Şimdi Ara

Virüsler Dijital Fotoğraf Makinalarına Kadar Girdi!!!!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
304
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bizim bir arkadaş dijital makinasını getirdi bana resimleri almak için.Ben taktım aleti işte içinde gezinirken birden bizim Kasper uyarı verdi virüs var diye bi baktım ben makinanın içinde bir exe var virüslü.
    Aletin içinden iki tane daha virüs çıktı.
    İşin ilginci bu aleti daha önceden bilgisayar kursundaki bilgisayara takmış.Oradan geçmiştir.
    Bu ne iş yahu bunlar kendini bilgisayara takılan herşeye mi kopyalıyorlar ?
    İşte virüsler.Bu arada htt uzantılı bir dosya da virüs vardı.htt uzantısı neyin uzantısıdır ?

• çok şaştım yaa.. e cep telefonlarına kadar girdğine göre.. şaşmamak lazım. ama ben çok merak ediyorum, benim cep telefonumda da var mı diye. kesin vardır. yada hacklenmiştir o da

neyse.. geçmiş olsun silikon..
  • önce cep telefonu, şimdide dijitalfotoğraf makinesi...! Bakalım sırada ne var
  • heryer virüs doldu önce insan sonra bilgisayar sonra telefon sonra fotograf makinesi yakında tv de dizilerin en heyecanlı
    yerinde virüs girerse şaşmayın
  • fotoğraf makinesine bellek niyetine bulaşmıştır sanırım .. fotoğraf makinesi için virus yasmadılar daha herhalde :P zaten firmwareleri değişkenlik gösterdiği için hepsine tek tek yazmaya kasılmaz herhalde :)) ama bigün windows gibi standart işletim sistemlileri çıkarsa o zaman korkun :)

http://www.google.com.tr/search?hl=tr&q=htt+extension&meta=
  • bazen hafıza kartları pc'de kullanılabiliyor. ordan bulaşmıştır
  • Zaten bilgisayar onu USB bellek sanmıştır.
  • Bu virüsler yakında bize de bulaşmasın mazallah
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.