Şimdi Ara

visio hakkında bilgi verebilecek...

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
504
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Başlıkta da belirttiğim gibi bir şirkette stajyer im ve benden visio öğrenmem ve bunu şirkette sunmamın gerektiği söylendi.Program hakkında hiç bir bilgim yok temel olarak açıklama yaparsanız sevinirim.

• quote:

Orijinalden alıntı: melihgezer

Başlıkta da belirttiğim gibi bir şirkette stajyer im ve benden visio öğrenmem ve bunu şirkette sunmamın gerektiği söylendi.Program hakkında hiç bir bilgim yok temel olarak açıklama yaparsanız sevinirim.

İlk çıktığından bu zamana kadar kullandım, diagram, iş akış diagramları, organizasyon şemaları gibi bu sınıftaki bütün işler için en iyi program diyebilirim.
    Aslında başka işlerde yapılabilir ama ben en çok organizasyon şeması yaptım. İnanılmaz hızlı ve görsel olarak kaliteli çalışmalar yapabilirsiniz.

Ofis seti ile gelmez, ayrı bir parça olarak yüklenmesi gerekiyor.

Hazır kutular, bağlantı parçaları vs içerdiğinden sürükle bırak ile rahatça kullanırsınız. Tabii kısa sürede öğrenmeniz zor.

visio hakkında bilgi verebilecek...

hazır şablonlarla programı tanımaya çalışın, yap-boz ile zaten kısa sürede öğrenirsiniz.
    microsoft ofis setini kullanmayı biliyorsanız bunu da öğrenmeniz fazla vakit almayacaktır.

Youtube'da eğitim videoları bulup, izleyerek çok şey öğrenirsiniz.

kolay gelsin.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.