Şimdi Ara

Visco Yataklar Hakkında (97. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
2.911
Cevap
56
Favori
914.433
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 9596979899
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • emre bey merhaba. 3 ay önce yenibosna mağazınızdan visco air modelini almıştık. sonuçları gözlemlemek açısından biraz bekleyelim dedik. ancak sabahları kalktığımızda biraz bel ağrısı oluyor. 80 kg yım. ne yapmamızı tavsiye edersiniz. hıgh modeli için değişim yapabiliyor musunuz?
  • quote:

Orijinalden alıntı: rzngr66

emre bey merhaba. 3 ay önce yenibosna mağazınızdan visco air modelini almıştık. sonuçları gözlemlemek açısından biraz bekleyelim dedik. ancak sabahları kalktığımızda biraz bel ağrısı oluyor. 80 kg yım. ne yapmamızı tavsiye edersiniz. hıgh modeli için değişim yapabiliyor musunuz?

Merhabalar;

Elbette değişimini gerçekleştirebiliriz. :) Süreçle ilgili olarak ben size pm atıyorum. :)
  • Emre Bey burada yazdıklarınızın çoğunu ve sitedeki ayrıntıları inceledim.Bende fibromiyalji,bel ve boyun fıtığı,eşimde de bel fıtığı var.sürekli ağrılardan şikayetçiyiz.yatakları incelediğimizde Aroma terapi masaj yatağı dikkatimizi çekti.hem ağrıların giderilmesinde hem de rahat uyku için önerir misiniz?
  • quote:

Orijinalden alıntı: uzun.r

Emre Bey burada yazdıklarınızın çoğunu ve sitedeki ayrıntıları inceledim.Bende fibromiyalji,bel ve boyun fıtığı,eşimde de bel fıtığı var.sürekli ağrılardan şikayetçiyiz.yatakları incelediğimizde Aroma terapi masaj yatağı dikkatimizi çekti.hem ağrıların giderilmesinde hem de rahat uyku için önerir misiniz?

Merhabalar;

Aromatheraphy modelimiz mesaj özellikli bir modelimizdir. Konforu oldukça güzel hoş bir yataktır. :) Ağrıların giderilmesine visco malzemesi artı katmaktadır masaj özelliği ise artı bir avantaj sunmaktadır kan dolaşımını daha iyi düzenler ve günün yorgunluğunu atmanızı sağlar. :)

Eğer aşırı kilonuz yoksa düşünebilirsiniz rahatlıkla.

Farklı sorularınız olursa cevaplamaktan memnuniyet duyarım. :)

• Selamlar;

Arkadaşlar bende yakın zamanda bir yatak alacağım.Doğtaş firmasındaki lovely ve dream serisi yataklar hakkında bilgisi olan ve kullanan var mı aramızda?

Birde ben 187 cm 93 kg eşim ise 160cm ve 60kg .. Bu durumda nasıl bir yatak almamız gerekiyor? Ben açıkcası sert olmasını istemiyorum.. Sizin fikirleriniz nelerdir?

Şimdiden teşekkürler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: murti61

Selamlar;

Arkadaşlar bende yakın zamanda bir yatak alacağım.Doğtaş firmasındaki lovely ve dream serisi yataklar hakkında bilgisi olan ve kullanan var mı aramızda?

Birde ben 187 cm 93 kg eşim ise 160cm ve 60kg .. Bu durumda nasıl bir yatak almamız gerekiyor? Ben açıkcası sert olmasını istemiyorum.. Sizin fikirleriniz nelerdir?

Şimdiden teşekkürler.

Merhabalar,

Belirttiğiniz markaların yataklarıyla ilgili bilgim yok ama size belirttiğiniz sertlikte ve gayet uygun ViscoPlus model yatak tavsiye edebilirim.

Buradan detaylıca inceleyebilirsiniz : http://forum.donanimhaber.com/m_65317876/mpage_1/key_/tm.htm

• istanbulda oturanlar için yatsan/tempur küçükyalı karayolları e5 üzerinde yeni mağazası açıldı.kartal gidiş istikametinde yer alıyor.geçen uğradım gayet güzel modeller var.
  • quote:

Orijinalden alıntı: tankan

quote:

Orijinalden alıntı: immortALance

quote:

Orijinalden alıntı: tankan

arkadaşlar selamlar

visko yataktan sabah kalktıktan sonra kaç dakika veya dakikalar sonra eski haline gelmesi gerekir. benim yeni aldığım visko yataktan kalktıktan sonra yarım saat sonra baktıgımda hala yattıgım yerin sıcak ve fiziksel olarak eski haline gelmemiş olduğunu görüyorum. bu normalmidir.
    ayrıca yatak neredeyse yakar derecede ısınıyor. buda normalmidir. tşk.

Merhabalar;

Normal bir durum değildir. En falza 10-15sn içerisinde yapmış olduğunuz basınçla da alakalı oalrak düzelmesi gerekmektedir. Servis yazdırırsanız iyi olacaktır.

cevap için tşk

şöyle söyleyim yataktan kalktıktan sonra yüzeyi eski konumuna çabuk geliyor ancak sıcaklığını ve (özellikle yumuşak peynir gibi) sertliğine kavuşması yarım ssaatten fazla sürüyo.

Aldığınız firmaya bir servis yazdırırsanız iyi olabilir.

• Merhaba Emre Bey,

Haziran ayında evleneceğim için benim emektar ve sırt ağrısına neden olan yataktan kurtulma fırsatım doğacak :) Her sabah sırt ağrılarıyla uyanıyorum. Nişanlımın da boyun fıtığı var... Ben 1.79 boyundayım, 80 kiloyum, eşim de 1.65 boyunda 52 kilo. İşbir'in Ergoplus ve Relax modellerini beğendik. 100+ ile yarı yarıya fark var fiyat olarak. 100+ ile aynı fiyata Tempur'un original modeli de var. Tempur ve İşbir arasında kalite farkı var mıdır? Bir de sizin önereceğiniz bir model var mı? Bel ve sırt ağrısı olmadan uyumak bizim için öncelikli.

Ayrıca, sizin satışınız var mı? İstanbul'daysanız sizden de alabilirim.

Teşekkürler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: metu02

Merhaba Emre Bey,

Haziran ayında evleneceğim için benim emektar ve sırt ağrısına neden olan yataktan kurtulma fırsatım doğacak :) Her sabah sırt ağrılarıyla uyanıyorum. Nişanlımın da boyun fıtığı var... Ben 1.79 boyundayım, 80 kiloyum, eşim de 1.65 boyunda 52 kilo. İşbir'in Ergoplus ve Relax modellerini beğendik. 100+ ile yarı yarıya fark var fiyat olarak. 100+ ile aynı fiyata Tempur'un original modeli de var. Tempur ve İşbir arasında kalite farkı var mıdır? Bir de sizin önereceğiniz bir model var mı? Bel ve sırt ağrısı olmadan uyumak bizim için öncelikli.

Teşekkürler.

tempur en iyisidir işbirle kıyaslanamaz.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: uzun.r

Emre Bey burada yazdıklarınızın çoğunu ve sitedeki ayrıntıları inceledim.Bende fibromiyalji,bel ve boyun fıtığı,eşimde de bel fıtığı var.sürekli ağrılardan şikayetçiyiz.yatakları incelediğimizde Aroma terapi masaj yatağı dikkatimizi çekti.hem ağrıların giderilmesinde hem de rahat uyku için önerir misiniz?

Merhabalar;

Aromatheraphy modelimiz mesaj özellikli bir modelimizdir. Konforu oldukça güzel hoş bir yataktır. :) Ağrıların giderilmesine visco malzemesi artı katmaktadır masaj özelliği ise artı bir avantaj sunmaktadır kan dolaşımını daha iyi düzenler ve günün yorgunluğunu atmanızı sağlar. :)

Eğer aşırı kilonuz yoksa düşünebilirsiniz rahatlıkla.

Farklı sorularınız olursa cevaplamaktan memnuniyet duyarım. :)

Emre bey merhaba

Bende yatak almayı düşünüyorum banada yardımcı olursanız sevinirim.
    Bende ve eşimde bel fıtığı var benim boyum 1.80 kilo 95 eşiminde boy 1.66 kilo 74 bed- line firmasının visco navara modeli var sizce bu yatak bize uygun bir yatakmıdır.
    Bunun dışında sizin bize tavsiye edebiliceğiniz bir yatak varmıdır. İlginize şimdiden tşk.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Arkadaslar tempur orginal 20 modelinde kampanya yapmıs 5250 tlden 3400 tl ye inmiş mayıs sonuna kadar ben 3000 tl yi 10 taksit yaptırarak aldım pazarlıkla.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: metu02

Merhaba Emre Bey,

Teşekkürler.

Merhabalar;

İstanbul'da bir çok bölgede mağazamız mevcuttur. Satış gerçekleştirmekteyiz.

İşbir ile Tempur arasında fark vardır. :)

Bizde 101 modeli mevcuttur 100+ mdoeline göre düşünürsek. Bahsettiğiniz aralıklarda. Diğerleri için Silver modelini soft olarak düşünürseniz önerebilirim. Biraz daha sert düşünürseniz Bamboo modeli denk gelebilir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi immortALance -- 7 Mart 2013; 9:54:08 >

• TEMMUZ 2012 DE visco air 200x200 işbir yatak almıştık
    3 defa bozuldu dün 4. geldi
    bakalım bu ne kadar gidecek
    bunu istemioyruz bize eski visco klasik yatağımızdan verin diyoruz ama aradaki fiyat farkını vermiyorlar.kılıf parası vs deyip ölüyü gösterip sıtmaya razı ediyorlar
  • quote:

Orijinalden alıntı: cinman

TEMMUZ 2012 DE visco air 200x200 işbir yatak almıştık
    bunu istemioyruz bize eski visco klasik yatağımızdan verin diyoruz ama aradaki fiyat farkını vermiyorlar.kılıf parası vs deyip ölüyü gösterip sıtmaya razı ediyorlar

Eğer aynı arızayı 3 defa gerçekleştirdiyse ürünün aynısıyla değişim yapmaları gerekir. Herhangi bir işlem uygulanmadan.

Biz kılıf bedelini müşteriye fatura etmiyoruz fakat her fabrika bu bedeli fatura ediyor. Bayiinin insiyatifinde kalıyor durum.
  • quote:

quote:

Eğer aynı arızayı 3 defa gerçekleştirdiyse ürünün aynısıyla değişim yapmaları gerekir. Herhangi bir işlem uygulanmadan.

Biz kılıf bedelini müşteriye fatura etmiyoruz fakat her fabrika bu bedeli fatura ediyor. Bayiinin insiyatifinde kalıyor durum.

aynısı ile değişim yapıyorlar her seferinde sorun yok
    sorun biz bu modeli sevmedik sürekli arıza veriyro bize başka model verin dediğimizde kılıf ücreti konusu açığa çıkıyor

• quote:

quote:

quote:

sorun biz bu modeli sevmedik sürekli arıza veriyro bize başka model verin dediğimizde kılıf ücreti konusu açığa çıkıyor

Kılıf bedelini her türlü kesinti yapıyorlar. Bahsettiğim gibi bayiinin insiyatifinde olan bir durum. K'ar marjından feragat etmeleri gerekir. Müşteri memnuniyeti için bu yapılabilir. Sorun çıkması doğal bir durumdur fakat bu sorunu ve sizin mağduryetinizi gidermek gerekir hizmet odaklı satışlarda.

• quote:

quote:

quote:

quote:

Kılıf bedelini her türlü kesinti yapıyorlar. Bahsettiğim gibi bayiinin insiyatifinde olan bir durum. K'ar marjından feragat etmeleri gerekir. Müşteri memnuniyeti için bu yapılabilir. Sorun çıkması doğal bir durumdur fakat bu sorunu ve sizin mağduryetinizi gidermek gerekir hizmet odaklı satışlarda.

teşekkür ederim cevap için
    maalesef kılıf olayı çok pahalı oluyor
    750 tl gibi 200x200 kılıf ücreti sizce normal midir ?

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

teşekkür ederim cevap için
    maalesef kılıf olayı çok pahalı oluyor
    750 tl gibi 200x200 kılıf ücreti sizce normal midir ?

Yüzde 12 gibi bir bedel. 6500 liralık bir ürün için çok görünmüyor. Ama sadece kılıf olarak bakarsak durum farklı tabii ki. Bu da bahsettiğim gibi firma insiyatifinde ama o kadar çok kılıf bedeli kestiğini düşünmüyorum fabrikanın. Direkt üretici ile temasa geçerseniz eğer daha net bilgi alabilirsiniz. Sonuçta ne olduğunu pek bilmiyorum İşbir ile çalışmadığımdan dolayı. :) Yanlış bilgi vermek istemem.

• Merhaba Emre Bey,

140x190 ve 90x190 olmak uzere 2 yatak almayi planliyorum, arastirdigimda bu alanda cok fazla urun oldugunu gordum ve konudan hic anlamam.
    Yatas da tek kisilik athletic ve iki kisilik visco fresh bana uygun gibi geldi, her ikisini de visco almak istesem de butcem buna uygun degil.
    165 boyunda ve 53 kiloyum, eski yataklarimdan her tarafim agriyarak ve yorgun kalkiyorum, degistirmeyi isteme sebebim de zaten bu.
    Anladigim kadariyla konunun uzmani sizsiniz Yataklarin uygunlugu konusunda yardiminizi rica edebilir miyim?
  • 
Sayfa: önceki 9596979899
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.