Şimdi Ara

virüs ile trojen arasındaki fark nedir?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
2.930
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

• farkı fiyatı
  • aslinda trojen larda virus sınıfına girmeli yani onlarda bilgi taşıyor spyware değil bence bu nedenle ben trojenlara virus diyorum :)
  • Virüsten farkı kendi kendini çoğaltmamasıdır

Trojan'ın kendisi bir virüs değildir. Kendi kendini çoğaltmaz, sadece sabit diskteki bilgilere zarar verir. Trojan kendisini zararsız bir program gibi (örneğin bir oyun ya da yardımcı program) gösterir. Görünümü ve ilk çalıştırıldığındaki aktivitesi zararsız bir program gibidir. Çalıştırıldığında verileri silebilir veya bozabilir. Bir trojan, virüs içerebilir ancak kendisi bir virüs değildir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yyx45r -- 7 Nisan 2005, 16:42:07 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: james_earl_cash

nedir bilen var mı?

aslın da temel fark olarak virusun girdiği sisteme zarar vermezsi kullanılamaz hale getirmesidir
    fakat trojenler girdikleri sistemde kendilerini belli etmeme için sistem bileşenlerine zarar vermeyip backdoorlar açarak kullanıcı bilgilerini başka kullanıcılarla paylaştirirlar
    temel fark budur

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi iRoNMaSTeR -- 7 Nisan 2005, 16:41:34 >
  • trojan makinanda arka kapı açar lamer denen pis yaratığın bilgisayarına sızmasını sağlar virüs te bilgisayarın her tarafında kendini çoğaltıp zarar verir kafayı yersin
  • james baba james baba james baba. hoşgeldiiin. nerelerdeydiin
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Bunlar Virüs mü? Normal mi?
    16 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • şerefsiz virüs ve trojanlar...
  • bana kaliteli bir trojan veya virüs lazım. şöyle açtı mı tüm bilgileri silecek türden
  • +1 iRoNMaSTeR
    quote:

Orjinalden alıntı: Game Over

şerefsiz virüs ve trojanlar...

• Virüsler fake niklere benzerler, sürekli çoğalırlar ve bağlı bulundukları forumun kodlarında aşırı bilgi kabarcıklarına neden olurlar.Trojan ise fake nikin dost gibi görünenidir.Çoğalma gibi dertleri yoktur.Önce büyük bir nezaketle yaklaşırlar kodlara, ardından belli bir süre sonra ben aslında şuyum, ben aslında buyum diyerek oratalığı ayağa kaldırırlar.
  • trojan zor da olsa yok edilebilir kökten. ama virüs girdi mi gerisi Allah Kerim
    (tam doğru değil ama içimdekileri döktüm)
  • quote:

Orjinalden alıntı: Basar

trojan zor da olsa yok edilebilir kökten. ama virüs girdi mi gerisi Allah Kerim
    (tam doğru değil ama içimdekileri döktüm)

İnan, hislerimi ifade edebilecek kelimeleri arıyordum. Hislerime tercüman oldun.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.