Şimdi Ara

vista bilgisayarı kitliyor,yardım lütfen!!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
224
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar vistayı yükledim(ultimate),bilgisayar açıldıktan 10dk sonra kitleniyor,bilgisayar reset manyağı oldu,sizce sorun ne olabilir,yardım ederseniz sevinirim....

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi billiejean -- 3 Haziran 2007; 17:04:40 >

• dostum sistemini yazsana
  • quote:

Orjinalden alıntı: musamope

dostum sistemini yazsana

Dostum Amd Athlon 3500 64 Processor 3500+,1gb ram,x1600pro ekran kartı(512mb),sistemden kaynaklandığını sanmıyorum...yaklaşık 10 dk sonra bilgisayarda takılma yapıyor,ekran kararıyor,bilgisayar işlem yapıyor biraz sonra kalıyor öyle...sildim xp'yi yükledim,xp'deyken bi sorun yok...sizce sorun ne olabilir?lütfen yarım,vistayı gördükten sonra xp'yi kullanmak istemiyorum...
  • Arkadaşlar bi fikri olan yok mu?
  • eger 64 kurduysan bir 32bit kur..
    sonra da vistayıu ilk kurduğunda hiçbir driver ses ethernet ekran kartı felan hiçbir driver kurma oyle kullan donma olacak mı bu sefer !
  • quote:

Orjinalden alıntı: musamope

eger 64 kurduysan bir 32bit kur..
    sonra da vistayıu ilk kurduğunda hiçbir driver ses ethernet ekran kartı felan hiçbir driver kurma oyle kullan donma olacak mı bu sefer !

dostum bu elimdeki 32bit olanı,32bit kurdum yani,hiç bi driverde kurmuyorum istemiyo zaten kendi tanıyo heralde....bide şöyle bi durum var:vistayı kurduktan sonra bi uyarı veriyor: ''aygıt aygıtının sürücüsü bulunamadı'' diye,bilgisayarıma sağ tık yapıp özelliklere giriyorum,ordaki aygıt yöneticisi listesindeki 'bilinmeyen aygıt' yazan yerin yarında ünlem işareti var,diğerleri normal yüklenmiş gösteriyo,acaba donanimsal bi sorun olabilir mi?

Bide mesela arkada winamp çalıyo ama ekran kararınca çalmasına devam ediyo,bu ne biçim iştir anlamadım..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi billiejean -- 3 Haziran 2007; 20:33:57 >

• Arkadaşlar şöle bi durum oldu:Vista ultimate,homebasic,premium yükledim hepsinde kitlenme yaptı,fakat starteri yükleyince bi sorun yok,acaba sorun ne olabilir,yardım lütfen!!!
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.