Şimdi Ara

Visco Yataklar Hakkında (29. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir (1 Mobil) - 4 Masaüstü1 Mobil
5 sn
2.911
Cevap
56
Favori
908.819
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2728293031
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Bugun Bahcesehir Loca'da ki Yatsan'a gittim ailemle birlikte ve 2 tane Switzerland modelinden aldim. Showroom da denedim ve gercekten cok hosuma gitti bu cuma da teslim edilecekmis yataklar denedikten sonra tekrar yorumlarimi yazarim.
  • Hayırlı olsun. Güle güle kullanınız. :)
  • @immortALance İzmit'te yeriniz nerede acaba söyleyebilir misiniz? 1 ay sonra yatak alacağım sizin ürünlerinizi de incelemek istiyorum.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: crn_knk

    @immortALance İzmit'te yeriniz nerede acaba söyleyebilir misiniz? 1 ay sonra yatak alacağım sizin ürünlerinizi de incelemek istiyorum.


    Gebze Poli Spotçular çarşısındayız. İstediğiniz zaman gelip görebilirsiniz. İyi günler dilerim.
  • Tesekkurler

    quote:

    Orijinalden alıntı: immortALance

    Hayırlı olsun. Güle güle kullanınız. :)
  • quote:

    Orijinalden alıntı: immortALance


    quote:

    Orijinalden alıntı: crn_knk

    @immortALance İzmit'te yeriniz nerede acaba söyleyebilir misiniz? 1 ay sonra yatak alacağım sizin ürünlerinizi de incelemek istiyorum.


    Gebze Poli Spotçular çarşısındayız. İstediğiniz zaman gelip görebilirsiniz. İyi günler dilerim.

    Teşekkür ederim cvp için,1 ay içinde gelip bakacağım ürünlerinize,mağazanın adını da belirtirseniz çok sevinirim,bildiğim kadarıyla poli spotçular çarşısı oldukça büyük bir yer çünkü.
  • A kapısından girince sağ tarafta Yatak & Baza Evi. Mondi flaması falan var. Hemen görürsünüz zaten sağ tarafta köşede.
  • Ben de hem kendimiz hem kızım için yatak almak üzereyim.
    Tüm mesajları okudum, Özellikle Aziz beyin ve taşkafa arkadaşımızın yorumları için teşekkür ederim.
    Visco yatak almamaya karar verdim. Direk Yatsana gidip şu crown ve switzerland modellerini bir deneyeceğim. Kızım henüz 6 yaşında ancak yaşıtlarından biraz kilolu ve uzun boylu. Ona da alacağım yatağın tek kişilik olanından almayı düşünüyorum.

    Baza konusunda ayrı başlık olmadığından sorumu buraya yazmaya karar verdim. Başlık her ne kadar visco üzerinden açılmışsa da yaylılarda dahil, bu başlık yataklarla ilgili bilgilendirici ve güzel bir başlık olmuş.

    Baza ve başlık konusunda dikkat edilmesi gereken nelerdir? Fikri olan arkadaş var mıdır acaba?
    Yataklara uygun baza da alacağım. Bazaların aşırı kalitelisine gücüm yetmeyecek ancak özel olarak bu bazaların bir olmazsa olmazı var mıdır? Mesela beyaz renkli suni deri başlıklar var görüntüleri çok hoş. Ama beyaz renkli olanlar çabuk mu kirlenir. Kullanan arkadaş var mıdır? Deri olanlar mı kullanışlı kumaş olanlar mı?

    Normalde bu işleri eşime sormam gerekir ama o 1 yıla yakın zamandır şehir dışındaydı ve dönüşünde süpriz olsun diye yatağı değiştirmek istediğimden değerli tavsiyelerinize ihtiyacım var.

    Yatsanın baza çeşitleri çok değil gibi. Bazayı herhangi başka bir yerden de alabilirim. Gidip bakacağım ama poliüreten baza nasıl bir şeydir kullanan varmı? Yoksa klasik metal konstrüksiyon olanlardan mı almalı? Tayinciyim bir kaç defadan fazla ev değiştireceğim. Taşınma kolaylığı da benim için önemli.

    Şimdiden teşekkür ederim.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi IAMTHELAW -- 10 Haziran 2010; 12:16:07 >




  • Eğer taşınıyorsanız sürekli oalrak size tavsiyem kumaş almanızdır. Yapısı da çelik konstrüksiyon olması yeterlidir. FAkat dikkat edin teneke konstrüksiyon olmasın. :) Başlık olarak da şu anda en çok satanlar deri başlıklar. Kumaşa pek rağabet yok açıkcası. Çift kişilik bazayı alırken de iki parça olmasına dikkat ederseniz taınırken daha az sorun çıkartırlar.
  • Cevabınız için teşekkür ederim. Bazayı kumaş, başlığı deri şeklinde anladım. Renkleri uyumlu olursa sorun olmaz. Metal kons. olanların da kalite farkı varmı gerçekten? Yani fazla ucuz olursa kıllanmalı mıyım?
    Büyük bazayı da iki parçalı alacağım.
  • Bazadaki kriterlerinize bağlı daha çok. Kendi ürünlerimizden örnek veriyorum. 250 tl olan bir bazamız var. Yanları karton döşemesi suntadır. Bu ürün daha çabuk iflas eder yani ekonomik ömrü daha kısadır. Bir de 390 TL'ye sattığımız mdf bazalarımız vardır. Aarasındaki fark şudur. MDF olanın çelik yapısı daha sağlamdır. Piston daha kuvvetlidir. MDF suntaya oranla daha sağlamdır. Zira sabahtan akşama kadar müşteriye gösterirken üzerinde geziyoruz. :)

    TAbii ki şu ürünü 3 şu ürünü 5 yıl kullanırsınız diyemiyorum. O sizin kullanım şartlarınıza bulunduğu ortama bağlıdır. Fakat ucuz olanı 5 yıl kullanan pahalı olanı 15 yıl da kullanır. Aradaki fark ekonomik ömrüdür. Eğer ki bazayla kavga ediyorsanız hangisi olduğu fark etmez kısa sürede hurda olur =)
  • arkadaslar

    visco love nature??
    visco love comfort??
    yataş visco high?

    bunların 3 ununde fiyatı aynı hangisiin tavsiye edersiniz??

    yoksa normal yaylı yatakmı?kafam karısık bu konuda??
  • Viskolar için konuşuyorum;

    Eğer kilonuz ve boy orantınız uygunsa ve yumuşak bir yatağı seviyorsanız comfort modelini kullanabilirsiniz. 7cm+2cm visco comfort modelini yumuşak yapar. Bu da konforu arttırır.

    Eğer ki kilonuz normalden biraz fazla ise veya orta sertlikte bir yataktan hoşlanıyorsanız high modelini kullanabilirsiniz.

    Eğer ki benim yatağım daha doğal olsun. Zaten sert yatağı severim ben derseniz de Natural 70 modelini kullanabilirsiniz.

    Natural 60 modeli serttir. Çok fazla kilo problemi yaşayanlara tercih edilir. Basınçları o sertliği yenebilecektir.
  • kalite olarak nasıldır acaba??

    visco love ile yatas yatakta??
  • Visko kalitesi oalrak viskolove daha iyidir.
  • yataş visco high yatak yaklaşık 2 aydır kullanıyoruz. eşimin mevcut sırt ağrısında ciddi bir artış ve benim ise belimde ağrı başladı. ayrıca bu yatakda yazlık kışlık taraf yok ve terletiyor. bu modelle ilgili internette şikayetler buldum. eğer iade etmeyi başaran varsa yazarsa sevinirim
  • Arkadaşlar daha önce ileti yazmıştım ve İstikbalden aldığım Viskoleks yataktan memnun olduğumu zamanla yaşadığım tecrübeleri paylaşacağımı belirtmiştim. Ben yatağı şubat 2010 da aldım ilk iki ay gayet güzel uyudum ama daha sonra bel ağrısından duramaz oldum. Tüm uğraşlarıma rağmen de değişim ve iade kabul edilmedi. Yasal yollara bir bakacağım sonuç alırsam gene yazarım. Demek ki her bünyeye uygun değil bu yataklar bazı bünyelere uymuyor bence alırken dikkat edin satıcının sorun olursa hallederiz masallarına sakın inanmayın. Ben inandım şimdi çekyatta yatıyorum :)
  • immortALance genelde tanıtım yapıyorsunuz.Turbulance ve agin arkadaşlarımızın sorunları hakkında ne düşünüyorsnuz acaba?
  • Emektar yatağımızda sırt ağrılarımız dayanılmaz hale gelince bugün eşim, küçük kızım ve ben üçümüz immortALance'ın mağazasına uğradık. Oraya gitmeden önce işbir mağazasına uğramıştık. Visco'yu ilk defa İşbir mağazasında denedik. Baktığımız modelin 1250 TL gibi bir fiyatı vardı. 5 cm 75 densite visco. Eşim hiç ama hiç beğenmedi. Açıkçası ben beğenmiştim. Tabi 5 dakikalık uzanmayla ne anlaşılırsa biz de o kadar anladık.

    Neyse eşim illa sert yatak olsun diye tutturdu. İşbir'de 630 TL'ye menekşe model lateks yatağa da baktık. Yatakta yay yok. Oldukça sert. Cazip aslında. Aklımıza takıldı. Özellikle de eşimin. Bir kenara yazdık. Sert yatak isteyenler bir baksın derim. Ama kullanımda ne olur bilemiyorum. Ayrıca garantisi 10 değil 5 yıldı galiba ama yanlış hatırlıyor olabilirim.

    Oradan çıkıp doğru immortALance'ın mağazasına vardık. Visco High modeline baktık. Ben yine beğendim :). Açıkçası bugün baktığımız 4 yatağı da beğendim. Artık nasıl nefret ettiysem eski yatağımdan :). İlginçtir ki eşim de beğenir gibi oldu. Sağolsun sevgili immortALance çok sabırlı bir satıcıymış. Siz deyin bir ben diyeyim bir buçuk saat mağazada misafiri olduk. O ne bu ne diye milyon tane soruya sabırla cevap verdi. Ben zaten dünden razıydım da eşimin aklında hala sert yatak olsun takıntısı vardı. Sonunda o da biraz benim zorumla da olsa ikna olunca güzel bir indirimle yatağımızı aldık. 2 adet de visco yastık hediyesi var.

    Eve gelir gelmez yarım saat 45 dakika falan denedim yatağı. Değişik bir his. Tuhaf :). Abartıldığı gibi kötü bir koku yok. Henüz daha uyumadım üstünde ancak sorunsuz uyuyacağımın sinyallerini verdi bana. Hatta uykum bile geldi sanırım yorulmuşuz. Bel boşluğumu dolduruyor. Vücut ağırlığının eşit dağıldığını hissediyorsun. Sert desem değil. Yumuşak desem değil. Değişik birşey. Anlatması zor. Eşimin de önyargıları yavaş yavaş kırılmaya başladı. Henüz tam çaktırmıyor ama yavaş yavaş "güzelmiş yaa" falan demeye başladı.

    Memnun kalmazsak 15 gün içinde değiştirme garantisi verdi immortALance. Umarım bir sıkıntımız olmaz. Kendisine buradan tekrar teşekkür ediyor hayırlı işler diliyorum. Yatağı tam olarak kullandıktan sonra olumlu ya da olumsuz yorumlarımı tekrardan buraya yazarım.

    Baktığımız yataklar arasıda beğeni sıralamam ve liste fiyatları şöyle:
    1) Visco High (870 TL)
    2) İşbir Menekşe Lateks (630 TL)
    3) İşbir Visco Relax (1450 TL)
    4) İşbir Visco Comfort'tu sanırım (1250 TL)

    Tekrar söyleyeyim sert yatak sevenler İşbir'in latex yatağına bir baksın. O da güzel bir yatağa benziyor. Bizi baya bir tereddütte bıraktı.




  • quote:

    Orijinalden alıntı: foreverFB1907

    immortALance genelde tanıtım yapıyorsunuz.Turbulance ve agin arkadaşlarımızın sorunları hakkında ne düşünüyorsnuz acaba?



    Sonuçta biz burada insanların rahat etmesini istiyoruz. Dediğiniz ürünler bizim ürünlerimiz değil sonuçta fakat kendi ürünlerimiz için ve yaşadığımız tecrübeler için konuşmak istiyorum.

    Sarıyer'de bir müşterimiz vardı. Kendisi forum üyesi. Burada mesajını da bulabilirsiniz bir kaç sayfa geride. Kendisine bizim müşteri memnuniyeti için nasıl savaştığımızı sorabilirsiniz. Bizim amacımız insanların memnun olması. Biz zaten bunu vaad ediyoruz. 2 ay kullanılmış bir yatağı İstikbal'in geri alma yetkisi eminim ki yoktur. Olsa hiç düşünmeden direkt iadesini alırlardı.

    Biz geri alacağız demiyoruz fakat değişim için onlarca ürünümüzle müşterimizin memnuniyetinin devamını sağlamaya çalışıyoruz. Sadece visco olarak bakmayınız. Bir çok yaylı visco, ortopedik-full ortopedik yaylı yataklar vardır elimiz. Mondi, Laressa, Ergül, Bellona gibi bir çok firmanın yetkili Bayiisiyiz. Kendim bunca yatak içerisinden bir visco seçip onda yatıyorsam ve bundan da memnunsam herkese gönül rahatlığıyla da tavsiye ederim.

    Herkesin aldığı üründen memnun kalması dileğiyle...




  • 
Sayfa: önceki 2728293031
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.