Şimdi Ara

Virüs Sorunu Bi Yapamadım (çözüldü)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
19
Cevap
0
Favori
237
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Merhaba arkadaşalar..dün bilgisayarıma format attım Nod32 kurdum D sürücüsünde bi kaç virüs buldu sildi vs.daha sonra bi yerden virüs geldi ve internet exploleri her açıp bir site açtıgımda bu mesajı alıyorum çözümü nedir şimdiden teşekkürler..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lucifer -- 23 Ocak 2008; 15:03:23 >

• Kur Kaspersky uyarısı var tam bilgisayar taraması diye. Tıkla tam tarama yaptır. Pc deki dosyaya göre zaman deiğişir tabi de 1 saatten aşağıda olmaz. Pc tertemiz olsun... Nod la temizlemeyi istiyorsan ki önermem ama google de "Nod32 ayarları" diye tarat ilk siteye gir ve bütün ayarları yap öyle tarat.. kolay gelsin.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Umut GÖRGÜLÜ

Kur Kaspersky uyarısı var tam bilgisayar taraması diye. Tıkla tam tarama yaptır. Pc deki dosyaya göre zaman deiğişir tabi de 1 saatten aşağıda olmaz. Pc tertemiz olsun... Nod la temizlemeyi istiyorsan ki önermem ama google de "Nod32 ayarları" diye tarat ilk siteye gir ve bütün ayarları yap öyle tarat.. kolay gelsin.

Bundan Önceki Formatta Başıma Gelen Kasperskydan geldi zaten hem çok kastırıyor bilgisayarı..benim tercihim nod32.

Karantinaya Kopyala diyorum Sonlandır diyorum yine aynı

• Ben uuzun zamandır Kaspersky kullanıyorum hiçbir sorun yok. Kalldır sil yine sorun yok. Eğer illa Nod32 diyorsan ayarlarını yap öyle kullan derim. Ama herzaman kaspersky.
  • bilen yok ganımca
  • Yaaaaaaa binkeremi söylemek lazım google den tarattt nod32 ayarları nı bul hepsini yap ondan sonra taratttttttttttt.
  • Trend micro pc cilin antivirüs proğramını hiç deneyen oldumu. en son bunu kullanıyorum. nod32 den de kasperskyy dan da iyi ve mükemmel bna göre... türkçe dil desteği de var. ben çok beğendim. mükemmel harika ötesi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi serhatlı -- 22 Ocak 2008; 22:27:20 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • firefox kullan arkadaşım bendede her internete girdiğimde bu çıkıyordu ve mümkün olduğunca mailler kutusuna girme orası firefox olmuyordu hatırladığım kadarıyla ...
  • quote:

Orjinalden alıntı: JANT!

Yaaaaaaa binkeremi söylemek lazım google den tarattt nod32 ayarları nı bul hepsini yap ondan sonra taratttttttttttt.

arkadaşım anlatamıyorum galiba ? benim nod32 zaten öyle onu bende biliyorum + 30 günlük falana değil

@serhatlı

bana bu virüsü temizlicek program lazım bu temizlermi?
  • quote:

@serhatlı
    bana bu virüsü temizlicek program lazım bu temizlermi?

garanti temizler çok kapsamlı bir antivirüs... dene göreceksin.

işyerinde birinin pc sine nod32 kurmuştum.. yığınla virüs dolmuştu. kaldırdım bunu kurdum 21 tane virüs sildi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi serhatlı -- 23 Ocak 2008; 0:28:36 >
  • NOD32 'ye devam..

SuperAntiSpyware 3.7.1018
    http://www.filehippo.com/download_superantispyware sorununuzu halledecektir.
  • Non32 de iyidir . uzun süre kullandım ama ufak tefek şeyleri kaçırabiliyor. şahit olduğum için diyorum yani.
    Terfi etmenizi öneririm.
  • Online olarak bilgisayarını tarattırarak problemi çözebilirsin.
    Ücretsiz PC güvenlik taraması Windows Live OneCare güvenlik tarayıcısı,
    bilgisayarınızın sağlığını güvence altına almaya yardımcı olacak şekilde
    tasarlanmış ücretsiz bir hizmettir. Virüsleri tarayın ve silin.
    Sabit diskinizdeki çöplerden kurtulun. Bilgisayarınızın performansını artırın.
    "Windows Live OneCare güvenlik tarayıcısı" diye aratırsan bulursun.

Konu ile ilgili yazı burada.

• yorumlarınız için teşekkürler denicem hepsini.
  • aynı trojen benim işyerindede vardı , ağı kapatıp tüm makineleri formatlamak zorunda kaldım. nod32 ve avastla denemiştim başarılı olmadı fakat kaspersky 7 ,
    tam güvenlik gerçekten. kaspersy kurmanı tavsiye ederim.

sağlıklı olması için, makinenin tüm yedeklerini başka bir yere al ve fdisk ile formatla. sistem kurulumundan sonra ya driverları kurmadan yada driverları kurduktan sonra kasperi kur ve ayarını maksimum yap, otomatik temizleme ve silmeye ayarla çünkü 100 lerce virüslü dosya bulabilir yedeklerinde.

kurduğun driverlarıda başka bir makinede tarat.

ads.jpg.exe > trojen downloader(her inernete bağlantında buna bağlanmak ister)
    alman.b > mutlaka buda vardır.(kaspersky temizleyebiliyor)
  • merhabalar bende önce kasper hayranıydım sonra kasıyor diye nod 32 sonrada eset smart security kurdum 1 hafta önce sıkıldım esetten bitdefender kurdum 13 tane virus buldu bence bitdefenderi bir deneyin hakikaten süper bi antivirus
  • quote:

Orjinalden alıntı: mert.1907

merhabalar bende önce kasper hayranıydım sonra kasıyor diye nod 32 sonrada eset smart security kurdum 1 hafta önce sıkıldım esetten bitdefender kurdum 13 tane virus buldu bence bitdefenderi bir deneyin hakikaten süper bi antivirus

Ah be kardeşim windows Bitdefender'i a.v programı diye tanısa tamam da windows bile tnaımıyorBen yükledim hiç kasma flaan yok 5 dakika taraması sürüyor + windows a.v programı yk diyor ne anlamı kaldı yüklemenin...

• quote:

Orjinalden alıntı: serhatlı

Trend micro pc cilin antivirüs proğramını hiç deneyen oldumu. en son bunu kullanıyorum. nod32 den de kasperskyy dan da iyi ve mükemmel bna göre... türkçe dil desteği de var. ben çok beğendim. mükemmel harika ötesi

Bu da Kaspersky'nin koruması..görünüşüne bile hayranım.

Kim sorarsa sorsun , nezaman olursa olsun K A S P E R S K Y !

• Arkadaşlar Sorunum Çözüldü..

SuperAntiSpyware 3.7.1018 yükledim tarattım 20 tane bişey buldu ve sildi..
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.