Şimdi Ara

Vista 64 bit ?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
874
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar fanatiği olduğum cs 1.5 bugün kurmuş olduğum vista 64 bitde net üzerinden online olarak sXe programıyla sorunsuz olarak çalışırmı...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Requiem_For_a Dream -- 14 Haziran 2009; 19:06:50 >

• bize sorana kadar denesene
  • Denicemde Cd sini bulamıyorum
    Bende şuan indirmeye başladım bu süre zarfı içindede bi sorayım dedim..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Requiem_For_a Dream -- 14 Haziran 2009; 19:17:58 >
  • sXe 64bitte çalışmaz fakat birisi yönetici olarak sXe'yi çalıltırdığında olduğunu söylemişti. En iyisi siz deneyin
  • sXe şu an 64bit'te çalışmıyor. Program yapısı nedeniyle uyumsuz.

Vista 32bit ile çalıştırabilirsiniz ama 64bit ile çalıştıramazsınız.

Vista da olsa XP de olsa 64bit işletim sisteminde şu an için sXe kullanmayı unutun.
  • Verdiğiniz bilgiler için tşkrlrrr...Cs 1.6 oynıycaz artık yapıcak bişi yok...
  • evet vista 64 bitte olduğu gibi win7 64 bitte de çalışmıyor.galiba 32 bit driver yüklemeye çalışıyor.
  • Çalışmıyor.Yapan zekiler 64bitini çıkarmıyolar.
  • iyi günler arkadaşlar ben 1 sene önce cs 1.6 yı bıraktım fakat yeniden oynamak istedim ve bilgisayarıma kurayım dedim cs yi kurdum fakat sorun şu ki sxe açmadan oyuna girince oyun çalışıyor sxeyi açınca oyun kendiliğinden kapanıyor ve hiçbir hata vermiyor isletim sistemim vista ultimate 32 bit ne yapmam lazım yardım lütfen
  • quote:

Orjinalden alıntı: ShandaLye

iyi günler arkadaşlar ben 1 sene önce cs 1.6 yı bıraktım fakat yeniden oynamak istedim ve bilgisayarıma kurayım dedim cs yi kurdum fakat sorun şu ki sxe açmadan oyuna girince oyun çalışıyor sxeyi açınca oyun kendiliğinden kapanıyor ve hiçbir hata vermiyor isletim sistemim vista ultimate 32 bit ne yapmam lazım yardım lütfen

Aşağıdaki linklerden oyunu yeniden kurun.
    Sorunsuzlar, hepsi defalarca denenmiştir.

http://forum.donanimhaber.com/m_7730153/tm.htm

• 1.5 kuramayacagım ozaman demişsin ama sXe 1.6 dada calısmaz 64 Bit Vista kullandığınız sürece.. C.S : 1.5 değil sXe çalışmaz 64 Bit Vistada.
  • 64 bit te asla mı yani hiç mi çalışmaz ya yapanlar bunu akıl edememiş mi
  • Daha kaç kere söylenmesi gerekiyor,yukarda da yazılmış 10lerca kez.

sXe 64 bit'de çalışmıyor.

ok ?
  • çocukmu azarlıon birader sanane kafama esti sordum sn ne atlıon ortaya
    quote:

Orjinalden alıntı: WoX~

Daha kaç kere söylenmesi gerekiyor,yukarda da yazılmış 10lerca kez.

sXe 64 bit'de çalışmıyor.

ok ?
  • Arkadaşım sXe 64-bitte çalımşıyor deniyorsa, ASLA çalışmıyordur. Çocuk oyuncağı mı bu?

64bit işletim sistemini desteklemiyor, uymuyor birbirine işte, bunda uzatılacak ne var?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.