Bildirim
Virüs Programı İçin Yardım?
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
Kaspersky ve Norton iyidir. Bitdefender a da iyi diyorlar fakat kullanmadım hiç nasıldır bilemeyeceğim.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Kaspersky deneme sürümüne baktım memnun kaldım. Almayı düşünüyorum 1 cihazlık olanını bulamadım minimum 2 cihaz galiba -
quote:
Orijinalden alıntı: ForumUyesiYako
Merhabalar,
Bende F-Secure Internet Security vardı pek virüs bulmuyordu. IObit Malware vs Malwarebytes kurdum onlar 1-2 tane bir şey buldu. Bende programı değiştrimeye karar verdim. Sizce gerek var mı? Yani alırsam Kaspersky almayı düşünüyorum en iyisi bu galiba.
Aslında F-Secure kaliteli ve de başarılı bir firmadır ben kullanmadım ama testlerde iyi sıralarda diye okudum. Sen yine de değiştireyim dersen Kaspersky iyi bir seçim ancak fiyatı çok pahalı ben 3 bilgisayarımda Bitdefender kullanıyorum çok memnunum kasıyor diyenler olabilir bende hiç kasma yapmadı sana da tavsiye ederim testlerde Kaspersky ile 1.liği paylaşıyor hızlıal.com da 10,00TL.'ye kampanya fiyatı ile satılıyor. -
Hocam Bitdefender'ın 2016'sı çıkmış galiba 2015 sürümü güncellenip 2016 olabiliyor mu? -
quote:
Hocam Bitdefender'ın 2016'sı çıkmış galiba 2015 sürümü güncellenip 2016 olabiliyor mu?
Bende 2014 versiyonunun lisans anahtarı vardı o lisans anahtarı ile hem 2015 hem de 2016 versiyonunu etkinleştirdim yani her iki versiyonda da keyler iş gördü. -
galiba sizin lisansınız 2 yıllık benim F-Secure de güncelliyor kendini ben Bitdefender kullanmadım hiç memnuniyetiniz nasıl -
quote:
galiba sizin lisansınız 2 yıllık benim F-Secure de güncelliyor kendini ben Bitdefender kullanmadım hiç memnuniyetiniz nasıl
Yok ya lisansım 1 yıllık ben sana tam olarak anlatamadım sen diyorsun ya 2015 versiyonu 2016 ya güncelliyor mu? diye evet güncelliyor ama bu güncelleme 2015 versiyonu çalışırken olmuyor 2015 yılı veya daha önceki yıllara ait yasal bir lisansı Bitdefenderın 2016 versiyonunu kurup kullanabiliyorsun ayrıca Bitdefender hakkında şunları söyleyebilirim yapılan testlerde dünya 1.ciliğini kaspersky ve avira ile paylaşıyor sistemi hiç kasmıyor kasar diyenleri boş ver ben en az 20 bilgisayarda denedim kasma hiç yok koruma en üst seviyede USB Flash bellek koruması otomatik çalışıyor tarama yaptığını sen fark etmiyorsun bile ayrıca flash bellekteki hiç bir virüsü kaçırmıyor(Bizzat başıma geldiği için söylüyorum)bankacılık işlemleri için de safepay modülü var çok sade ve güven veriyor yani bankacılık işlemlerini kendi oluşturduğu koruma ağında yapıyorsun virüslü olan siteleri veya indirdiğin virüslü dosyaları bloke ediyor ben bitdefenderı kullanmaya başladığım şu 5 yıl zarfında bilgisayarıma format atmadım o kadar diyeyim almak istersen de hızlıal.com adresinde 10,00TL. gibi komik bir fiyata satılıyor kampanyası var yani.
-
quote:
Orijinalden alıntı: tarik1968
quote:
galiba sizin lisansınız 2 yıllık benim F-Secure de güncelliyor kendini ben Bitdefender kullanmadım hiç memnuniyetiniz nasıl
Yok ya lisansım 1 yıllık ben sana tam olarak anlatamadım sen diyorsun ya 2015 versiyonu 2016 ya güncelliyor mu? diye evet güncelliyor ama bu güncelleme 2015 versiyonu çalışırken olmuyor 2015 yılı veya daha önceki yıllara ait yasal bir lisansı Bitdefenderın 2016 versiyonunu kurup kullanabiliyorsun ayrıca Bitdefender hakkında şunları söyleyebilirim yapılan testlerde dünya 1.ciliğini kaspersky ve avira ile paylaşıyor sistemi hiç kasmıyor kasar diyenleri boş ver ben en az 20 bilgisayarda denedim kasma hiç yok koruma en üst seviyede USB Flash bellek koruması otomatik çalışıyor tarama yaptığını sen fark etmiyorsun bile ayrıca flash bellekteki hiç bir virüsü kaçırmıyor(Bizzat başıma geldiği için söylüyorum)bankacılık işlemleri için de safepay modülü var çok sade ve güven veriyor yani bankacılık işlemlerini kendi oluşturduğu koruma ağında yapıyorsun virüslü olan siteleri veya indirdiğin virüslü dosyaları bloke ediyor ben bitdefenderı kullanmaya başladığım şu 5 yıl zarfında bilgisayarıma format atmadım o kadar diyeyim almak istersen de hızlıal.com adresinde 10,00TL. gibi komik bir fiyata satılıyor kampanyası var yani.
2016 sürümünün arayüzü Türkçe mi hocam?
Bir de internet securityle total security arasındaki fark nedir?
-
Comodo'nun Internet Security'sini kullanıyorum. Tatmin edici geldi bana. Avast Free'ye göre daha temkinli.
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > -
Hocam cidden fiyatı çok uygun 10 tl olmasına şaşırdım benim aradığım program virüs kaçırmayan olacak, bu kadar fiyatı neden ucuz acaba. 10 tl'ye deniyeyim diye düşündüm uygun fiyata Kaspersky bulursam belki alırım. Hocam ayrıca Total Security ve Internet Security arasındaki fark ne?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi thetimer -- 23 Eylül 2015; 3:09:03 > -
http://www.360totalsecurity.com/tr/
Şunu deneyin, hafif ve etkili. -
En iyisi Kaspersky bence. Norton ve BitDefenderide alternatif olarak gözden geçirebilirsin
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Kur deep freeze bence antivürüse gerek yok
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Hocam cidden fiyatı çok uygun 10 tl olmasına şaşırdımbenim aradığım program virüs kaçırmayan olacak, bu kadar fiyatı neden ucuz acaba. 10 tl'ye deniyeyim diye düşündüm uygun fiyata Kaspersky bulursam belki alırım. Hocam ayrıca Total Security ve Internet Security arasındaki fark ne?
Fiyata takılmayın normalde bu ürün 50-60TL. arası ancak Bitdefender Türkiye pazarına giriş yapabilmesi için böyle bir satış stratejisi uyguluyor biliyorsunuz ki Türkiye piyasasının en çok satan ve kabul gören iki firması Kaspersky ile Norton ancak onların fiyatları çok pahalı. Ben her ikisini de kullandım özellikle Kaspersky den memnun kaldım pahalı olunca da Bitdefender'a geçiş yaptım 3 bilgisayarımda kullanıyorum özellikleri bakımından beni çok etkiledi bundan sonra hayatta başka bir antivirüs kullanmam.
-
quote:
Orijinalden alıntı: WetDream
quote:
Orijinalden alıntı: tarik1968
quote:
2016 sürümünün arayüzü Türkçe mi hocam?
Bir de internet securityle total security arasındaki fark nedir?
2016 versiyonun da ara yüzü ingilizce maalesef. İnternet security ile total security arasındaki en önemli fark total security de ilave olarak optimize yani sistemi iyileştirme özelliğinin olması. Ayrıca ben 2015 ile 2016 versiyonlarının ara yüzlerini karşılaştırdım sadece menülerin yerleri değiştirilmiş arka plan rengi siyah olan yerler beyaz renge çevrilmiş o kadar ben 2015 versiyonunu daha çok beğendim ama zevkler ve renkler tartışılmaz biliyorsun.
-
Hocam teşekkürler aldım çok memnunum tavsiye ederim
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X