Şimdi Ara

Visko Love Boyun Destekli Visco Yastık 43 TL 2 Adet 80 TL Ücretsiz Kargo

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
5.502
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Orjinal Visko Love ürünüdür. Faturalı ve garantilidir.

Boyun Fıtığı, Boyun Düzleşmesi, Boyun Ağrıları gibi problemlerinize deva olabilecek bir üründür. Liste fiyatı 66 TL'dir.

Ücretsiz Kargo ve Kapıda ödeme imkanıyla beraber 1 adet 43TL iki Adet 80 TL'dir.

ÜRÜN SIFIRDIR, PAKET-AMBALAJ VE 3 YIL GARANTİLİDİR.

Kargo Bedeli Satıcıya Aittir. Aynı Gün Kargoya Verilir. Ürün siparişi ve bilgi içinhttp://www.viscoyatakmerkezi.com/visko-love-v4006-kampanyali-yastik-siparis adresini ziyaret edebilirsiniz.

• Ortopedik yastık fiyatları zaten bu civarda. Ararsanız daha ucuza da bulursunuz.
  • Farklı markalarda elbette bulabilirsiniz. 5 TL'ye de satanlar var. :)
  • Üç tane alırsak ne kadar?

Bu arada boyunda sorunu olan varsa (üstte arkadaşın yazdığı) gerçekten bu yastıklar rahatlatıyor. Fiyat ve kalite konusuna yorum yapmıyorum. Ben galiba 20 tl ye geçen sene bim den almıştım biraz çöktü :) Ayrıca garanti hangi şartlarda geçerli.
  • Merhabalar;

3 Tanesi 115 TL'yedir. Garanti şartları çökmesi, kılıfının çekmesi, işlevini yitirmesi gibi şartlarda geçerlidir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi immortALance -- 23 Haziran 2011; 21:34:24 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: immortALance

Merhabalar;

3 Tanesi 135 TL'yedir. Garanti şartları çökmesi, kılıfının çekmesi, işlevini yitirmesi gibi şartlarda geçerlidir.

Matematiğimizde sıkıntı vardı galiba okurken...
    Tanesi ise en kötü ihtimal tanesi 3x43= 129
    İkisi 80 ise 80+43=123
    Bu durumda kampanyaya göre üç tanesi 123 ten daha ucuz olması gerek...
  • takip
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: tcmb

quote:

Merhabalar;

3 Tanesi 135 TL'yedir. Garanti şartları çökmesi, kılıfının çekmesi, işlevini yitirmesi gibi şartlarda geçerlidir.

Matematiğimizde sıkıntı vardı galiba okurken...
    Tanesi ise en kötü ihtimal tanesi 3x43= 129
    İkisi 80 ise 80+43=123
    Bu durumda kampanyaya göre üç tanesi 123 ten daha ucuz olması gerek...

Sıkıntı vardı ama matematiğimde değildi. Sıkıntım matematiğime de biraz etki etti. :)
    115 TL olarak düzelttim. Bir anlık hata oldu. Kusura bakmayınız. :)

• quote:

Farklı markalarda elbette bulabilirsiniz. 5 TL'ye de satanlar var. :)

1-2 liraya da var tabi içinde elyaf olan yastıkları kastediyorsanız...
    Bununla aynı malzemeden üretilmiş yastıklar var piyasada. Yani bu yastıkta kullanılan bilinen bir malzeme, markadan markaya bir fark olmuyor. Bim'e A101'e filan geliyor 15-25 lira arasında değişiyor fiyatı.
  • Yaklaşık 1,5 yıldır bu yastığı kullanıyorum.

Visco Love yatağımızın içinden hediye olarak çıkmıştı.

Ben çok sevdim, gerçekten çok rahat bir kullanımı var. Değiştirince yine bundan alacağım.

Ancak eşim bir o kadar nefret etti ve kullanamadı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: bl0ck

quote:

Farklı markalarda elbette bulabilirsiniz. 5 TL'ye de satanlar var. :)

1-2 liraya da var tabi içinde elyaf olan yastıkları kastediyorsanız...
    Bununla aynı malzemeden üretilmiş yastıklar var piyasada. Yani bu yastıkta kullanılan bilinen bir malzeme, markadan markaya bir fark olmuyor. Bim'e A101'e filan geliyor 15-25 lira arasında değişiyor fiyatı.

O ürünlerden de bahsedeyim size hemen. Bilinen bir malzemedir. Visco malzemesi tektir ama içerisinde farklı etkenleri de mevcuttur. Kimisi süngeri visco diye satar kimisi viscoyu. Bazı kişiler vardır ikisinin ortasını. :) Fiyat dalgalanmaları bunlardan ibarettir ve ben gerçekten 5 liraya visco diye satanı gördüm. Visco değildi o ayrı mesele. :)

• Viscolove ( Visco Love ) antalya bayisinden kesinlikle alışveriş yapmayın... ne ürün teslim ediyorlar ne de paranızı iade ediyorlar. 1,5 ayı geçti halen kredi kartıma iadeyi alamdım ve hukuki süreci başlattım.
    alışveriş yapmadan önce ikinci kez düşünün! bu yazımı da bilinçlendirme adına her yerde yayınlayacağım.
  • quote:

Orjinal Visko Love ürünüdür. Faturalı ve garantilidir.

Boyun Fıtığı, Boyun Düzleşmesi, Boyun Ağrıları gibi problemlerinize deva olabilecek bir üründür. Liste fiyatı 66 TL'dir.

Ücretsiz Kargo ve Kapıda ödeme imkanıyla beraber 1 adet 43TL iki Adet 80 TL'dir.
    ÜRÜN SIFIRDIR, PAKET-AMBALAJ VE 3 YIL GARANTİLİDİR.

Kargo Bedeli Satıcıya Aittir. Aynı Gün Kargoya Verilir. Ürün siparişi ve bilgi içinhttp://www.viscoyatakmerkezi.com/visko-love-v4006-kampanyali-yastik-siparis adresini ziyaret edebilirsiniz.

kargo kime ait şimdi

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.