Şimdi Ara

Virüs gibi bir şey bulaştı...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
360
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Virüs gibi VMware Workstation diye bie exe var işlemlerde ve sürekli bir şey yapılıyormuş gibi mausun etrafında dönen daire var yani bir şeyler yapılıyor.
     Virüs gibi bir şey bulaştı...

• görev yöneticisine bu şekilde girin o isim ile ilgili satırı tıklayıp alt sağdan görevi sonlandırın. bunu varsa diğer satır için de yapın. denetim masasına göre girip bu programı kaldırın...
  • quote:

Orijinalden alıntı: blueice32

görev yöneticisine bu şekilde girin o isim ile ilgili satırı tıklayıp alt sağdan görevi sonlandırın. bunu varsa diğer satır için de yapın. denetim masasına göre girip bu programı kaldırın...

kapattığımda explorerı açıyor sonra kendisini tekrara açıyor... program kaldırdada yok böyle bir dosyada yok.. zaten dosyayı türkçe yama dosaysı diy indirdim 2mblık ama başka bir şey çktı
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dragonda5Baronda15

quote:

görev yöneticisine bu şekilde girin o isim ile ilgili satırı tıklayıp alt sağdan görevi sonlandırın. bunu varsa diğer satır için de yapın. denetim masasına göre girip bu programı kaldırın...

kapattığımda explorerı açıyor sonra kendisini tekrara açıyor... program kaldırdada yok böyle bir dosyada yok.. zaten dosyayı türkçe yama dosaysı diy indirdim 2mblık ama başka bir şey çktı

o zaman bilgisayarı güvenli kipte başlatıp, regedit (kayıt defteri yöneticisini) çalıştırın başaltın hemen üzerindeki arama bölümüne regedit yazarak.

F3 e basın programın isminin ilk bölmünü yani VMware yazın bulunan sağdaki satırı tıklayıp silin tekrar F3 e basın bu bunu sürekli tekrarlayın arama sonlandı yazacaktır

boyle olur sanırım

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Dragonda5Baronda15

quote:

o zaman bilgisayarı güvenli kipte başlatıp, regedit (kayıt defteri yöneticisini) çalıştırın başaltın hemen üzerindeki arama bölümüne regedit yazarak.

F3 e basın programın isminin ilk bölmünü yani VMware yazın bulunan sağdaki satırı tıklayıp silin tekrar F3 e basın bu bunu sürekli tekrarlayın arama sonlandı yazacaktır

boyle olur sanırım

işe yaramadı şimdi pcyi restrat atıcam başlatma bölüme girdim orda programın ismi vardı devre dışı bıraktım baklım ne olacak buu arada teşşekürler yardım için...

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Bunlar Virüs mü?
    8 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.