Şimdi Ara

Visco Yataklar Hakkında (93. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
12 Misafir (1 Mobil) - 11 Masaüstü1 Mobil
5 sn
2.911
Cevap
56
Favori
914.340
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 9192939495
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: immortALance

quote:

Orijinalden alıntı: googlecan

merhabalar, 3 gün önce yataşın five z modelini aldım. Fakat ya yatakta yada bende bir sorun var şöyleki, ben normalde uyku halinde çok hareket eden birisiym. Sabah uyandığımda yorgan ve yastık başka yerlerde oluyor genellikle :D. Five z yi kullanalı 2 gün oldu. Gece hangi pozisyonda uykuya dalıyorsam sabah yine o pozisyonda uyanıyorum. yorgan ve yastık yerli yerinde oluyor ancak uyandığımda yoğun bir baş ağrısı ve uykusuzluk hissiyle uyanıyorum. Yani benim bildğm uyku halinde ne kadar az hareket edersen o kadar verimli bir uyku almış olursun ama dedğm gibi 2 gündür 10 saat yatmş olsam dahi tekrar uyuma ihtiyacı hissediyorum. Acaba bu yatağa alışma sürecimidir yoksa başka bir şeymi? konu hakkında bilgisi olan arkadaşlar aydınlatırsa memnun olurum.

Merhabalar;

Yatağa alışma süreciyle de alakalı olabilir. Eski yatağınızdaki rahatsızlık sizi sürekli uyandırıyorsa bünyeniz buna alışmış olabilir. Bu da bir süreç olarak işliyor olabilir. Bir de tabii ki ortamdaki hava da önemlidir.

Emre bey bugün yatakta 3. günümdü ve dediğiniz gibi alışkanlıkla ilgili bir meseleydi sanırım. 8 saatlik uykunun ardından gayet dinç bir şekilde uyandım
    umarım gün geçtikçe daha az uyuyarak daha dinç bir şekilde kalkmış olurum

• arkadaşlar yatak araştırmalarım sonucu yatsan breeze modelini aldım 1025 tl ye geldi yatak.birde yanına latex anatomik yastık aldım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi onboardx -- 7 Aralık 2012; 10:33:45 >
  • Satılık Visco Love 90*190 Comfort tek kişilik yatak. Çok kullanılmamış olmakla beraber gayet güzel bir yataktır. 300 TL istiyoruz. Emre bey'den almıştık. İlgilenenler PM atsın lütfen.
  • quote:

Orijinalden alıntı: FLuaRiX

Satılık Visco Love 90*190 Comfort tek kişilik yatak. Çok kullanılmamış olmakla beraber gayet güzel bir yataktır. 300 TL istiyoruz. Emre bey'den almıştık. İlgilenenler PM atsın lütfen.

Merhabalar taylan bey,

Üründen memnundunuz bir kaç müşterimiz daha olmuştu referanslarinizla. Bu eğer bir problem söz konusuysa yardimci olmak isterim :-)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: FLuaRiX

Satılık Visco Love 90*190 Comfort tek kişilik yatak. Çok kullanılmamış olmakla beraber gayet güzel bir yataktır. 300 TL istiyoruz. Emre bey'den almıştık. İlgilenenler PM atsın lütfen.

Merhabalar taylan bey,

Üründen memnundunuz bir kaç müşterimiz daha olmuştu referanslarinizla. Bu eğer bir problem söz konusuysa yardimci olmak isterim :-)

Yok yok ürünle ilgili bir sıkıntı değil. Ben değil kuzenim satıyor. Bel fıtığı ameliyatı oldu Dr. Ortopedik yatak önermiş bizimkide çok memnundum diyor ama Dr. ortopedik yatak kullan diyince bizimkide ortopedik yatak alcakmış. Bana rica etti. Dedim olur haber salalım:) Yani yataktan memnuniyetsizlik yok kardeşim:) ben kullanıyorum halâ çok güzel ve çok memnunum.

• Merhaba,

benim bir sorum olacak ben high kullanmaktayım ve visko yataklarda elektrikli battaniye kullanıla bilir mi? Herhangi bir sakıncası varmıdır?

Cevaplar için şimdiden teşekkür ederim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi metbes -- 7 Aralık 2012; 23:58:36 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: metbes

Merhaba,

benim bir sorum olacak ben high kullanmaktayım ve visko yataklarda elektrikli battaniye kullanıla bilir mi? Herhangi bir sakıncası varmıdır?

elektrikli battaniye yataktaki ısıyı arttıracağı için visco malzemesinin ısıya duyarlı olmasıyla yatak daha yumuşak bir hale gelecektir. Eğer sizi bu etkilemezse herhangi bir farklı sorun söz konusu değildir. :)
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: metbes

Merhaba,

elektrikli battaniye yataktaki ısıyı arttıracağı için visco malzemesinin ısıya duyarlı olmasıyla yatak daha yumuşak bir hale gelecektir. Eğer sizi bu etkilemezse herhangi bir farklı sorun söz konusu değildir. :)

değerli kardeşim, yatsan breeze lateks yatak aldım gerek yumuşaklığının orta seviyede olması gerekse doğal malzeme oluşu seçmemde etken oldu.meşhur tempur yatağada uzandım denemek için ve visko yataklarda şu hoşuma gitmedi.gece uykuda dönmek sıkıntı olur bence.malzeme sizi iyice sarıyor bu hoşuma gitmedi açıkçası.birde 100x200 yatağın fiyatı 2971 tl idi tempurda.

• merhaba forumdaşlar.bende yatak almak üzere araştırmadayım.viscolar biraz pahalı geldi.rahat edebilirmiyim diye düşündürüyor.şuanki yatağım normal yaylı.bellonanın no stress yada mediform yatağı baya uygun geldi.yatak ölçüm 90*190.bu yataklar hakkında bilgisi olan arkadaşlar fikir verirse memnun olurum.Emre bey sizden de yorum alabilirmiyim
  • quote:

Orijinalden alıntı: mandolin

merhaba forumdaşlar.bende yatak almak üzere araştırmadayım.viscolar biraz pahalı geldi.rahat edebilirmiyim diye düşündürüyor.şuanki yatağım normal yaylı.bellonanın no stress yada mediform yatağı baya uygun geldi.yatak ölçüm 90*190.bu yataklar hakkında bilgisi olan arkadaşlar fikir verirse memnun olurum.Emre bey sizden de yorum alabilirmiyim

Merhabalar;

NoStress yatak şuanda kampanyada. Bu sebeple oldukça ideal diyebilirim. :)

İkisini kıyaslarsak Mediform modeli biraz daha ağır basar ama ekonomiklik önemliyse eğer no stress iyidir.

Mediform almayı düşünüyorsanız daha farklı markalara da göz atmanızı tavsiye ederim. 500TL bütçeyle çok ügzel yataklar alabilirsiniz. :)

• Merhaba,

Bende işbir den ergoplus yatak aldım. Henüz elime ulaşmadı. Fıtık için işbir bayisi tarafından önerilmişti, kullanan var mı acaba? Memnuniyet durumunuz nedir?
  • teşekkürler Emre bey.ben biraz bakındım ama mediformun özelliklerinde aynı fiyata pek rastlamadım.sizin öneriniz varmıdır?birde özellik olarak bellonanın bu yatakları iyimidir?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mandolin -- 12 Aralık 2012; 19:55:28 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: boramancell

Bütün Foruma selamlar,

Sizinle İstikbal'in ultra energy ve viscogel energy yatakları ile olan taze tecrübemi paylaşmak istiyorum.

Forumları okumadan ilk önce yataşa gittim. Yataş bana athletic yatağını gösterdi. Yaylı yatağın üzerine sünger koymuşlar ama vısco durumu yok. Ordan çıkıp istikbale gittim. İstikbalin ULTRA ENERGY yatağını gördüm. Yaylı yatak üzerine visco sünger koymuşlar ve kampanya yapmışlar (1 ay deneme süresi var, beğenmezseniz para iadesi yok ama yatağı başka modelle değiştiriyorlar). 1.060 gibi bir fiyata 160x200 ebatında ultra enegy'i satın aldım. 1.85 80 kiloyum.

Yatakla ilk 15 gün çok iyiydi ama sonra yattığım yer çökmeye başladı ve aşırı şekilde yumuşamaya başladı. Bayii arayıp yataktan memnun olmadığımı ürünün 15 gün içinde karater değiştirmesnin mantıklı olmadığını söyledim. Bana yatağınız çevirin diye nasip verdiler. O kadar parayı yatakla jimnastik yapmak için vermediğimi belirtip, değiştirilmesini istedim. Bana call centerı arayıp değiştirmemi söylediler. Call center'ı aradım, bayi ilgileniyor dediler. 1-2 konuşmadan sonra sonunda BOYSER'i (genel merkez) arayarak yataktan memnun olmadığımı ve değiştirmek istediğimi söyledim.
    Hemen ilgilendiler, bayii arayıp 100 lira masrafla değiştirebileceğimi söylediler. (25tl yol, 75tl paketleme)

Ultra Energy yatak hakkında:
    -Yatak ileri yaşlar için rahat olabilir. Vucüt ısınızla vücut şeklinizi alıyor ama bu şekil günden güne metor çukuru gibi oluyor.
    - Çok hareket etmeyen insanlar içinde uygun olabilir, Sırt üstü yatan insanlar rahat edebilir..
    - çukurun içinde kaldığınız için, hareket etmek için büyük çaba sarf etmek gerekiyor.
    -bel kısmı daha fazla çöktüğü için, yan yattığınızda bütün sırtınıız hatta göğüs kafesinize kadar ağrı yapıyor.
    -Yüz üstü yatan biri olarak, nefes almak inanılmaz zor oldu.

Bu sebeplerle yatağı viscogel energy ile değiştirdim.
    Ve şunu söylebilirim istikbal gerçekten premium yatak işini çözememiş.
    eski 10 yıllık istikbal yatağı attığıma pişman oldum.

Viscogel Ultra Hakkında:

-Yatağın ortasına enlemesine yerleştirdikleri mavi jel şeklinde sert silikon bir tabaka var. Bu kısım belinizin üstünden başlayıp dizinizin üzerinde bitiyor. Taş gibi sert bir yer, üst ve alt kısımda kalan sünger kısımlar gayet yumuşak ve rahat. Ancak şu anda baş ve ayaklarım aşşağıda belim yukarda piramit şeklinde yatıyorum.
    -Diklemesine yatılan bir yatağa enlemesine yerleştirilen bu silikon daha kilolu insanların bel kısmını desteklemek için yapılmış ama baya kilolu olmanız gerekiyor anladığım kadarıyla.
    -Şu anda da bu yatağı tekrardan değiştirmek istiyorum ama istikbalin PREMİUM ürün olarak sattığı hiçbir yatak konforlu ve bunun devamını getirebilecek kapasitede olduğunu düşünmüyorum.
    -Tamamen satış stretejisi ile insanları yanlış yönlendiriyorlar. Bayilerinde hiçbir tecrübesi olmadığı için çok rahat bir şekilde garantiler verebiliyorlar.
    -1 gece dahi yatmak bu yatağın hatalı olduğunu anlamak için yeterli. Ultra enegy yatak en azından 15 gün rahat ettirdi.

Harcanan paraya ve zamana yazık.

Not:
    Bayilerde 10dk yatağın üzerinde yatmakla hiçbirşey anlaşılmıyor. Yalandan yatırıp, bol bol anlatıyorlar şusu var busu var diye. Ama önemli olan tek şey benim rahat uyumam. Bu teknolojilerin olması benim için yazıdan başka hiçbirsey ifade etmiyor. Adı ultra energy, yada sleepwell diye konmuş olmasına aldırmamak gerek bence.
    Bu teknolojiler yok diye , insanlar ölmez yada sakat kalmaz.
    Sonra ki mağdur araştırmalarımda YATSAN ın işi iyi yaptığını anladım. Ama geç oldu :) şimdi yatak-ben başbaşayız.

Herkese iyi günler. iyi uykular.

Bende bu hafta bu ikisinden birini alacaktım.Bu kadar kötü mü yaw.İncelediğimde hoşumada gitmişti oysaki.

• yatsan breeze yatağım 1 hafta oldu alalı ve gayet memnunum.rahat hareket edebiliyorum yatak üzerinde.birde anatomik latex yastık aldım.bence yatsandan şaşmayın derim.
  • kral baza yatak başlık diye firmadan aldım ben.Firma yetkilisi süper biri.Satış danışmanı bu konu hakkında çok bilgili biri.Sorduğum bütün sorulara güzel cevaplar verdi.Ürünlerin hepsini test ettim.6 çeşit yatak 3 çeşit baza onlarca çeşit başlık çeşitleri var.

160x200 pamuklu kumaş Ayışığı Tıbbi ortopedik yatak --- kuştüyü 32 dansite , termo elyaflı , %100 pamuklu kumaşlı uyku makinesi :)

160x200 solid siyah deri baza

160x200 lüks yonca siyah deri başlık

Nakliye ve montaj dahil = 750 tl ödedim. ( 5 yıl garantili ) ( 30 gün geri iadeli deneme süresi verdi. )
  • quote:

quote:

merhaba forumdaşlar.bende yatak almak üzere araştırmadayım.viscolar biraz pahalı geldi.rahat edebilirmiyim diye düşündürüyor.şuanki yatağım normal yaylı.bellonanın no stress yada mediform yatağı baya uygun geldi.yatak ölçüm 90*190.bu yataklar hakkında bilgisi olan arkadaşlar fikir verirse memnun olurum.Emre bey sizden de yorum alabilirmiyim

Merhabalar;

İkisini kıyaslarsak Mediform modeli biraz daha ağır basar ama ekonomiklik önemliyse eğer no stress iyidir.

Mediform almayı düşünüyorsanız daha farklı markalara da göz atmanızı tavsiye ederim. 500TL bütçeyle çok ügzel yataklar alabilirsiniz. :)

teşekkürler Emre bey.ben biraz bakındım ama mediformun özelliklerinde aynı fiyata pek rastlamadım.sizin öneriniz varmıdır?birde özellik olarak bellonanın bu yatakları iyimidir?sağlamlık ve kalite açısından

• Emre Bey Merhaba,

Kampanya dahilindeki Antimic yataklarınızdan almak istiyorum.Ürün hakkındaki yorumlarınız nedir? Ayrıca kullanmakta olduğum yaylı yatakta herhangi bir çökme veya deformasyon görünmüyor. Sizce Ped mi almalıyım, yoksa Antimic yatak daha mı iyidir.Cevaplarınız için şimdiden teşekkürler.

Cem KAYA
  • quote:

Orijinalden alıntı: gamgam

Merhaba size yumuşak gelen 160x200 yatağınızı düşük fiyattan alabilirim. Alamayan biri icin alacağım... Fiyat çok veremem. Avrupa yakası daha çok uyar

Merhaba,

Uygun fiyat ve kalitede bir yatak düşünüyorsanız, bu konuyu takip edebilirsiniz : http://forum.donanimhaber.com/m_65317876/mpage_4/f_/key_//tm.htm#68924331

Donanım haber ailesine uygun kampanyaları ve hediye visco yastıkları vardır, yorumları okuyarak rahatlıkla düşünebilirsiniz :)

İyi forumlar.

• quote:

quote:

quote:

Merhabalar;

teşekkürler Emre bey.ben biraz bakındım ama mediformun özelliklerinde aynı fiyata pek rastlamadım.sizin öneriniz varmıdır?birde özellik olarak bellonanın bu yatakları iyimidir?sağlamlık ve kalite açısından

Merhabalar;

MEdiform modelinde öyle devasa farklılıklar yok aslında. :) Bellonanın mediform modeli güzeldir. Nostress modelinden daha komplikedir. :)

• quote:

Orijinalden alıntı: cemskaya

Emre Bey Merhaba,

Kampanya dahilindeki Antimic yataklarınızdan almak istiyorum.Ürün hakkındaki yorumlarınız nedir? Ayrıca kullanmakta olduğum yaylı yatakta herhangi bir çökme veya deformasyon görünmüyor. Sizce Ped mi almalıyım, yoksa Antimic yatak daha mı iyidir.Cevaplarınız için şimdiden teşekkürler.

Cem KAYA

Merhabalar;

Eğer yatağınız düz bir durumdaysa size pad tavsiye edebilirim fakat 6-7 yıllık bir yataksa değiştirmeniz daha mantıklı olur.

Antimic yeni çıkan bir modelimizdir. 70 dansite bir üründür. Yıkanılabilir kılıfı mevcuttur. Bir önceki Argentano modelinden sadece kumaşı farklıdır diyebilirim. :) Oldukça uygun fiyatlı güzel bir üründür.
  • 
Sayfa: önceki 9192939495
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.