arkadaşlar bilgisayarımda aşırı derece virüs ve trojen olduğundan sürekli restart yapıyordu bir kısmını temizledim fakat restart yapmaya devam etti. sistem kurtarma işlemi yapıp tekrar virüs ve trojen temizliğine devam ettim. temizleme sonrası bilgisayara program yükleyemedim kayıt defterine erişim hatası veriyor. ayrıca kapat dediğimde masaüstündeki simgeler kayboluyor ve bilg. açık vaziyette bekliyor açılırken sorun yok. nod32 yüklüydü çekirdek hatası verdi kaldırayım dedim ama onu da kaldıramadım. arkadaşlar pc ye format atamıyorum muhasebe programları yüklü. bu bilgisyararı nasıl adam ederim. virüs temziliğinden sonra bilgisayar canlandı biraz hızı da fena değil fakat yukarıdaki ve banzer problemleri çözmeme yardımcı olurmusunuz
Simdi arkadasım. Lksnin yedegını alıyorsun bir yere. basıyorsun formatı sonra Lksden bir adam cagırıyorsun lks serverı yeniden yukluyorsun ve isyerındekı mankınenden adult sitelere girmiyorsun lksciyede 40 lira verıyorsun anlastıkmı?
önerin için teşekkür ederim fakat bu sorunu format atmadan ben çözmek istiyorum ve bu yönde yardımı olanlardan cevap bekliyorum
quote:
Orjinalden alıntı: mastery
Simdi arkadasım. Lksnin yedegını alıyorsun bir yere. basıyorsun formatı sonra Lksden bir adam cagırıyorsun lks serverı yeniden yukluyorsun ve isyerındekı mankınenden adult sitelere girmiyorsun lksciyede 40 lira verıyorsun anlastıkmı?
peki arkadasım ozaman sana kolay gelsin dıyorum.
3 küçük program öneriyorum dene
kurulumunu gerçekleştir automatic scan kısmında bütün şıkları işaretle ve scan a basmadan pc kapatıp güv.modda tkrar başlat , programı masaüstündeki Kaspersky Lab Tool adlı dosyadanın içindeki kav.exe ile açın scan butonuna basın çıkan sorunlar için [Neutralize all] butonuna basıp temizleyin temizlenemeyen olursa [Delete] tuşunu kullan
indirin çalıştırın ve next i tıklayın [run fixit] tıklı oldugunu görün [finish] tıkla devam etmekiçin bir tuşa basın.. sistemi yeniden başlatmak isteyecek ok leyin yeniden başlaması biraz gecikebilir bekleyin kontrol edin
en son hijackthis ile bir bakarsan belki sorunu daha kolay tespit edebiliriz kolay gelsin
arkadaşlar yeni kullanıcı hesabı açtım belki bazı sorunları aşabilirim diye fakat yeni kullanıcı hesabını tıkladığımda "bilgiler yükleniyor" kısmında sabit kalıyor
quote:
Orjinalden alıntı: seventyseven
3 küçük program öneriyorum dene
kurulumunu gerçekleştir automatic scan kısmında bütün şıkları işaretle ve scan a basmadan pc kapatıp güv.modda tkrar başlat , programı masaüstündeki Kaspersky Lab Tool adlı dosyadanın içindeki kav.exe ile açın scan butonuna basın çıkan sorunlar için [Neutralize all] butonuna basıp temizleyin temizlenemeyen olursa [Delete] tuşunu kullan
indirin çalıştırın ve next i tıklayın [run fixit] tıklı oldugunu görün [finish] tıkla devam etmekiçin bir tuşa basın.. sistemi yeniden başlatmak isteyecek ok leyin yeniden başlaması biraz gecikebilir bekleyin kontrol edin
en son hijackthis ile bir bakarsan belki sorunu daha kolay tespit edebiliriz kolay gelsin
bunları güvenli modda yapacan arkadaşım indir başka bir pc ye sonra cd ye çek kur sorunlu pc ye güvenli modda tarat öbür türlü hata verebilir.virüs yüzünden