Şimdi Ara

Virüs Girdi Yardım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
8
Cevap
0
Favori
328
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bilgasayarıma virüs girdi. Bir dosya indirmiştim restart attım bilgisayarım windows wista'dır ama başlat menusu falan xp gibi geldi ve güvenlik duvarı devre dışı kalmış açılmıyorda. Esed nod 32'de çalışmıyor , internet yerel ağ yok. Malwarebytes’ Anti-Malware'yle tarıyorum şu an internet cafedeyim YARDIM LUTFENNNNNNNNNNNNNNNNNNN

• verilerini yedekle format at...
    format atmadan da çözebilirsin belki ama format at için rahat etsin
  • selam..ben genelde bütün virüs programlarını kullandım..pc de yüksek derecede sorun vardı acılmalarda baglantılarda nod 32de kullandım avg kaspersky en son AVİRA kurdum,,arkadasım tavsiye etmişti..ilk taramalarda 16 tane yüksek derecede virüs sapladı kaldırdı!!pc acıp kapattıktan sonra kendine geldi..AVİRA 10 NUMARA GERCEKTEN TAVSİYE EDERİM.ben cok memnunum bıkmıstım artık virüs programlarıyla ugrasmaktan tarattırmaktan..hiç biride bulmuyordu gercekten..
  • format at kaspersky yükle bir daha virüs olmaz!

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kaspersky Önermem Silinmemesi Gerekenleride Siliyordu Bende Çıldırdım.AVİRA ' yı denemedim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: bjk_th1903

format at kaspersky yükle bir daha virüs olmaz!

mesajını gördüm gsm vermediğim için yanıtlayamadım neyse ;

ben bir bilgisayarımda microsoft security essentials kullanıyorum memnunum.Arkadaş Avira yı Övmüş istersen dene.Norton da iyidir.
  • eğer kplamışsa kurtaramazsın daha yeni arkadaşın pc sine zararlı yazılım girdi baksan kendisi virüs programı gibi duruyor ve ilk yaptığı iş anti virüs ve güvenlik duvarlarını kitlemek arkadaşınkide böyle bi sorun nod 32 yi kitledi nortonu 4 5 defa deneme sonucunda ancak kurdun anti virüse kesinlikle izin vermiyor inat ediyor bende inat ettim kurdum tam 235 virüs buldu nodda serbest kaldı onada tarattım açtım kapadım yine çıktı düşük riskli virüsler özel dosyalarını ala biliyorsan al format rahatlatır yine kendini gösterir temizlemez hiçbir anti virüsün garantisi yok formatla rahatla.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: bjk_th1903

format at kaspersky yükle bir daha virüs olmaz!

Arkadasım, hiç bir antivirus için bu söylediğin geçerli değildir. Her gün bir sürü yeni virus çıkıyor. Sen antivirus programını her gün güncellesen bile virus bulaşma ihtimali her zaman vardır.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.