan indirebilirsin Depp freeze'nin altındaki +'a tıkla ordan vista için olanını indir

eyvallah kardeş eline koluna EMEGİNE SAGLIK
  • bu program banada lazım. ancak bu sayfada ne deepfreeze programı var nede + işareti. yoksa ben mi göremedim. ilginize teşekkür ederim.
  • quote:

Orjinalden alıntı: syalniz

bu program banada lazım. ancak bu sayfada ne deepfreeze programı var nede + işareti. yoksa ben mi göremedim. ilginize teşekkür ederim.

link çalışıyo kardeş + tuşuna bas alt menü çıkıcak
    ordan bütün işletim sistemi versiyonları çıkıcak kolay gelsin
  • şimdi buldum teşekkür ederim. ancak bu program ücretli mi değilmi?
  • nedir bu deepfreeze?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    NETCAD win7 64bit BULUNDU :D
    14 yıl önce açıldı
    Acer Recovery Win7 Problemi
    15 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orjinalden alıntı: psychomurder

nedir bu deepfreeze?

rahatlıkla kullanabilirsin kardeş hiçbi sorun yaşamadan şuan sistemimde bu indirdiğim versiyonu var ve tüm windows versiyonlarında vista dahil kullanabilirsin ücretsiz bi program.... bu prog sistemini dondurarak o dondurdugun anki gibi bozulmadan sistemini canlı tutar eger deepfreeze c: sürücüsünü aktif edersen tüm virüs ve benzeri zararlı şeylerden kurtula bilirsin... evinde veya işyerinde internet olan arkadaşlar için vaz geçilmemesi geren bi program kesinlikle tavsiye derim....
  • quote:

Orjinalden alıntı: reptile_34

quote:

Orjinalden alıntı: psychomurder

nedir bu deepfreeze?

rahatlıkla kullanabilirsin kardeş hiçbi sorun yaşamadan şuan sistemimde bu indirdiğim versiyonu var ve tüm windows versiyonlarında vista dahil kullanabilirsin ücretsiz bi program.... bu prog sistemini dondurarak o dondurdugun anki gibi bozulmadan sistemini canlı tutar eger deepfreeze c: sürücüsünü aktif edersen tüm virüs ve benzeri zararlı şeylerden kurtula bilirsin... evinde veya işyerinde internet olan arkadaşlar için vaz geçilmemesi geren bi program kesinlikle tavsiye derim....

teşekkürler

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.