Şimdi Ara

Visco Yataklar Hakkında (54. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
6 Misafir (2 Mobil) - 4 Masaüstü2 Mobil
5 sn
2.911
Cevap
56
Favori
914.314
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 5253545556
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: myaman

quote:

Orijinalden alıntı: immortALance

quote:

Orijinalden alıntı: myaman

Merhaba,
    Bende uzun süredir bu yatak türünü araştırmaktayım. Tabi fiyatı önemli bir etken. Nispeten fiyatlar, viskolove diğerlerine göre biraz daha uygun. Ama yine hala karasızım ve bu yüzden yatak alamadım.
    Eşimde eklem romatizması hastalığı var ve 1.60 boy, 58 kilo. Bende de iyi olmayan yatakta yattığım için bel ağrısı ve boyun tutulması şikayetlerim oluyor ve 1.75 boy, 78 kilo dayım.
    Araştırmama göre eğer visko yatak olacaksa herhalde 80 dansite yatak bizim için uygun geliyor.
    Fakat kimyasal koku, çökme ve müşteri memnuniyetsizliği gibi şikayet yorumlarından dolayı biraz uzak duruyorum.
    Galiba full ortopedik istikbal ve bellona daki yataklardan birini seçeğim gibi görünüyor.
    Ama yine de tavsiyelerinize açığım.
    Teşekkürler..

Merhabalar;

Viscolar değil her yatakta belirli bir miktar koku zaten mevcuttur. Bunun önüne geçilemez. Eğer bu koku 3 gün içerisinde geçmez veya ciddi şekilde sizi rahatsız ederse ürünü birebir değişime sokuyoruz. Bu konuda garanti veriyoruz zaten.

eğer bellona isterseniz onlar da mevcuttur bizde. Sizin beğendiğiniz bir model varsa ürün hakkında merak ettiklerinizi cevaplamaya çalışırım. 80 dansite visco normalinden biraz sert bir üründür. High modelimiz mevcuttur.

İyi günler diler teşekkür ederim.

Viskolove high 150x200 ölçüsü 1.000 TL
    Bellona Clima Natura 150x200 720 TL

Siz hangisini tavsiye edersiniz.

Veya sizin tavsiyeniz nedir?

Teşekkürler..

Merhabalar;

Clima Natura modeli İstikbalin bir modelidir. Dış kılıfı sebebiyle hava sirükülasyonu arttırılmış bir üründür. Geri kalan özellikleri normal bonnel yay sistemi olan sıradan bir yataktır. Kendi alanında pek fana sayılmasa da visco ile kıyaslamak bence doğru bir yaklaşım olmaz.

Onun yerine viscoya karşı spring yay sitemli bir yatak daha iyi olur. O fiyatlara yine İstikbal'in de içerisinde bulunduğu Boydak Kuruluşunun sahip olduğu Mondi Visco Dream modeli daha da avantajlıdır. Artı olarak 4cm visco ve ekstra olarak sökülüp yıkanabilir pamuk ağırlıklı bir dış kılıfa sahiptir. Clima Natura modeline göre aynı fiyatta olmasına rağmen çok daha avantajlı ve kullanışlıdır.

İyi günler dilerim.

• Herkese merhaba,

Yatak için yaptığım uzun araştırmalar sonucunda bu forumda yazılanlardan yola çıkarak Emre Bey'den Visko Love marka Natura Soya modelinden satın aldım.

Tecrübelerimi paylaşacak olursam;

Öncelikle şunu söylemeliyim ki Emre Bey son derece bilgili, kibar, ilgili, sabırlı ve müşteri/çözüm odaklı. Bütün sorularımıza sabırla ve tatmin edici cevaplar verdi.

Marka ve satış sonrası destek konusunda biraz şüphelerim vardı ancak son derece profesyonel bir ekip ile muhatap olacağınızı söyleyebilirim. (Yatak saat 2 de gelsin dedim, ben de nasıl olsa zamana uymazlar diye dışarı çıkmıştım, site güvenliği tam 2 de aradı ve yatağımızın geldiğini söyledi:)) ayrıca ürünler de son derece kaliteli, görünce anlayacaksınız....

Satış sonrası destek için de çok olumlu referans verebilirim. Seçtiğimiz modelden memnun kalmadık (sert bir model seçmişiz), sorun kalite ile ilgili değil, ürünler son derece kaliteli, model değişikliği istedik, hiçbir problem çıkmadan ürünümüzün fiyat farkını ödedik ve yeni ürünümüzü bekliyoruz. Bütün ekip, olması gerektiği kadar profesyonel ve kibar, diğer markaları bilmiyorum ancak bu markadan ve Emre Bey'den alışveriş yapmanızı tavsiye ederim. gereksiz yere iki katı para ödemeye bence hiç gerek yok, hele de internette bir dolu şikayet varken.

son olarak Visco yatak için bir yorum yapmak istiyorum, yaylı yatakta yatarken sabah böbreklerim ağrıyo diye düşünürdüm, meğer onlar sırt ve bel ağrılarımmış, ağrılarım tamamen bitti, ayrıca sabahları uyanma problemim vardı, artık çok rahat uyanıyorum, sanırım uykumu aldığım için böyle, visco yatakları tavsiye ederim.

umarım yorumlarım faydalı ve yol gösterici olur,

Herkese iyi günler,

• Merhaba,

Geçen sene emre arkadaşımızdan evlilik sonrası visco love yatak almıştım,

Hala ilk günkü gibi ( nazar değmesin ) sağlık ve huzurla kullanıyoruz, kendisinide ne zaman arasam hiç çekinmeden üşenmeden telefonda sorularıma cevaplar verir, bende böyle bir hizmeti bana sağladığı ve yardımlarından dolayıda dönem dönem burda memluniyetimi yazarım :)

Teşekkür Emre ,
  • Merhabalar;

Amacımız müşteri memnuniyetini tamamen yakalayabilmektir ve bunu da yakalayabildiğimizi görmek ve kişilerin bize referans olduklarını bilmek gerçekten bizi çok sevindiriyor. Herkese en iyi şekilde hizmet vermek için elimizden geleni ardımıza koymuyoruz. Bunu da bir tek İstanbul değil tüm Türkiye'de sağlamaktayız.

Bu güzel bilgi paylaşımınız eminim bir çok kişiye yardımcı olacaktır. Teşekkür eder iyi günlerde kullanmanızı dilerim. Yolunuz düşerse Yenibosna Koçtaş AVM'deki Mağazamızda oluyorum uğrarsanız bu sefer karşılıklı bir kahve içebiliriz sanırım. :) Ömür boyu mutluluklar dileğimle...
  • quote:

Orijinalden alıntı: yyusa

Merhaba,

Geçen sene emre arkadaşımızdan evlilik sonrası visco love yatak almıştım,

Hala ilk günkü gibi ( nazar değmesin ) sağlık ve huzurla kullanıyoruz, kendisinide ne zaman arasam hiç çekinmeden üşenmeden telefonda sorularıma cevaplar verir, bende böyle bir hizmeti bana sağladığı ve yardımlarından dolayıda dönem dönem burda memluniyetimi yazarım :)

Teşekkür Emre ,

Merhabalar Yuşa Bey;

Bu şekilde güzel geridönüşümler almak, işimizi hakkıyla yapabildiğimizi görmek bizi fazlasıyla onurlandırıyor. İstediğimiz de satıştan sonra dahi müşterilerimizle iletişimde olarak dostluğumuzun devam etmesidir. Üst üste böyle güzel mesajlar okumak mutluluk veriyor. :)

Tekrardan size ve tüm müşterilerimize teşekkür eder iyi günler dilerim.

• Sabahları yataktan yorgun kalkmaktan bıkmış biri olarak en yakın zamanda bir visko yatak almayı planlıyorum. Fakat fiyatlar normal yataklara göre kat kat fazla ve firmalar arasındaki fiyat farkı çok fazla olunca insan bir çok tereddüt ve kaygılar taşımaya başlıyor.
    Benim araştırmalarıma göre;
    bu işi hakkıyla yapan 3 firma var diğerlerini kategoriye sokma gereği duymadım.
    1-tempur almak için:3,000,00 tl üzerine çıkmak gerekli
    2-işbir almak için: 2,000,00 tl üzerine çıkmak gerekli
    3-visko love almak için ise:1,000,00 tl üzerine çıkmak gerekli
    şimdi kalite farkı desek bir firma nasıl bir kalite anlayışı içindedir ki diğeriyle arasında dağlar kadar fark olsun
    tempur malını yurt dışında üretiyor ve Türkiye'ye ithal ediyor deniliyor. hadi onu anladık.
    peki işbir ve visko love arasındaki fark nedir ki 1,000,00 tl fiyat farkı var. işbire bu soru yöneltildiğinde onların dansite oranı düşüktür bizim dansitemiz 75 lik diyor. visko love nin sitesinde de 70 dansite olduğu söyleniyor denildiğinde kandırmaca deniliyor.
    Bu bağlamda müşteri ne yapmalı
    1- işbirden yatak alınır kazık yemenin ferahlığı içinde kullanılır
    2-visko love den alınır iyi mal diye kandırılarak kötü mal kakalanır atsan atılmaz satsan satılmaz bir yatak başa bela edilir kanepede yatmaya başlanır.
    3- ben cok zenginim diye yükseklerden uçulur gidilir Tempur'a altı üstü bir sünger parçasına değerinin 15 katı para dökülür. Tempur zengin edilir.
    4- hepsinin canı cehenneme deyip emektar yaylı yatağa talim edilir ve sabah yorgunluğuyla yaşamaya alışılır.
    şimdi benim anlamadığım firmalar arasında 100 tl bilemedin 200 tl fiyat farkı olur ama bu Visko zamazingosunda 1,000 tl den başlayan fiyat farkları var. bu şu mu demek oluyor:bu Visko denilen nane aslında 10 paralık bir sünger parçası üzerine yüz bin kat kar marjı koyularak insanları yolmak için icat edilmiş yabancı bir isimle de süslenmiş bir alan pişman bir almayan ucu bucağı olmayan bir pazar mı?
    şimdi bir müşteri bunlarla savaş vermek zorunda bırakılıyorsa ne yapmalı
    rahatım için paraya kıyacağım kesin fakat kazıklanmaya hiç niyetim yok. bana bu konuda bilgisi olan arkadaşlar yardımcı olursa minnattar kalırım. ayrıca her markanın kendi içinde onlarca modeli var bunlardan hangisi bana uygun bilmiyorum bu konudada görüşlerinizi yazarsanız sevinirim herkese teşekkürler

• yaylı yatak veya visco yataaak istersen bana link i ni veya fotografını gönder sana muadilini çok uygun fiyatlara ayarlayabilirim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: karanlık gözler

Sabahları yataktan yorgun kalkmaktan bıkmış biri olarak en yakın zamanda bir visko yatak almayı planlıyorum. Fakat fiyatlar normal yataklara göre kat kat fazla ve firmalar arasındaki fiyat farkı çok fazla olunca insan bir çok tereddüt ve kaygılar taşımaya başlıyor.
    Benim araştırmalarıma göre;
    bu işi hakkıyla yapan 3 firma var diğerlerini kategoriye sokma gereği duymadım.
    1-tempur almak için:3,000,00 tl üzerine çıkmak gerekli
    2-işbir almak için: 2,000,00 tl üzerine çıkmak gerekli
    3-visko love almak için ise:1,000,00 tl üzerine çıkmak gerekli
    şimdi kalite farkı desek bir firma nasıl bir kalite anlayışı içindedir ki diğeriyle arasında dağlar kadar fark olsun
    tempur malını yurt dışında üretiyor ve Türkiye'ye ithal ediyor deniliyor. hadi onu anladık.
    peki işbir ve visko love arasındaki fark nedir ki 1,000,00 tl fiyat farkı var. işbire bu soru yöneltildiğinde onların dansite oranı düşüktür bizim dansitemiz 75 lik diyor. visko love nin sitesinde de 70 dansite olduğu söyleniyor denildiğinde kandırmaca deniliyor.
    Bu bağlamda müşteri ne yapmalı
    1- işbirden yatak alınır kazık yemenin ferahlığı içinde kullanılır
    2-visko love den alınır iyi mal diye kandırılarak kötü mal kakalanır atsan atılmaz satsan satılmaz bir yatak başa bela edilir kanepede yatmaya başlanır.
    3- ben cok zenginim diye yükseklerden uçulur gidilir Tempur'a altı üstü bir sünger parçasına değerinin 15 katı para dökülür. Tempur zengin edilir.
    4- hepsinin canı cehenneme deyip emektar yaylı yatağa talim edilir ve sabah yorgunluğuyla yaşamaya alışılır.
    şimdi benim anlamadığım firmalar arasında 100 tl bilemedin 200 tl fiyat farkı olur ama bu Visko zamazingosunda 1,000 tl den başlayan fiyat farkları var. bu şu mu demek oluyor:bu Visko denilen nane aslında 10 paralık bir sünger parçası üzerine yüz bin kat kar marjı koyularak insanları yolmak için icat edilmiş yabancı bir isimle de süslenmiş bir alan pişman bir almayan ucu bucağı olmayan bir pazar mı?
    şimdi bir müşteri bunlarla savaş vermek zorunda bırakılıyorsa ne yapmalı
    rahatım için paraya kıyacağım kesin fakat kazıklanmaya hiç niyetim yok. bana bu konuda bilgisi olan arkadaşlar yardımcı olursa minnattar kalırım. ayrıca her markanın kendi içinde onlarca modeli var bunlardan hangisi bana uygun bilmiyorum bu konudada görüşlerinizi yazarsanız sevinirim herkese teşekkürler

Merhabalar;

Diğer firmaların ürünleri hakkında pek bir şey söylemek bana düşmüyor ne yazık ki. Sonuçta kendileri acıtsa da tatlı bir rekabet yapmaktayız. :)

Tempur'un original modelinin Burada USA satış sitesinde az çok fiyatlarını bulabilirsiniz. 9 inch yani ortalama 20cm yatağı burada alt karyola setiyle birlikte veya yalnız fiyatları bulunmaktadır. Diğer bir örnek de Burada'dır. Pad'in en pahalısı ABD satışı 890$ Türkiye'de eski distrübütörünün verdiği fiyatlar 1150€, YATSAN sanırsam daha fazlasını da veriyor.

Bir çok firma Visko Love yani Ural Medikal'den ve İŞBİR'den visco alır. Bugün Ural Medikal'den visco alan firmalar Visko Love fiyat aralığında satış yaparken İşbir'den visco tedarik edenler de yine Visko Love fiyat aralığında satışını gerçekleştirmektedir.

Firmamıza karşı karalama politikası sürülmesinin karşılığını alabiliyorlar mı merak ediyorum. Kişileri ya da firmaları karalamak kolaydır. Koskoca İşbir akıl edememiş mi Tüketici Kanunlarında katologdaki ürünü farklı özelliklerle satılmasının suç olduğunu. Gitsin gerekli merciilere şikayette bulunsun karalama kampanyası süreceğine. Ben de İşbir aslında 50 dansite bile değildir derim. Şimdi İşbir 50 dansiteden daha az mı üretiyor oldu. :) Lafla peynir gemisi yürümüyor ne yazık ki. Fakat müşteri de visco hakkında yeterli birlgiye sahip değil satıcı da. Bu sebeple sıkıntı çekmekteyiz zaten. Biz diğer firmalarla ilgili farklı yorumlardan kaçınıyoruz. Kuyruk acıları var demek ki. Tezgahları bozuluyor. Yarası olan gocunuyor. :)

Visko love 1993 yılında türkiyenin ilk visco yatak üreticisi ve yıllardır dünyada 56 ülkeye ihracatını yapmaktadır. (ABD, AB ülkeleri olan Hollanda Almanya gibi bir çok ülke, Asya ülkeleri gibi) gerekli olan tüm belgelere sahiptir (Tüv, Ce, Oeko text standart, Sanitized vb.).

İşbir güzel ürünler üretir fakat reklam bütçesi ki ciddi bir miktardır maliyeti arttırır. Üzerine bir de marka katmadeğeri koyarsanız zaten fiyatlar uçuyor hava gördüğünüz gibi. Visko Love da İşbir de dandik ürün üretmez. Aradaki fark tamamen yukarıda bahsettiğim sebeplerden kaynaklanmaktadır. SAtıcı da ikisi aynı ürün siz markaya para veriyorsunuz diyemediğine göre de bizi aşağılamak zorunda kalıyor. Yapabilecek bir şey yok. Rekabet edecek arkadaşlarımız da kendi açılarından haklılar. :)

Size uygun bir yatağa gelirsek eğer bunu seçmek için sizi bir bilmek gerekir. İsteklerinizi yapınızı bilmek gerekir. Bunları bir şekilde bana (PM olur buradan olur) iletebilirseniz sevinirim.

İyi günler dilerim. Umarım fiyat farkının sebebini anlatabilmişimdir size.

• Merhabalar Arkadaşlar;

Yenibosna Koçtaş AVM'deki mağazamızın açılışı yapılmış ve satışlarımız başlamıştır. Tüm müşterilerimize vermiş oldukları destekten dolayı teşekkür ederiz.

Sizleri de misafir etmekten memnuniyet duyar en kısa zamanda mağazamıza bekleriz. :)

• bugün öylesine girdiğim yataşta, visco bir yatak denedim. yatağa tamamen gömüldüm. sağa-sola dönüşüm ise eziyet geldi. densitesi 70ti sanırsam. mağaza müdürü bayan, benim kilomda biri için (102 kg, 184 boy), yaylı yatakların daha uygun olduğunu söyleyerek yaylı yatak önerdi. yaylı yataklar da çeşit çeşitti. benim en rahat ettiğim, sert olanıydı. sonra, bilgisayarlı ölçüm yapan bir sistemi denedim. pek inandırıcı gelmese de, yaşımı, kilomu, en çok tercih ettiğim yatış pozisyonunu ve en çok nerelerimn ağrıdığını pc.ye girerek ve beni bu bilgisayara bağlanmışl bir test yatağına yatırarak bir ölçüm yaptı. bana uygun bir yatak profili çıkardı. ama o yatakta da, yaylı yataktaki kadar rahat edemedim. ayrıca kişiye özel sipariş verilen bu sistemler yatağı iade etme şansım olmadığını söyledi. diğer yataklarda da iade etme sürsinin 1 hafta olduğunu belirtti.
    acaba diyorum, densitesi daha yüksek olan bir visco yatakta daha rahat edebilir miydim ?
    yaylı yataklar hakikaten benim için daha mı uygun olur?

saygılar.

• Emre bey iyi günler;

Öncelikle konuyla ilgili yardımcı ve yapıcı açıklamalarınızdan dolayı tesekkurler,
    Yaklaşık 3 hafta önce visco lovedan 130D modelini aldım.
    Boyum 1.92 ve kilom 86. Sanırım bu sebeplerden dolayı yatakta gerekli gömülmeyi saglayamıyorum.
    Her zaman cok sert kalıyor ve nerdeyse yerde yatmısım gibi bir his ile uyanıyorum.
    Sizin anlattıklarınızı okudugumda bu yatagın gercekten daha kilolu kişiler için üretilmiş bir model oldugunu anladım.

Şimdi deneme sürem bitmeden bu modeli baska bir modelle degistirmek istiyorum ama bu degişiklik basvurusundan once
    sizede bir danısmak istedim. Tavsiye ettiğiniz model nedir acaba? Yada bu model bana uygunda bendemi bir sorun var acaba? :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: emrahsnr

bugün öylesine girdiğim yataşta, visco bir yatak denedim. yatağa tamamen gömüldüm. sağa-sola dönüşüm ise eziyet geldi. densitesi 70ti sanırsam. mağaza müdürü bayan, benim kilomda biri için (102 kg, 184 boy), yaylı yatakların daha uygun olduğunu söyleyerek yaylı yatak önerdi. yaylı yataklar da çeşit çeşitti. benim en rahat ettiğim, sert olanıydı. sonra, bilgisayarlı ölçüm yapan bir sistemi denedim. pek inandırıcı gelmese de, yaşımı, kilomu, en çok tercih ettiğim yatış pozisyonunu ve en çok nerelerimn ağrıdığını pc.ye girerek ve beni bu bilgisayara bağlanmışl bir test yatağına yatırarak bir ölçüm yaptı. bana uygun bir yatak profili çıkardı. ama o yatakta da, yaylı yataktaki kadar rahat edemedim. ayrıca kişiye özel sipariş verilen bu sistemler yatağı iade etme şansım olmadığını söyledi. diğer yataklarda da iade etme sürsinin 1 hafta olduğunu belirtti.
    acaba diyorum, densitesi daha yüksek olan bir visco yatakta daha rahat edebilir miydim ?

saygılar.

Merhabalar;

Sizin kilonuzu tartması için minimum 80 dansite bir ürün gerekmektedir. Eğer yumuşak bazda bir yatak sevmiyorsanız (80 serttir fakat kilo basıncınıza göre 80 dansite size biraz daha yumuşak gelecektir.) 130 dansite bir ürünümüz var o olabilir. Aksi taktirde epey sert yaylı bir yaylı yatak kullanmanız gereklidir fakat o yaylar basıncınızla ve yay kalitesiyle orantılı bir hızlı eskime yaşatacaktır. Bu konuda da işiniz biraz şansa kalıyor açıkcası.

Başka bir soru sormak isterseniz cevaplamaktan memnuniyet duyarım. İyi günler...

• quote:

Orijinalden alıntı: BuG@06

Emre bey iyi günler;

Öncelikle konuyla ilgili yardımcı ve yapıcı açıklamalarınızdan dolayı tesekkurler,
    Yaklaşık 3 hafta önce visco lovedan 130D modelini aldım.
    Boyum 1.92 ve kilom 86. Sanırım bu sebeplerden dolayı yatakta gerekli gömülmeyi saglayamıyorum.
    Her zaman cok sert kalıyor ve nerdeyse yerde yatmısım gibi bir his ile uyanıyorum.
    Sizin anlattıklarınızı okudugumda bu yatagın gercekten daha kilolu kişiler için üretilmiş bir model oldugunu anladım.

Şimdi deneme sürem bitmeden bu modeli baska bir modelle degistirmek istiyorum ama bu degişiklik basvurusundan once
    sizede bir danısmak istedim. Tavsiye ettiğiniz model nedir acaba? Yada bu model bana uygunda bendemi bir sorun var acaba? :)

Merhabalar;

Bahsettiğiniz ürün oldukça serttir ve size de sert gelmektedir. Zaman zaman sert model seven müşterilerimiz sizin gibi bir kilo aralığına sahipken bu ürüne yoğunlaşsalar da sorun yaşayacağını bildiğimiz için farklı modellere yönlendiriyoruz.

Size tavsiyem sert bir model isterseniz High modelini denemenizdir. Sizin için standartı 70 dansite ürünlerdir. 130D modeli tam olarak şeklinizi almakta zorlanacaktır. Bu sebeple gerçek konforun çok çok uzağında kalacaksınızdır.

• Sağolun yataklar konusunda gerekli düşüncem oluştu yorumlarınız için teşekkürler
  • quote:

quote:

bugün öylesine girdiğim yataşta, visco bir yatak denedim. yatağa tamamen gömüldüm. sağa-sola dönüşüm ise eziyet geldi. densitesi 70ti sanırsam. mağaza müdürü bayan, benim kilomda biri için (102 kg, 184 boy), yaylı yatakların daha uygun olduğunu söyleyerek yaylı yatak önerdi. yaylı yataklar da çeşit çeşitti. benim en rahat ettiğim, sert olanıydı. sonra, bilgisayarlı ölçüm yapan bir sistemi denedim. pek inandırıcı gelmese de, yaşımı, kilomu, en çok tercih ettiğim yatış pozisyonunu ve en çok nerelerimn ağrıdığını pc.ye girerek ve beni bu bilgisayara bağlanmışl bir test yatağına yatırarak bir ölçüm yaptı. bana uygun bir yatak profili çıkardı. ama o yatakta da, yaylı yataktaki kadar rahat edemedim. ayrıca kişiye özel sipariş verilen bu sistemler yatağı iade etme şansım olmadığını söyledi. diğer yataklarda da iade etme sürsinin 1 hafta olduğunu belirtti.

saygılar.

Merhabalar;

Sizin kilonuzu tartması için minimum 80 dansite bir ürün gerekmektedir. Eğer yumuşak bazda bir yatak sevmiyorsanız (80 serttir fakat kilo basıncınıza göre 80 dansite size biraz daha yumuşak gelecektir.) 130 dansite bir ürünümüz var o olabilir. Aksi taktirde epey sert yaylı bir yaylı yatak kullanmanız gereklidir fakat o yaylar basıncınızla ve yay kalitesiyle orantılı bir hızlı eskime yaşatacaktır. Bu konuda da işiniz biraz şansa kalıyor açıkcası.

Başka bir soru sormak isterseniz cevaplamaktan memnuniyet duyarım. İyi günler...

cevap için teşekkürler. ama ben tam olarak ne demek istediğinizi ve ne tavsiye ettiğinizi pek anlayamadım. 80 d.nin uygun olmayacağını söylüyorsunuz sanırım. 130u denemem gerektiğini anladım. yaylı yatak konusunda da şu an kullandığım yatak idaşın yaylı yatağı üzerinde altın tipi yaylı yatak diyor. 10 yılı aşkın bir süredir kullanılıyor. son 1-2 senede deforme olduğunu hissettim. yani yaklaşık 10 yıl sorunsuz kullandım. yeni yaylı yataklar daha mı kalitesiz acaba, hızlı bir eskime yaşanır dediniz?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi emrahsnr -- 3 Ağustos 2011; 21:12:21 >

• 80 dansite yumuşak bir yatak isterseniz tavsiye edebilirim. Aksi halde 130 dansite önereceğim. Yaylı yataklarda ise daha kötüsü üretiliyor manasında söylemek istemedim. :) İşiniz biraz şansa kalacaktır demek istedim. Çünkü kilonuz sebebiyle fazla bir basınç uygulayacak ve olağınından fazla yoracaksınız. Kendinize uygun sertlik ve dayanımda bir ürün kullanmanız geerkli en iyi verimi alabilmek için. Bu da yay yapısının önemini doğuruyor. Eskiden yay tipi dayanıma odaklıydı fakat şu anda konfora odaklı olduğu için yayların biraz daha farklılaşması da dayanımını düşürdü diyebilirim. Herkül sistemli bir yay önerebilirim. Kolay kolay çökmez fakat visco düşünürseniz yukarıdaki önerilerim geçerlidir. Yaylı yataktan daha az risklidir.

• quote:

80 dansite yumuşak bir yatak isterseniz tavsiye edebilirim. Aksi halde 130 dansite önereceğim. Yaylı yataklarda ise daha kötüsü üretiliyor manasında söylemek istemedim. :) İşiniz biraz şansa kalacaktır demek istedim. Çünkü kilonuz sebebiyle fazla bir basınç uygulayacak ve olağınından fazla yoracaksınız. Kendinize uygun sertlik ve dayanımda bir ürün kullanmanız geerkli en iyi verimi alabilmek için. Bu da yay yapısının önemini doğuruyor. Eskiden yay tipi dayanıma odaklıydı fakat şu anda konfora odaklı olduğu için yayların biraz daha farklılaşması da dayanımını düşürdü diyebilirim. Herkül sistemli bir yay önerebilirim. Kolay kolay çökmez fakat visco düşünürseniz yukarıdaki önerilerim geçerlidir. Yaylı yataktan daha az risklidir.

bu kilo yuzunden yatak bile doğru düzgün alamıyorum....birz iradeli olabilsem de keşke kilo verebilsem. cevaplar için teşekkür ederim. optimum avm-sahrayıcedid taraflarına veya mecidiyeköy civarında viscolove yataklarını deneyebeileceğim bayiileriniz var mı?
    ayrıca, ural tekstil firması ile bir bağınız var mıdır acaba?

teşekkürler.

saygılar.

• quote:

quote:

80 dansite yumuşak bir yatak isterseniz tavsiye edebilirim. Aksi halde 130 dansite önereceğim. Yaylı yataklarda ise daha kötüsü üretiliyor manasında söylemek istemedim. :) İşiniz biraz şansa kalacaktır demek istedim. Çünkü kilonuz sebebiyle fazla bir basınç uygulayacak ve olağınından fazla yoracaksınız. Kendinize uygun sertlik ve dayanımda bir ürün kullanmanız geerkli en iyi verimi alabilmek için. Bu da yay yapısının önemini doğuruyor. Eskiden yay tipi dayanıma odaklıydı fakat şu anda konfora odaklı olduğu için yayların biraz daha farklılaşması da dayanımını düşürdü diyebilirim. Herkül sistemli bir yay önerebilirim. Kolay kolay çökmez fakat visco düşünürseniz yukarıdaki önerilerim geçerlidir. Yaylı yataktan daha az risklidir.

bu kilo yuzunden yatak bile doğru düzgün alamıyorum....birz iradeli olabilsem de keşke kilo verebilsem. cevaplar için teşekkür ederim. optimum avm-sahrayıcedid taraflarına veya mecidiyeköy civarında viscolove yataklarını deneyebeileceğim bayiileriniz var mı?
    ayrıca, ural tekstil firması ile bir bağınız var mıdır acaba?

teşekkürler.

saygılar.

Mecidiyeköy tarafında değil de Kozyatağı Carrefour arkasında benzin istasyonu çaprazında bir bayimiz mevcuttur. Fabrika satış mağazasıdır. Oradan bakabilirsiniz ürünlerimize.

• @ immortALance

üstad y.bosna mağazanız hayırlı olsun. geçen hafta ziyaret ettim kartlarını aldım. Arkadaşlar çok ilgilendiler sağ olsunlar.
    L koltuk takımı beğendik, baza- yatak başlığı, yastık beğendik.
    yanlız yatak konusunda kararsız kaldık.
    Yazılarınızda gördüğüm Samimiyetinize binaen fikrinizi sormak isterim.

İki yatak arasında kararsız kaldık. Eşim 1,65 -80kg, ben 1,85- 85 kiloyuz.
    Ayrıca eşimde bel fıtığı ve şekerden dolayı aşırı terleme var.

Visko High ve bamboo serisi ile Bellona nın BODYFORM 5 torba yaylı yatağı hoşumuza gitti. Tabi Arada 300 tl gibi bir fiyat farkı var.
    Siz sanırım her iki markayı da satıyorsunuz.

Bizim için visko mu yoksa torba yaylı bir yatak mı daha uygun olur.

halihazırda yatağımız 9 senelik ve yaylı. lakin artık yaylar batmaya ve gıcırdamaya başladı.

Ayrıca Bu yatakları + ve - yönleri ile kıyaslayıp fikrinizi söylerseniz memnun olurum.

Teşekkürler
    Saygılar.

edit: düzeltme

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi out -- 4 Ağustos 2011; 2:03:17 >

• Merhabalar;

Öncelikle iyi dilekleriniz için teşekkür ederim.

Bahsettiğiniz body form modeli yayların bölgesel sertlikleriyle oynanarak daha iyi performans vermesi amaçlanmış bir üründür. Vücudu daha dengede tutmaya çalışılmıştır ki bunu da az çok başarabilmektedir fakat visco yatak modeli birebir bunu gerçekleştirebilecek bir modeldir. İkisi de aynı amaca çalışan modeldir fakat visco yatak modeli bariz olarak bodyform'dan öndedir.

Yaylı ile visco yatak karşılaştırması yapmak pek doğru olmaz çünkü ikisi de ayrı konseptedirler. Ortopediklik olarak düşünürsek eğer viscolar uygun seçtiğinizde (sizin bahsettiğiniz modeller size uygundur) daha iyi bir ortopediklik performansı alırsınız. Arada bahsettiğiniz fiyat farkı bütçenizi yormayacaksa eğer size tavsiyem visco seçimi yapmanız.

High ile Bamboo arasında da kılıf ve yoğunluk farkları mevcuttur. Bamboo modeli kılıf olarak isteklerinize uyuyor hemen hemen. 70 dansite de size uygundur. High modeli ise biraz yoğunluğu ile öne çıkıyor. 10 dansite yoğunluk farkı vardır fakat siz bu yoğunluk farkını kilonuz sebebiyle çok fazla hissetmezsiniz.

Umarım yardımcı olabilmişimdir. Başka herhangi bir sorunuz olursa cevaplamaktan memnuniyet duyarım. İyi günler...

• 
Sayfa: önceki 5253545556
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.