Şimdi Ara

Vista'da 33 GB 'ım --> 54 GB görünüo

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
385
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Yeni bilgisayar aldım ve yeni almışken bari vistalı olsun dedim, çok büyük bir hata yapmışım. kullanmaya başladıımdan beri başıma gelmeyen kalmadı...

en başta benim için çok önemli olan AUTOCAD 2006 programı çalışmadı, bunun yanında PSP'mi bağlayamadım tanımadı (xp de sorun cıkmıyo), oyunlar çalışmıyo (pes6), vb...

neyse biraz beklicez artık, eklentilerle falan idare etcez de ilginc bir durum war onu sizle paylasmak istiorm;

simdi bilgisayarım'dan c'ye giriom gizli dosyalar da gorunur vaziyette ve dosyaların tümünü seçiyorum. özelliklere giriyorum 33 GB, yani c sürücümde 33GB dosya war. Ondan sonra c'ye sağ tıklıyorum ve özelliklere giriyorum. diskteki dolu alanı 54GB gösterio.

şimdi 33 GB nereeeee 54 GB nereeeeee

21 GB ne ???

ya 1-2 GB olsa canı saolsunda 21 de biraz abartı gibi geldi bana, yanlışmıyım

• sistem geri yükleme noktaları vardır başlat/bilgisayarım(sağ tıkla)/özellikler/sistem koruması : orada sürücülerim karşısındaki kutuları boşalt (uygula)de sonra tekrar c: sürücüsünün kutusunu doldurabilirsin .sistem geri yükleme yazılım yükleme hatalarından bilgisayarı korur ,ama ben norton ghostu tavsiye ederim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mesutismail -- 21 Haziran 2007; 14:15:47 >
  • tesekkur ederim mesutismail sorunu cozdum.

sistem geri yuklemenin bu kadar yer işgal edeceği hiç aklıma gelmemişti

sen norton ghost tavsiye etmişsin, bende sistem geri yükleme için "Acronis True Image" kullanıyorum, gerçekten çok kaliteli bir program.

• quote:

Orjinalden alıntı: mesutismail

sistem geri yükleme noktaları vardır başlat/bilgisayarım(sağ tıkla)/özellikler/sistem koruması : orada sürücülerim karşısındaki kutuları boşalt (uygula)de sonra tekrar c: sürücüsünün kutusunu doldurabilirsin .sistem geri yükleme yazılım yükleme hatalarından bilgisayarı korur ,ama ben norton ghostu tavsiye ederim

sağol hocam benim de işime yaradı, uyuz olmuştum nerede bu 40 GB diye
  • valla bulasıya bende çok kafa patlattım
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    11 mb internet im kaldı
    8 yıl önce açıldı
    8 GB ram 4 GB gözüküyor
    9 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.